Πιο όμορφος ηθοποιός/τραγουδιστής?

χαχα!
Εντάξει,δεν είναι άσχημος αυτός που έβαλες αλλά μου φαίνεται λίγο τούμπανο!:oops:

ο χριστός κι η μάνα του,τι σας αρέσει ρε κορίτσα απ’αυτό με τη φούστα?

An katalaba kala mallon ennoeis fouskomenos i kati tetoio. To paidi einai adynato apla gymnazetai kai troei kai to fagito tou. Mia xara adynatos einai. Alli mia:

An theleis na katalabeis ti esti “toumpano” sou exo kati alla gia pio “proxorimenes” despoinides pou theloun mia barbatila re paidi mou. Aristotelis (o tragoudistis, des pos bgike se halloween party) :

Kai aytos gia spiti einai min ton fobaste :lol: Einai agapoulis.

Ποιος είναι αυτός; :-s καρδούλες

Πφφ νταζ, επειδή ως τραγουδιστής είναι άμπαλος προσπαθείς να τον πλασάρεις σαν τεκνό στα κοριτσάκια μπας και κερδίσει κοινο. Ου ρεεε

Me katalabes…:roll:

Σ’ αγαπώ :slight_smile:

Eides ti kakos einai o Manos glykia mou? :lol:

Δεν είναι ο πιο όμορφος αλλά σίγουρα το χει.
Brent Smith I say!
Wild
He wrote it for his gf:Respect

Ε, γινεσαι κακος…

*** Καρδουλιτσες..... ***

Αχ, Eros…

Στηρίζω eros και myles με σθένος.Καλύπτουν δύο μου κολλήματα.
Ο πρώτος είναι ιταλός και ο δεύτερος έχει ματάρες.(ντάξει συν όλα τα άλλα!)

+1000!
O Εros εχει ταμπαραμεντο και ειναι και γοητευτικοτατος… :smiley:

Nαι, φουσκωμένος εννοούσα!
Δεν είναι άσχημος όμως…:-k :oops:

Νεφέλη είναι καλό γκομενάκι ο myles έχει δίκιο ο νταζ.Trust me my friend!:smiley:

Απα πα… μπάζο. ΤΕΛΟΣ. Τι φλουφλογκόμενος είναι αυτός !!! Μου θυμίζει κάτι δικούς μας μες την κυρίλα με αντίστοιχο υφάκι και στυλάκι να πίνουν καφέ ΜΟΝΟ Κολωνάκι :lol: Και αυτή η φωνή τι χάλι μαύρο θεέ μου, σαν να σκούζει είναι αχα χα χα !!

Και έρχομαι τώρα στα δικά μου…
Mr_Whatsisname και rudolf λύσσα κακιά πια μ’ αυτή τη φούστα :stuck_out_tongue: Η φούστα βγαίνει εύκολα δεν ειναι τίποτα… και μένει το περιεχόμενο βεβαίως βεβαίως. Και όταν κάποιος είναι τόσο θεός 'Ο,ΤΙ και να βάλει πάλι θεός θα είναι.
ΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧ …εδώ πάνε οι καρδούλες

Και η πίσω όψη ενός άλλου θεού με παντελόνι για να μην παραπονιέστε…

Κ-Α-Ρ-Δ-Ο-Υ-Λ-Ε-Σ AGAIN

…Η Ανώμαλη.

Το γκρεμλιν με τις πλαταρες ειναι αυτος παλι?
Απο τη στιγμη που διακρινω δικτυωτο γαντι :–

Πρωτα οκ το στυλ σου δεν εχει να κανει με ΑΝΔΡΕΣ οποτε οκ. Κοιτα αν ειναι ο eros οπως τον αποκαλεις ενταξει παω πασο δηλαδη να παμε για φουντο οι γυναικες… Δεν εχει χαλια φωνη εχει μοναδικη ειναι πολυ ομορφη και δεν μπορεις να μην προσεξεις την υπεροχη ιταλικη προφορα του. Στο κατω κατω αν ειχε χαλια φωνη δεν θα εκανε ντουετο με την Turner… :wink:

Γιατί το στυλ μου δεν έχει να κάνει με άνδρες; Έχει να κάνει και παραέχει. Ξέρεις πόσες γκοθούδες λιώνουν γι’ αυτούς; Όσο για την Ιταλική προφορά…ΜΠΛΙΑΧ δεν μ’ αρέσει. Και ’ συ δε μπορεί να μην πρόσεξες πόσο κορμάρες και ΤΥΠΑΔΕΣ είναι αυτοί που πόσταρα… Και βέβαια -με το ζόρι-είδα ξανά αν είναι ο eros έτσι όπως τον αποκάλεσα. Και ΝΑΙ έτσι είναι, κάποια πράγματα δεν αλλάζουν!!! Και τι ξενέρωτο όνομα …eros αχαχαχχααααααα :stuck_out_tongue: από’ κει να καταλάβεις !!! Σε πειράζω !!!

Υ.Γ. Οκ ρε συ γούστα είναι αυτά :slight_smile:

Οι μόνες είστε:har: