Κύπελλο ποδοσφαίρου ω ρε

θα μπορούσε να είναι και ΟΦΗ στη θέση τις ΑΕΛ αλλα και ο παναιτωλικός :slight_smile: :smiley:

ειτε ηταν ο παναιτωλικος,ειτε ο πας γιαννενα,ειτε ο οφη,ειτε ο αρης στη θεση της αελ παντα οταν μια παραδοσιακα μικρομεσαια ομαδα ομαδα παιρνει εναν τιτλο ειναι πολυ καλο για το ποδοσφαιρο…:lol: :lol: 8)

τελικα εμεις ειμασταν ομως…πρωτη φορα πηρα ολες τις εφημεριδες…χαχαχαχα

ειχε φαση να ασχολουντε με μικρη ομαδα…αν και σχολιασαν πιο πολυ τον ΠΑΟ που παλι δεν μπορεσε (λογικο)

επισης μου αρεσαν οι δηλωσεις των παιχτων και του Γιωργου Δωνη για την τυχη που αυτη τη φορα ηταν με το μερος μας…(για να μα μην τρελαθουμε κιολας…)

και αφου μια μικρη ομαδα οταν κατακτα καποιο κυπελλο μπορει να χαιρετε και χωρις να παιξει και καμια τρομερη μπαλα,ενα εχω να πω…[SIZE=“7”]αντε ρε αελαρα[/SIZE]

Πραγματικα χτες ντρεπομουν πααρα πολυ που υποστηριζα αυτους τους παιχτες…Αυτα τα παλικαρια ντροπιαζουν την πρασινη φανελα με αυτα που κανουν…Το να βλεπεις νεα παιδια οπως ο τζιολης και ο λεωντιου να ασχολουνται με το μαλακι τους και ν σερνονται σε ΚΑΘΕ αγωνα και να βλεπεις χτες τον γκουμα να τρεχει μπποστα και να παιζει σεντερ φορ δειχνει την καταντια της παε παναθηναικος…
Να φυγουν ΟΛΟΙ ΟΛΟΙ ομως…Δεν θυμαμαι να εχω συχαθει ποτε τοσο πολυ τους παιχτες της ομαδας μου…

Και για να μην ξεχνιομαστε" Κερδιζεις-χανεις θα τραγουδαω… τριφυλλαρα μου σε αγαπω…":stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Την ποιά;;; :lol: :stuck_out_tongue:

Μην το παίρνετε ρε κατάκαρδα γτ αν νικούσατε μπορεί να μην άλλαζε τπτ στο βάζελο ενώ τώρα υπάρχουν πιο πολλές πιθανότητες.
Και μακάρι να δυναμώσετε για το καλό του Ολυμπιακού και γενικά του ελληνικού ποδοσφαίρου. :wink:

πεστο ψεμματα…

Απορια…

Πριν 2 μηνες δεν ηταν που ο ΠΑΟ ειχε κερδισει στο Καραϊσκακη (και ειχε ριξει και 4 στην ΑΕΚ) και ολοι μιλουσαν για ενα σουπερ προπονητη (Μουνιοθ) που αλλαξε την ομαδα, της “εμαθε” μπαλα και διαχειριστηκε τοοοοοσο καλα το εμψυχο υλικο της ομαδας ετσι ωστε το καλοκαιρι να χρειαζοντας ΛΙΓΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ κινησεις ωστε ο ΠΑΟ να ειναι του χρονου αχτυπητος???

Τελικα το συμπερασμα που προκυπτει ειναι οτι πρεπει να φυγουν ολοι???

Α, ρε Ελλαδαρα με τις υπερβολες σου!!! Απο το ναδιρ στο ζενιθ και παλι πισω…

συμφωνώ…υπάρχουν υπερβολές,αλλά πες μου,όταν ρίχνεις 4 στην ΑΕΚ χαλαρά και νικάς τον ΟΣΦΠ εκτός,τι πρέπει να πεις?να φύγουν όλοι?
ομαδάρα σίγουρα δεν είσαι,αλλά δεν πας και στο άλλο άκρο…
και μετά όμως χάνεις 3 ματς εντός#-o

Το θεμα ειναι να ΒΛΕΠΟΥΜΕ μπαλα και να κρινουμε απο τη συνεχεια και τη συνεπεια που εχει μια ομαδα. Περσι ο ΟΣΦΠ πηρε 5/5 ντερμπι παιζοντας εξαιρετικο ποδοσφαιρο σχεδον σε ολα (γκολ 14-3 συνολο)… Αλλα η συνεπεια και η ποιοτητα αυτης της ομαδας ειναι ανυπαρκτη… Το ιδιο και ο ΠΑΟ… Και οι δυο απαρτιζονται απο μετριους ποδοσφαιριστες με λιγες εξαιρεσεις… Καμια 4αρα και κανενα ντερμπι δεν το αλλαζει αυτο…

Δικιο εχεις ρε φιλε αλλα απο την στιγμη που χανεις 3 συνεχομενα παιχνιδια στην εδρα σου κανοντας τα ιδια λαθη

• χανεις το κυπελλο ανοιγωντας τα ποδια σου στην λαρισα(και μην μου πειτε οτι επαιξε μπαλαρα χτεσ η λαρισα … ε μην τρελαθουμε κιολας)…ε τοτε κατι βρομαει και μαλιστα πααααρα πολυ ασχημα…Δεν εισαι μικρη ομαδα να πεις “δεν βαριεσαι ουτος η αλλος πρωταθλημα δεν πηραμε δεν πειραζει που χασαμε απο ατρομητο κτλ.” Γιατι αν παρατηρησεις ο παναθηναικος φετος εκανε τρελες εμφανισεις σε καποια ματς αλλα ηταν ελαχιστες(5-6 το πολυ σε καμια 30αρια αγωνες).

Λεγανε τοτε τα χριστουγεννα οτι θελουμε τον κοσμο κοντα μας και οτι δεν ειναι συμπεριφορες κοσμου αυτες…ο κοσμος ηρθε στο γηπεδο και για μια ακομα φορα τον γραψανε στα @@ τους με τετοιες εμφανησεις(αν παρατηρησετε ο παναθηναικος ακομα και 3ος οταν ηταν εκοβε τα περισσοτερα εισητηρια σε ολο το πρωταθλημα…{ασχετα ολα αυτα αλλα μην μας λετε τωρα επειδη ειπαμε μπραβο στον μουνιοθ για καποιες μεγαλες νικες που πηρε δεν μπορουμε τωρα να τον κατακρινουμε…πιστευω τα λαθη που εκανε ηταν πολυ μεγαλυτερα…]

Ακουστε δηλωσεις του μουνιοθ χτες " εμεις καναμε το καθικον μας και φτασαμε στον τελικο του κυπελλου…δεν κερδισαμε αλλα φτασαμε…" Ρε βλακα εχεις καταλαβει σε ποια ομαδα εισαι??? Σαν να μου λεει ειμαι ευχαριστημενος που φτασαμε στον τελικο και χασαμε απο την λαρισα(δεν το λεω ειρωνικα για την λαρισα).

Το θεμα ειναι το εξης… Να συγκρινουμε τις ομαδες μας τις τωρινες με τις αντστοιχες πριν 4,5,6 χρονια…

ΟΣΦΠ 98-02:

Τζολε (στα καλα του), Γιαννακοπουλος, Ζιοβανι, Καρεμπε, Ζε Ελιας, Αλεξανδρης, Γεωργατος (στα καλα του), Βενετιδης, Πατσατζογλου, Μαυρογενιδης (στα καλα του), Καραπιαλης και παει λεγοντας…

ΟΣΦΠ 2007:

Τζολε (στα χαλια του), Παντος, Ταραλιδης, Μαριτς, Ντομι, Μπουλουτ, Παππας, Οκκας, Μπορχα, δεν γραφω αλλα ηδη με πιανουν τα γελια…

ΠΑΟ 2000-2004:

Λυμπε, Καραγκουνης, Μπασινας, Μινχ, Σεϊταριδης, Χενρικσεν, Κυργιακος, Ολιζαντεμπε (οποτε δεν ηταν τραυματιας), Μικαελσεν κτλ.

ΠΑΟ 2007:

Μποβιο, Βυντρα, Γκουμας (ακομα…), Ρομερο, Βικτορ (φαντασμα), Μαντζιος, Τζιολης κτλ.

Τα συμπερασματα δικα μας…

Μα δεν χρειαζονται καν τετοιες συγκρισεις. Τις προαλλες συζητουσα μ’εναν φιλο μου και συμπεραναμε οτι η ομαδα μου, την εποχη του κυπελου με τον Ολυμπιακο, πριν 5 χρονια δηλαδη, σημερα θα επαιρνε πολυ ανετα πρωταθλημα. Και τοτε εβγαινε 4η. Δηλαδη που να συγκρινουμε τον τωρινο πρωτο με τον πρωτο εκεινης της εποχης. Γι’αυτο τοτε ειχαμε 3 ομαδες τον χρονο να παιζουν με αξιωσεις την ανοιξη στην Ευρωπη και τα τελευταια χρονια γελαμε.

Χαλαρα ο ΠΑΟΚ του 2001-03 θα επαιρνε πρωταθλημα σημερα. Πριν 3-4 χρονια βλεπαμε ντερμπι ελληνικου πρωταθληματος και χαιρομασταν μπαλα (θυμαστε κατι 2-2 στο ΟΑΚΑ που γυρναγε τουμπα το ματς κατι 4-3 κατι 3-2 με συνεχεις ανατροπες). Πλεον ολα τα ματς ειναι σαπια τελειως.

έβλεπα τον τελικό και σκεφτόμουν πόσοι παίκτες που παίζουν σήμερα στον ΠΑΟ ξέρουν τι ήταν κάποτε ο αντίπαλος προπονητής…ο Δώνης δηλαδή…
τι να ξέρει ο Ίβανστιτς ή ο Ρομέρο?
τυχαίοι παίκτες,που ένας θεός ξέρεις γιατί τους έφεραν…
θέλω να πω ότι έχουν έρθει πάρα πολλοί ξένοι παίκτες που έφυγαν,ήρθαν άλλοι κλπ κλπ μέσα σε 2-3 χρόνια όλα αυτά…δεν φτιάχνεις έτσι ομάδα…ok,ο Μάντζιος έβαλε γκολάρα στο ματς με τον ΠΑΟΚ και κρίσμο γκολ στην Τούμπα,αλλά όταν χάνει τέτοια πράγματα σε ΤΕΛΙΚΟ,εεεε…too much…

O Ivanschitz para to oti den exei dei3ei sxedon tipota einai arxhgos ths e8nikhs Austrias. Afto shmainei oti den einai tyxaios. Ton eixan ferei logw travmatismoy toy Gonzalez. Den nomizw o PAO na mporoyse na peisei kapoion kalytero evrwpaio na er8ei, enw oson afora toys talantoyxoys ellhnes dystyxws den toys 8ewroyn arketa ikanoys na paizoyn vasikoi se evrwph. Oso gia Romero apo kati filika to kalokairi poy eixa dei kentoyse. Den 3erw ti epa8e kai meta egine toso xwma.

Ε, δε νομίζω να υπάρχει έστω ένας που να μην πιστεύει ότι “κάθε πέρσι και καλύτερα” στο ελληνικό πρωτάθλημα (το ποιο;;; ).

Κι έπειτα έκαναν το πρωτάθλημα με 16 ομάδες… για περισσότερο ανταγωνισμό… :lol: … για να μην κουραστούν οι ποδοσφαιριστές μας και πάθουν τπτ… :lol: … για να πληρώνουμε το ακριβότερο διαρκείας της Ευρώπης, βλέποντας υπερθέαμα… #-o

Δεν υπάρχει σωτηρία μάγκεεεεεεεεεςςςςς!!! [-X

ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΧΑΜΟΣ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ.ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ 5000+ ΝΑ ΑΠΟΘΕΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΧΘΕΣ ΞΕΛΑΡΥΓΓΙΑΣΤΗΚΑ ΜΕΧΡΙ ΑΡΓΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ.ΗΠΙΑΜΕ ΟΣΟ ΑΝΤΕΧΑΜΕ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΧΟΡΟΠΗΔΩΝΤΑΣ
ΟΟΟΟΟΟΟ
ΑΕΛΑΡΑ ΦΕΡΕ ΜΑΣ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
ΟΟΟΟΟΟΟ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΠΗΝΕΙΟ
(Ένα από τα πολλά συνθήματα)
P.S.:Ευχαριστώ για την κατανόηση…:slight_smile:

χμ. παιδια. βρηκα γιατι χασαμε. ανωτερα βια. απ το πεπρωμενο…

φυγην αδυνατον… :lol:

Βασικά έχασαν ευκαιρίες οι (άνθρωποι) του Παναθηναικού που δεν χάνονται…
Είχε και λίγο τύχη η ΑΕΛάρα…

δεν ήξερα ότι η ΑΕΛ έχει τόσους υποστηρικτές στον ελληνικό τύπο…μια ματιά στα εξώφυλλα των αθλητικών της Κυριακής μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ελέγχει μεγάλο μέρος των ΜΜΕ τελικά…
:-k ή μήπως όχι?
πόσο γραφικοί θα γίνετε ακόμα κύριοι? (ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ)