…τους χρειαζόταν των Ισπανών, ένα τέτοιο χουνέρι:):!:
ΓΙΟΥΣΕΙΝ ΡΟΜΠΕΝ
ειμαι τοσο μα τοσο ευτυχισμενος
Διασυρμός!!!
εμεις δεν νομιζω να τρωγαμε 5
Δεν θα την έδινε ο πούστης όμως ούτε στον Κρόιφ
Τους έσκισαν τον πάτο 8)
στο μονοκοματο τυφωνα του ρομπεν για το 1-6 ειλικρινα φωναξα αντανακλαστικα ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ.
αν δεν παιζανε με τη λεια τους το σκορ θα ηταν τωρα 8/9-1 , τορρες απλα παρατα τα για το καλο του ποδοσφαιρου και της ψυχικης σου υγειας
Χαχα, σωστος
Σε ολο το δευτερο ημιχρονο παιζει να μην πηγαν ουτε σε μια μπαλα πρωτοι οι Ισπανοι, δεν αντεξαν το ρυθμο, νοοτροπια Φαν Γκααλ στο φουλ
Τρέλα, καύλα, πόρωση. Μπράβο μωρή Ολλανδία.
Τι να πεις, μπράβο τους…
Τρομερή μπάλα, μακάρι να συνεχίσουν έτσι οι Ολλανδοί.
Τα 7/11 της Ισπανίας πρέπει να αλλάξουν.
Από την αρχή ο Ντιέγκο Κόστα ενώ είναι βράχος δεν ξέρει μπάλα. Στο τέλος ο Τόρες κατάφερε να κλέψει την παράσταση υπενθυμίζοντας πόσο γιωτάς τεράστιος έχει γίνει.
Εντωμεταξύ αν δεν αλλάξουν εντυπωσιακά τα πράγματα στα άλλα δύο ματς, η Ισπανία έχει αποκλειστεί ήδη. Σαν δεύτερη (ΑΝ προκριθεί) διασταυρώνεται με την 1η του ομίλου της Βραζιλίας, δηλαδή την ίδια. Που όσο καλύτερη και να είναι δεν θα αφήσουν έξω την διοργανώτρια.
ΤΟΣΗ
Τεράστια δικαίωση η τελευταία διετία για τον Robben…και τεράστιος Van Persie βέβαια…
Μανιασμενες παιξιες… ολο το βράδυ…
Τεράστια Ολλανδία… βέβαια στα νοκ-αουτ πάλι θα καταφέρουν να αποκλειστούν, αλλα τεράστια Ολλανδία…
Να οι προσωπικότητες που λέγατε ότι λείπουν. Ανέκαθεν τις είχε η Ολλανδία.
Το κακό είναι ότι όσο θυμάμαι -και θυμίστε μου αν κάνω λάθος- όποια ομάδα ξεκινάει εντυπωσιακά σε μεγάλη διοργάνωση εθνικών, εν τέλει κάνει σχετικά νωρίς το στραβοπάτημα. Και είναι κρίμα γιατί μετά το τσου λου θέλω να δω τον μεγάλο αυτό παίκτη, αριεν ρόμπεν, να σηκώνει και μουντιάλ.
Πάντως, άσχετα αν κατέρρευσαν από ένα σημείο και μετά, οι Ισπανοί δεν έδιξαν συνολικά τραγικό πρόσωπο. Ή τουλάχιστον, όχι τόσο τραγικό πρόσωπο όσο μπορει΄να πιστέψει κανείς. Πάρτε για παράδειγμα κάτι αριστοτεχνικά διωξίματα από την περιοχή τους με κοντινές πάσες και επίδειξη τεχνικής ή κάτι εξαιρετικά πρεσσινγκ και επιστροφές. Βέβαια, το ψυχολογικό φορτίο είναι μεγάλο μετά από πεντάρα και εύχομαι να τους στοιχίσει να μην περάσουν ούτε από ομίλους.
Οι προσωπικότητες Μάνο φαίνονται στα νοκ και μετά.
^ Αυτό βασικά.
Κατά τ’ άλλα, εντάξει, φαντάζομαι ότι δεν έχει μείνει κάτι ιδιαίτερο να σχολιάσω για την αποψινή Ολλανδία.
Δε θα την υποστηρίξω ποτέ, σίγουρα, αλλά τουλάχιστον φαίνεται να επιστρέφει στο στυλ με το οποίο έχει ταυτιστεί και να αφήνει πίσω της την εικόνα που είχε δώσει στο προηγούμενο Μουντιάλ. Σεβασμός.
Για την Ισπανία κανένας οίκτος πραγματικά.
…
Εν τω μεταξύ περίμενα εδώ και καιρό να δω τη Χιλή και να διαπιστώσω αν είχαν βάση οι διθύραμβοι που άκουγα γι’ αυτούς, και ευτυχώς σ’ αυτό το πρώτο ματς τους δεν απογοητεύουν. Ωραία ομάδα.
Εντάξει, οι προσωπικότητες, πέρα από τα νοκαουτ, φαίνονται και στα ντέρμπι, όπως ένα ματς με την πρωταθλήτρια κόσμου και ευρώπης.
Εν τω μεταξύ η Χιλή το πάει για περίπατο και να γίνει το 3 στα 3 για τους λατίνους.
Απ’ το Μουντιάλ του '98* που στηρίζω Ολλανδία, δε θυμάμαι τέτοια τσόντα σαν του 2ου ημιχρόνου. Ακόμα κι αν δεν είχε κάνει το δωράκι του ο Κασίγιας ή είχαν δώσει επιθετικό στο 3ο, με τέτοιες ευκαιρίες άνετα έμπαιναν άλλα 3 τεμάχια.
Ευτυχώς που υπάρχει ο Φαν Χάαλ στον πάγκο και θα τους προσγειώσει μετά από τέτοιο ξεκίνημα. Βέβαια πορεία σαν του 2010 πολύ δύσκολο να ξαναγίνει αλλά με τέτοιο στήσιμο, ηγετικές εμφανίσεις Ρόμπιν & Ρόμπεν και απουσία τρανταχτού φαβορί (τρόμαξε κανέναν η χθεσινή Βραζιλία; πολύ σοφτ ομάδα μου φάνηκε) ποτέ δεν ξέρεις.
- Του '98 ήταν το πρώτο που είδα κι εγώ (6 ήμουν τότε). Νομίζω δύσκολα θα δω διοργάνωση που θα την επισκιάσει αλλά γενικότερα το πρώτο που βλέπουμε είναι το καλύτερο μάλλον για όλους μας όπως έγραψε κι ο Σωτηρακόπουλος χθες (λινκ). Τώρα πώς γίνεται να θεωρεί κάποιος του 2002 το καλύτερο σε σχέση με του '06 και του '10 δεν ξέρω αλλά τέλος πάντων.
Στο τριτο γκολ των Ολλανδων υπηρχε περιπτωση να δοθει φαουλ κατα την γνωμη σας?
Xμ. Καλή ερώτηση. Δεν ξέρω τι λέει και αν υπάρχει ο κανονισμός που λέει για την επαφή με τον τερματοφύλακα. Σίγουρα δεν έβαλε χέρι ο Ρόμπιν και σηκώνεται κάθετα αν θυμάμαι καλά, πιο πολύ αποτυχημένη έξοδος του Κασίγιας είναι και αυτός πέφτει πάνω στον Ρόμπιν. Εγώ δεν νομίζω να είναι φάουλ, για μένα είναι από τις φάσεις που ό,τι και να δώσεις σωστό είναι.
Ξαναλέω δεν ξέρω τι λέει ο κανονισμός.