Πιο όμορφος ηθοποιός/τραγουδιστής?

Η Λουνατικ ειναι πρωτη ξαδερφη του πυραμιδα και της στρη κατ!

παίζει…

ένας από τους πιο ωραίους άντρες, είναι Έλληνας κ παίζει στη διαφήμιση με τα oreo cookies κ το παιδάκι…

δεν ξέρω πως τον λένε, ούτε τον βρήκα στο νετ

τα κορίτσια νομίζω θα συμφωνήσουν πάντως

Ωραίος πρέπει να είναι, σ’αυτές τις διαφημίσεις βάζουν κάτι νεαρούς μπαμπάδες μούρλια, αλλά δε θυμάμαι γιατί μάλλον όταν την είχα δει κοιτούσα τα oreo :stuck_out_tongue:

H στρεηκατ τον ειπε ομορφο.

έχεις δίκιο. Αυτό ήταν προσβολή.

Kορίτσια ο Μπάρκουλης!!!:lol::lol::lol:

Κοριτσια ο Μαρκουλης!

:lol3::lol3::lol3: Lunatic…welcome to the club !!! :drunk:

Ύστερα λέτε για μένα… :lol: :lol: τουλάχιστον ο δικός μου έχει ένα sex appeal, τον λες hot / sexy κλπ

ok σε πειράζω :stuck_out_tongue:

Το ξέρω ότι σας έλειψαν τα ποστ μου στο θρεντ αυτό :slight_smile:

και το υπερθεϊκό βιντεάκι του Shut your mouth

Τα δώρα του Θεού στην ανθρωπότητα:
(Τους αγαπώ.)

Ζημια μας εκανες, ζημια.

Δεχτερ, ΟΧΙ.

τι εχετε παθει ολες με τον ανσελμο μωρε??
εχω και τη δικια μου μου τα πρηζει…[-X

MOYXAXA

Αθηνα,οπως σου λεγα και χτες,1)και οι 2 ηταν σαν μογγολοι,2)εισαι εντελως κακογουστη,3)οτι εχει μακρια μαλλια δεν ειναι απαραιτητα και ωραιο,4)Νταααν:razz:.

Υποκειμενισμόοοοος [-X
Δεν είπα πως ό,τι έχει μακριά μαλλιά είναι ωραίο :-s

Ντααν ματάκι

Α, ο Ανσέλμο είναι ΕΡΩΤΑΣ!

Τον αγαπάμε και τον στηριζουμε για το ταλέντο του και τον ψυχικό του κόσμο.:slight_smile: :stuck_out_tongue:
(το βιντεακι το’χω δει…τι το αστείο βρίσκεις?:|)

Ο Φίλ είναι θεός και απίστευτος τραγουδιστής (και ωραίος άντρας οκ).
Αλλά στις συνεντεύξεις του είναι λίγο αργός μήπως?:-s
(τι μας νοιάζει θα πείτε…συμφωνώ:p)

:roll: μωρέ ας του έπαιρνα συνεντευξη και ας έκανε και μια αιωνιότητα για να απαντήσει:p
Σημασία έχει ότι στη σκηνή τα σαρωνει όλα.8)

Ε τοτε ισως να αργουσε επειδη δεν θα του επαιρνες μονο συνεντευξη.

ΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

ΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ