Πιο όμορφος ηθοποιός/τραγουδιστής?

Πες μου μονο οτι ειναι ατριχος τελλος…

Σου αρέσει?

Να πώ την αλήθεια αυτές δεν είναι απ’ τις καλές του φωτογραφίες,αλλά οι μοναδικές που με άφηνε να ποστάρω.:frowning:

Όσο για τρίχα,δεν έχω ιδέα:p

Δεν εχω να πω,ωραιο μωρο.Εχω μια ιδιαιτερη προτημηση στους εγχρωμους κι εγω :wink:

Ιξ! Καθολου, απορριπτεται.:frowning: Δηλαδη αμα ειναι να πουμε για τσοκολατενιους τοτε θα ελεγα:

Ενταξει Σοφι καπα, δεν παιζεσαι!Με το που ειδα τον σοκολατενιο, θυμηθηκα Will Smith!
Ειναι ο πιο ωραιος που εχω δει… πολυ γοητευτικος και γλυκος!:smiley:

Καλά,επειδή ο Σμίθ είναι θεός δεν σημαίνει ότι και ο άλλος δεν αξίζει:D Είναι σαν να λές ότι κανέναςάντρας δεν αξίζει επειδή υπάρχει ο Ντέπ,ή καμία γναίκα δεν λέει αφού υπάρχει η Γιόγκοβιτς.

Αφού το πήγαμε σε αφροαμερικάνους,εδώ ένας τραγουδιστής που είχε έντονη απήχηση στο γυναικείο φύλο
Tupac

Απορριπτεται.Εχει τριχες [-X [-X

Νταξει, πάνω από ΟΛΟΥΣ ειναι ο Johnny Depp φυσικά… Είναι απλά θεός.

Μου αρέσει πολύ και αυτός που παίζει τον δόκτορα House :smiley:

Kαι αυτός που παίζει τον Horatio στο CSI: Miami :-s :oops: :oops: Προσέχτε τι θα πείτε ε.

Από τραγουδιστές-κιθαρίστες κτλ :stuck_out_tongue: εγώ έχω ως τοπ τους: Adam Jones, Warrel Dane, Erik Rutan, Cliff Burton, Chuck Schuldiner, Shavo Odadjian.

Οκ, δε θέλω αρνητικά σχόλια για τα κουκλιά μου. ¶ντε τώρα.

Οχι δεν το ειπα συγκριτικα. Ο αλλος οντως δεν μ’αρεσε καθολου.:frowning:

Αααααααα. Αυτος ο ξανθος; Τζιζους.:-s

Χμ. Μεγάλα λόγια από κάπχοια που βρίσκει θεά την Σκέλετορ εεεε θέλω να πω την Κίρα :smiley: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Είναι ομορφούλης ο Horatio, ναι :slight_smile: :slight_smile:

Οκ,γούστα είναι αυτά:D Τι λές για αυτόν?
Peter Krause

Πολύ φόλς μέταλ ο τύπος.

:lol2:

Χεχ νταξει σκελετος ειναι πλεον αλλα μην μου την βριζετε πληγωνομαι.:frowning:
Τι να σε πω, ισως φταιει που ειναι ξανθος, δεν μ’αρεσουν οι ξανθοι.:-s

Πυραμιδα, καλος στην δευτερη φωτο αλλα (βλ.παραπανω) ξανθος.:stuck_out_tongue:

ο ομορφότερος είναι αυτός.τέλλος.

Έχω μια φίλη η οποία λατρεύει τον εξής ηθοποιό

Michael C. Hall

Πωπω. Κι εγώ Johnny Depp θα έλεγα. Μα να είναι μόνο ένας;;;;
Πάντως κι ο Sean Connery στα νιάτα του (ή μήπως και τώρα;)… :roll:

Χμ. Βλέπω που όλο λες ξανθός και ξανθός και αναρωτιέμαι γιατί δε λες ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ μαλλιά :stuck_out_tongue: Δε λέω τον Γουλφ αλλά τον Οράτιο:

:oops:

Ναι καταλαβα ποιον λες, οντως πορτοκαλομαλλης ειναι.:stuck_out_tongue:

γκουχου…κοκκινομαλληδες τους λεμε τους…πορτοκαλομαλληδες…:stuck_out_tongue:
καλα δεν ειναι και κουκλος…αλλα για να λεμε και του στραβου το δικιο εχει ενα κατι… ειναι γοητευτικος δηλαδη… (ναι sofi για τον Ορατιο λεω:p ).
εμενα παντως στο ιδιο σιριαλ μ’αρεσει καλυτερα αυτος που στεκεται στο βαθος με την πρασινη μπλουζα…

ANTΡΕΣ αφήνουμε αυτό το τόπικ ξεκλείδωτο για τον εξής λόγο:

κοιτάξτε τες ! έχουν φτάσσει 13 σελίδες κ ανάθεμα αν έχουν αναφέρει 10 άντρες ! εμείς σε τόσες σελίδες θα είχαμε αναφέρει τον τηλεφωνικό κατάλογο του ΟΤΕ