Πες μου μονο οτι ειναι ατριχος τελλος…
Σου αρέσει?
Να πώ την αλήθεια αυτές δεν είναι απ’ τις καλές του φωτογραφίες,αλλά οι μοναδικές που με άφηνε να ποστάρω.
Όσο για τρίχα,δεν έχω ιδέα:p
Δεν εχω να πω,ωραιο μωρο.Εχω μια ιδιαιτερη προτημηση στους εγχρωμους κι εγω
Ιξ! Καθολου, απορριπτεται. Δηλαδη αμα ειναι να πουμε για τσοκολατενιους τοτε θα ελεγα:
Ενταξει Σοφι καπα, δεν παιζεσαι!Με το που ειδα τον σοκολατενιο, θυμηθηκα Will Smith!
Ειναι ο πιο ωραιος που εχω δει… πολυ γοητευτικος και γλυκος!
Καλά,επειδή ο Σμίθ είναι θεός δεν σημαίνει ότι και ο άλλος δεν αξίζει:D Είναι σαν να λές ότι κανέναςάντρας δεν αξίζει επειδή υπάρχει ο Ντέπ,ή καμία γναίκα δεν λέει αφού υπάρχει η Γιόγκοβιτς.
Αφού το πήγαμε σε αφροαμερικάνους,εδώ ένας τραγουδιστής που είχε έντονη απήχηση στο γυναικείο φύλο
Tupac
Απορριπτεται.Εχει τριχες [-X [-X
Νταξει, πάνω από ΟΛΟΥΣ ειναι ο Johnny Depp φυσικά… Είναι απλά θεός.
Μου αρέσει πολύ και αυτός που παίζει τον δόκτορα House
Kαι αυτός που παίζει τον Horatio στο CSI: Miami :-s :oops: :oops: Προσέχτε τι θα πείτε ε.
Από τραγουδιστές-κιθαρίστες κτλ εγώ έχω ως τοπ τους: Adam Jones, Warrel Dane, Erik Rutan, Cliff Burton, Chuck Schuldiner, Shavo Odadjian.
Οκ, δε θέλω αρνητικά σχόλια για τα κουκλιά μου. ¶ντε τώρα.
Οχι δεν το ειπα συγκριτικα. Ο αλλος οντως δεν μ’αρεσε καθολου.
Αααααααα. Αυτος ο ξανθος; Τζιζους.:-s
Χμ. Μεγάλα λόγια από κάπχοια που βρίσκει θεά την Σκέλετορ εεεε θέλω να πω την Κίρα
Είναι ομορφούλης ο Horatio, ναι
Οκ,γούστα είναι αυτά:D Τι λές για αυτόν?
Peter Krause
Πολύ φόλς μέταλ ο τύπος.
:lol2:
Χεχ νταξει σκελετος ειναι πλεον αλλα μην μου την βριζετε πληγωνομαι.
Τι να σε πω, ισως φταιει που ειναι ξανθος, δεν μ’αρεσουν οι ξανθοι.:-s
Πυραμιδα, καλος στην δευτερη φωτο αλλα (βλ.παραπανω) ξανθος.
ο ομορφότερος είναι αυτός.τέλλος.
Έχω μια φίλη η οποία λατρεύει τον εξής ηθοποιό
Michael C. Hall
Πωπω. Κι εγώ Johnny Depp θα έλεγα. Μα να είναι μόνο ένας;;;;
Πάντως κι ο Sean Connery στα νιάτα του (ή μήπως και τώρα;)… :roll:
Χμ. Βλέπω που όλο λες ξανθός και ξανθός και αναρωτιέμαι γιατί δε λες ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ μαλλιά Δε λέω τον Γουλφ αλλά τον Οράτιο:
:oops:
Ναι καταλαβα ποιον λες, οντως πορτοκαλομαλλης ειναι.
γκουχου…κοκκινομαλληδες τους λεμε τους…πορτοκαλομαλληδες…
καλα δεν ειναι και κουκλος…αλλα για να λεμε και του στραβου το δικιο εχει ενα κατι… ειναι γοητευτικος δηλαδη… (ναι sofi για τον Ορατιο λεω:p ).
εμενα παντως στο ιδιο σιριαλ μ’αρεσει καλυτερα αυτος που στεκεται στο βαθος με την πρασινη μπλουζα…
ANTΡΕΣ αφήνουμε αυτό το τόπικ ξεκλείδωτο για τον εξής λόγο:
κοιτάξτε τες ! έχουν φτάσσει 13 σελίδες κ ανάθεμα αν έχουν αναφέρει 10 άντρες ! εμείς σε τόσες σελίδες θα είχαμε αναφέρει τον τηλεφωνικό κατάλογο του ΟΤΕ