17 Mαρτιου επισημη κυκλοφορια.
Conept album λεει, “describing the thoughts of a demon who walks on the earth”.
Sample εδω: http://youtu.be/26Hxa3hCvqA
17 Mαρτιου επισημη κυκλοφορια.
Conept album λεει, “describing the thoughts of a demon who walks on the earth”.
Sample εδω: http://youtu.be/26Hxa3hCvqA
Και τον Μάιο τελικά το καινούργιο MayheM:!:
ελπιζω το πρωτο δειγμα να μην ειναι αντιπροσωπευτικο του δισκου γιατι δε μ ειπε και πολλα ειναι η αληθεια
με προβληματίζει λίγο το sample. ελπίζω μη παιχτεί μαλακία.
ε μωρε ενα σαμπλ ειναι, τι συμπερασματα να βγουν. Συντομα λογικα θα διαρρευσει και θα εχουμε ολοκληρωμενη εικονα. Εγω ειμαι αισιοδοξος.
Αν και με εχουν τσατισει γιατι παιζουν δυο μερες Ολλανδια, και ειναι η Παρασκευη και το Σαββατο του Ροντμπερν.
Δηλαδη πλακα με κανετε δηλαδη?
εδω παιζει να τους δουμε ποτε?
ναι οκ λολ.
περιμενω πως και πως μετα την τελευταια ομορφια.
Μέχρι στιγμής δεν βλέπω κάποιο λόγο ανησυχίας. Δεν φαίνεται να είναι “Tick, Tock” αλλά και πάλι αυτό δε λέει κάτι.
Και Full Length Dread Sovereign το Μαρτιο.
μόνο εγώ κλαίω από χαρά με το παρακάτω;
και άλλοι
Το λιώνω εδώ και λίγο καιρό και οι τύποι έβγαλαν ακόμα μια δισκάρα. Και κριτικές και συνεντεύξεις και τα πάντα όλα θα έχει για την μπαντάρα.
Με A.C.T, Gazpacho, (παραδόξως πολύ ενδιαφέρον) Vanden Plas και Ian Anderson θα βγει και το σ/κ…
nice, περιμένουμε τώρα τη συνέντευξη :thumbup:
δεν έχω ιδέα για το ποιοί είναι αυτοί οι gallon drunk αλλά αυτό το τραγούδι το ακούω από χτες ασταμάτητα…αγνοώντας το πολύ προσεγμένο και σωστό βίντεοκλιπ, ο τρόπος που αναπτύσσονται τα drums φλερτάροντας με το πιάνο για να μπούνε στη συνέχεια ένα ένα τα υπόλοιπα όργανα στο χορό και αφού μπουν τα λιγοστά λόγια του τύπου φτάνει σε μια κορύφωση που δεν είναι άλμα αλλά βήμα που όμως αρκεί…εθισμός
(είναι από τις λίγες φορές που οι φράσεις “φλερτάρω” και “μπαίνω στο χορό” μπορούν να περιγράψουν τόσο εύστοχα μουσική)
Παίζει να είναι από τις λίγες μπάντες που κυκλοφορούν δίσκο κάθε χρόνο και όσο πάνε και καλυτερεύουν.
Πρώτο δείγμα από το επερχόμενο “Under Satan’s Sun” των Bloody Hammers:
[I][B]Eyehategod finished recording their first album since 2000[/B][/I]
Λογικά πάει για μέσα στη χρονια :papas:
Όχι ότι περιμένω πολλά πράματα αλλά ΝΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΜ!
Διαθεσιμο για streaming το νεο [B]Conan[/B] λεμε.
Conan - Blood Eagle
^^
Αυτό ήρθα να ποστάρω. Τρίζουν τα ντουβάρια
Tribute δίσκος για τον ανεπανάληπτο Molina με κάποιες εξαιρετικές συμμετοχές μέσα (Murder By Death, Matt Bauer) κ.α.
Το θέμα είναι ότι η εν λόγω διασκευή των My Morning Jacket είναι σεμιναριακή για το πώς σκοτώνεις ένα από τα ανατριχιαστικότερα κομμάτια της μουσικής.
Σε Ρώσους, Τούρκους, νιουαλμπουμρηλισιζ κλπ
Αν πετύχετε πουθενά και το Gazpacho ενημερώστε.