Πιο όμορφος ηθοποιός/τραγουδιστής?

[QUOTE=NegativeCreep;481578]Έλα ρε έχει και ολόσωμη?Νόμιζα το κεφάλι του ήταν στηριγμένο σε κανα πάσσαλο

:lol::lol:

Αχα Άρα παραδέχεσε ότι ο τύπος είναι θεός. Μόλις έκανες το πρώτο βήμα καλογουστιάς…:wink:
Όχι δεν θα πάω Συγγρού γιατί εκεί δεν θα βρω ΆΝΤΡΑΚΛΕΣ σαν κι’ αυτόν, εκεί δεν έχει άντρες απλά.

Είπα ότι έχω και ολόσωμες για να σας αποδείξω πόσο αρρενωπός είναι στο σύνολό του…είπαμε ο τύπος είναι 1.90, πλατάρες και τα ρέστα.Αααααχχχχχ βαχ :smiley:

αυτο με τις πλαταρες το αφηνω ασχολιαστο…

γιατί ρε συ αφού έχει. :slight_smile:

Δεν περίμενα να αρέσει και σε δεύτερη κοπέλα αυτό το πράγμα (ναι, ξέρω μία).

Είναι ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΟ που της αρέσει. Αυτό έλειπε :stuck_out_tongue:

πλαταρες λενε οταν η πλατη του Αντρα ειναι ανοιγμενη, σφιγμενη, γραμωμενη κτλ, οπως του σταλωνε στο rambo

οχι οταν φαινονται τα κοκαλα του σαν κατι μοντελα με νευρικη ανωρεξια

Είναι και στον άνθρωπο :Ρ
Η αλήθεια είναι ότι δεν μ’ αρέσουν οι άντρες (πανάθεμα με) που βάφονται περισσότερο από μένα ή που φοράνε διχτυάκια κτλ :Ρ

STRAY CAT τουλάχιστον μην τον ποστάρεις δημοσίως!Έχει καναντήσει τερατολαγνεία το θρεντ

αποκαλύψεις… 8O

ε, δεν είναι και τόσο κοκαλιάρης, είναι πολύ αδύνατος αλλά παρ’όλα αυτά έχει ανοικτό στέρνο και μου έχει κάνει εντύπωση αυτό…αχχ θέλω να γύρω το κεφάλι μου σ’ αυτό το στέρνο με προέκταση αυτό το θεσπέσιο πρόσωπο :roll:

θεε μου!

ΔΗΛΩΣΗ

Καμαρώνω να βλέπω γυναίκες με γούστα όπως η Stray Cat. Φανερώνει στον μέγιστο βαθμό πως, ναι, υπάρχει μια ποικιλομορφία στο γούστο, πως δεν αρέσουν σε ΟΛΕΣ πια οι ίδιοι και οι ίδιοι. Δε με ενδιαφέρει αν οι τύποι που γουστάρει είναι έτσι ή αλλιώς, αυτό ας το κρίνουν τα κορίτσια μας. Μου αρκεί να βλέπω αυτή την ωραία ποικιλία στα γούστα: άλλη γουστάρει τον μαλλιά, άλλη τον τρέντυ, άλλη τον κάγκουρα (λέμε τώρα), και άλλη τον βαμμένο γότθο. Είναι καλή φάση.

Με τη διαφορα οτι αυτο με τα κοκκινα στο κεφαλι που ειναι σαν διασταυρωση αλιγατορα με μπαρακουντα δειχνει ελλειψη γουστου…

Μην σπαμάρεις στο θρεντ κάνοντας σοβαρές δηλώσεις.
Tον είδα και πριν αλλα δεν άντεξα και τον ξαναβάζω

Ωραίος γενικότερα.Αλλά και πολύ πολύ ωραίο στυλ και ντύσιμο.
Αγαπάμε

μιλάμε την stray cat την έστειλε ο θεός - είναι άνετα το αντίπαλο δέος του πυραμίδα…:lol:

όποτε μπαίνω εδώ, δεν κοιμάμαι τα βράδια. ότι κ να έχει ποστάρει κατά καιρούς ο θεούλης πυραμίδας, δεν συγκρίνεται με τπτ με τους χάλιες της stray8O:lol:

stray συνέχισε, σοδόμισε το τόπικ…:wink:

Εχει βαλει το μικροτερο νουμερο και παλι κολυμπαει μεσα στο κουστουμι.Αντρα θελετε εσεις ή μυγοχεσμα?

ellanor, I Love youuuuuuuuu !!! :):):slight_smile:

Ελλανορ δε σε τιμα και πολυ αυτο. :–

Ντάξει μωρε δεν θα το παντρευτούμε κιόλας.Πάντως ο συγκεκριμένος είναι πάνω απο 1,85.Δεν είναι μυγόχεσμα.Τον ψιλοαδικεί η φωτο

Πες τα ρε. Εμεις θελουμε ντουκια! Οι μπυροκοιλιες ειναι ερωτας. Και οι γραμμωμενοι καλοι ειναι, οχι σε αηδιαστικο σημειο ομως. Αλλα αντρες οπως ο απο κατω παλι δεν.

Οπως αντιστοιχα δεν θα καθοσουν εσυ σε κατι τετοιο… (ΤΟ ΣΠΟΙΛΕΡ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ)

Kill me for this, but i like this guy.

100% στοιχημα οτι η τελευταια θα αρεσει σε μια γνωστη αγνωστη ονοματι Ντιμι_ταλλικα… :stuck_out_tongue: