ΒΡΑΖΙΛΙΑ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2014

LOL όντως :smiley:

Έχει χαθεί και από άλλους το Nerit Sports;

Λιγο zzzzzzz το πρωτο ημιχρονο, να δουμε αν ετσι οπως παιζει το Αρτζεντινα μπορει να σπασει την Ιρανικη αμυνα μπετον

Κατάθλιψη. Σκέτη κατάθλιψη…

Ο Ιγκουαΐν σήμερα είναι τόσο αδιανόητα άθλιος που θέλω κάποιος να του ρίξει ένα μπουκέτο.
Μπράβο μεγάλε ποδοσφαιράνθρωπε Σαμπέγια που πήρες αυτόν και έκοψες τον Τέβες.

Ομολογω πως εχω καναδυο χρονια να δω τον Ιγκουαιν, τον θεωρουσα παιχταρα, στο συγκεκριμενο παιχνιδι ειναι σκια του παιχτη που ηξερα

Καλα εδω ειναι σκιά όλη η Αργεντινή. Αγκουερο , μεσσι. Καλα ζαμπαλετα πάντα ηταν λιγο τραγί. Ουτε ο Ντί Μαρία δεν βλέπεται σημερα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Με ψυχη και παθος κραταει το μηδεν πισω η Αργεντιναρα! Τους αξιζει ενα μπραβο, πανε να τσιμπησουν τον ενα ποντο απ το πουθενα!

Γι’ αυτό θα είσαι μίλια μπροστά απ’ τον καθένα παικταρά μου :!:

Σεβασμός στο Ιράν.

το ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ στο γκολ του μεσι πρεπει να ακουστηκε σε ολη την γειτονια.

αργεντινη κακιστη.

Μονο ρησπεκτ, δεν βρηκε τρυπα, βρηκε κουμποτρυπα, δεν ξερω ομως αυτη η Αργεντινη αν μπορει να κανει πολλα πραγματα, δεν μπορει παντα ο Μεσι να βρισκει την λυση, πολυ ασυνδετο ποδοσφαιρο και μηδεν σεντερ φορ κινησεις

Για μενα ο τερματοφυλακας του Ιραν ειναι ισως ο κορυφαιος τερματοφυλακας στο τουρνουα, αυτος ο παιχτης παιζει στην β’ Πορτογαλιας, ειναι και αντρουκλα, οχι σαν τον χθεσινο της Ελβετιας με το φρυδακι βγαλμενο τοξο μη χεσω με ολες τις λουγκρητιες τους μετροσεξουαλ και καλα

Εννοείται ότι είναι και θα είναι μίλια μπροστά απ’ τον καθένα, αλλά…

Μαύρο χάλι, κατάμαυρο η ομάδα σήμερα… ακόμα χειρότερη απ’ ότι στην πρεμιέρα με Βοσνία. Περίλυπος θα αναγνωρίσω τη σκληρή πραγματικότητα: αυτή η Αργεντινή δεν πάει πουθενά. Εξαρτάται απόλυτα, ολοκληρωτικά, ψυχαναγκαστικά απ’ τον Υπερπαίκτη. Και δε λέει και 1986 το γαμημένο το ημερολόγιο, να πεις ότι ο Υπερπαίκτης παίρνει μόνος του το Μουντιάλ…

:frowning:

edit
Μεγάλη παράλειψη που δεν αναφέρθηκα καθόλου στο υπέροχο Ιράν. Αυτή η ομάδα διδάσκει μαθήματα για το πώς παίζεται το σωστό αμυντικό/αντεπιθετικό ποδόσφαιρο. Άξιζε έως και τη νίκη σήμερα.

Να ξέρετε ότι σχεδόν πάντα η ομάδα που παίρνει το μουντιάλ συνήθως με τέτοιες νίκες το κάνει.

Αντικειμενικά όμως, μιλάμε για μετριότατη ομάδα που ακόμα και οι σταρ είναι σε κακή κατάσταση.

Άξιζε το Χ το Ιράν. Πολύ κρίμα να το φάει έτσι στο 91’.

Επειδη ακουω πολλα για τους υπολοιπους παιχτες της Αργεντινης του 86, μαλλον ειμαι ο μονος που δεν τους θεωρει του πεταματου, θυμαμαι καλους παιχτες μπαλαδοφατσες, μπορει οχι φανταιζι αλλα Αργεντινομπαλαδοφατσες, οι σημερινοι ειναι λιγο κουτσαβακια κι ας εχουν καλυτερη τεχνικη, εκεινη η ομαδα ηταν ομαδα, ειχε αμυνα τσιμεντο και φοβερα μοτερακια στο κεντρο, Θυμαμαι κατι Μπατιστα, Μπουρουσαγκα, μακαρι να ειχε σημερα ΜΙΣΟ Βαλντανο, καλα θα ηταν, μαζι με Μεσι θα κανανε χωριο, εγω θα εβαζα τουλαχιστον 5-6 παιχτες της τοτε ομαδας στη σημερινη

Να τονισω εδω οτι ειμαι μεγαλος φαν της Αργεντινης, γαλουχηθηκα με το πρωτο μουντιαλ που ειδα σαν παιδακι 10 χρονων το 78 και ακομα θυμαμαι τη λατρεια μου σε Πασαρελα (πανμεγιστε) , Αρντιλες και Κεμπες, αυτοι ηταν αλανια, τα σημερινα παιχτακια πολλα φρου φρου και αρωματα, μονο την σκατοφατσα τον Ντι Μαρια παραδεχομαι εκτος του θεου που ειναι η απολυτη Αργεντινομπαλαδοφατσα

και καποτε η Ελβετια ειχε για τερμα τον Κρις Μπενουα ε

Ξεκινα τον Λαβετσι μωρη γρια, ξυπνα!

Οπως σωστα αναφερθηκε καπου, ο Ζοσε τραβαγε με το Ιραν σημερα

Όχι, έχεις απόλυτο δίκιο daz, δεν ήταν σε καμία περίπτωση σάπιοι οι Αργεντίνοι το ‘86, μια χαρά παίκτες ήταν οι περισσότεροι - απλά με την εξαίρεση του Θεού εκείνη η ομάδα δεν είχε σε καμία περίπτωση υλικό παγκόσμιας πρωταθλήτριας, αυτό είναι πιστεύω που εννοούν οι περισσότεροι. Όπως ειπώθηκε (και συμφωνήθηκε) σε μία συζήτηση που είχα τις προάλλες, εκείνη η Αργεντινή χωρίς τον Θεό θα ήταν κάτι σαν Περού ή Χιλή ή Μεξικό: ωραία ομάδα, αξιόμαχη, συμπαθέστατη, αλλά σε καμία περίπτωση όχι για Παγκόσμιο Κύπελλο, ούτε καν για ημιτελικά. Την πήρε απ’ το χέρι όμως ο Θεός κι έτσι έφτασε μέχρι την κορυφή. Αυτή είναι πιστεύω η ειδοποιός διαφορά ανάμεσα στο ποδόσφαιρο της δεκαετίας του '80 και το σημερινό, και ο λόγος που η Αργεντινή δε μοιάζει ικανή να επαναλάβει κάτι τέτοιο φέτος. Συν όλα τα ολόσωστα που αναφέρεις για το πάθος και τη μαχητικότητα εκείνης της ομάδας που δεν έχει καμία σχέση με τους σημερινούς, οι οποίοι βγάζουν μια εικόνα λες και κάνουν αγγαρεία.

Literally απο το χερι ομως, καμια αντιρρηση, αλλα χρειαζεσαι εργατες σε μια ομαδα και 2-3 σταρ, για μενα η Αργεντινη ειχε τους 2 και αποδειχτηκαν αρκετοι, εναν υπερσταρ και εναν σταρ τον μεγα Χορχε ο οποιος θελει 10 σαν τα σημερινα σαπακια, να ρωτησω γιατι δεν πηρε Τεβες; Τετοιες φατσες θελω σαν τον Τεβες

Μπενουα χαχα αυτη ειναι αντρουκλα

Λογω Μεσι κυριως

Δύο και μοναδικές λογικές εξηγήσεις μπορώ να δώσω:

1. Έχουν σφαχτεί.
  2. Απλά ο Σαμπέγια είναι πιο άσχετος κι απ’ τη μάνα μου.

Καλά τα λέτε και οι δύο, συμφωνώ απόλυτα.

Εντωμεταξύ, κατεβάζει ο άλλος Μασεράνο (που ο άνθρωπος έχει καταστραφεί στη Μπαρτσελόνα παίζοντας στόπερ) και Γκάγκο, δηλαδή δύο παντελώς ακίνδυνα (στην επίθεση) αμυντικά χαφ και μπροστά του τέσσερις μεσοεπιθετικούς που ο καθένας μπλεκόταν στα πόδια του άλλου. Μιλάμε για τακτικό σκορποχώρι.

Απορώ, ολόκληρη Αργεντινή έναν-δυο χαφ (χαφ όμως, μη μου πέιτε Λαβέτσι και τα ρέστα -καλός παίκτης πάντως) που να ξέρουν και λίγο μπάλα τόσα χρόνια δεν έχει βγάλει;