Νέες Κυκλοφορίες 2014

Ο δίσκος των Angra “κυκλοφορεί” εκεί έξω και με μια πρώτη ακρόαση δεν μου είπε σχεδόν τίποτα. Κρίμα.

Φαινόταν από τα δύο τραγούδια που δώσανε αρχικά. Ειδικά ο Lione, ενώ είναι απίστευτη φωνάρα γενικά, ακούγεται σαν ξένο σώμα και άκυρος σχετικά με τον ήχο τους. Θα το ακούσω πριν εκφέρω γνώμη, αλλά δεν είμαι αισιόδοξος…

Τεράστιος δίσκος το Temple Of Shadows όντως, και για μένα είναι η δεύτερη καλύτερή τους δουλειά. Τον λατρεύω αυτόν τον δίσκο και έχει ξεχωριστή σημασία για μένα, καθώς εκεί άκουσα πρώτη φορά την φωνή του Kai (ναι, όσο παράξενο και αν ακούγεται, από το Temple of Hate τον έμαθα).

Α, και ο δίσκος έχει κυκλοφορήσει ήδη στην Ιαπωνία (εξάλλου για αυτό υπάρχει στο νετ) και στις 15 του Γενάρη βγαίνει και στον υπόλοιπο κόσμο. Έτσι είχε γίνει και με το Aqua νομίζω.

Επειδή υπάρχουν αρκετοί που ακούνε [B]The Dear Hunter[/B] στο φόρουμ, χθες πήρε το μάτι μου ότι ο [B]Crescenzo[/B] έβγαλε πέρυσι ένα συμφωνικό άλμπουμ και νομίζω πέρασε τελείως απαρατήρητο. [B]Amour & Attrition[/B] λέγεται και υπάρχει στο Spotify. Στη μία αυτιά που του έδωσα δεν μου είπε και πολλά.

Επίσης σχετικό ότι και ο [B]Serj Tankian[/B] είχε κυκλοφορήσει άλμπουμ με συμφωνική μουσική το 2012 (sampled) και το 2013 (ζωντανά) και ήταν πραγματικά καλό.

https://soundcloud.com/southern-lord-records/black-breath-reaping-flesh/s-XlzoP