9 αγωνιστικές ο Σουάρες. :bye:
έχουν ξεκινήσει εκστρατεία οι αρδ για να παίξει ο αηδίας, ούτε τα προσχήματα δε κρατάνε.
Ισχυει.Αηδια σκετικη.
Α; Τα εχει παιξει το ατομο, ολοι ειμαστε τυφλοι και μολις βρεθηκε ο βασταζων τον πυρσο της γνωσης, δεν γαμιωμαστε λεω εγω με τον καθε μαλακα. Τωρα που μιλαμε σφαζονται Μπαρτσα και Ρεαλ ποια θα τον πρωτοπαρει τον πετυχημενο, το βρηκες παπαρα
Ωραια μπαλιτσα η Αμερικη, αρχιζουν σιγα σιγα να παιρνουν ολο και πιο πολυ μυρωδια απο μπαλα.
Ο Σουαρεζ πουλησε ολους οσους πιστευουν στην ποδοσφαιρικη αξια του, Οσοι γουσταρουμε το αθλημα γουσταρουμε τετοιες παιχτουρες χωρις ομως καραγκιοζιλικια γιατι μια δυο τρεις μετα λες δεν παει αλλο και καταστρεφονται ολα. Παραμενει παιχταρας και θα δουμε τη συνεχεια του. Αυτο που ειχε σωσει τοτε τον Μαραντονα στο κραξιμο για την πουστια που εκανε ηταν το γεγονος οτι αμεσως μετα κολλησε το σπουδαιοτερο γκολ στην ιστορια των μουντιαλ, δυστυχως η ευτυχως αυτα τα επιπεδα θελουν πια να προσεχει ο παιχτης τα παντα, μεσα και εξω απο το γηπεδο
Και οι γκολαρες συνεχιζονται με τον Μουλερ αυτη τη φορα
ποσα να ειχε πονταρει ο τερματοφυλακας αραγε?
O καγκουρας χανει τα αχαστα στο αλλο.
Mε απογοητευσε, δεν ειδα ουτε ενα δακρυ…
οχι, για το ιδιο λεμε…
Στο περιπου ηταν γαμωτο το συγκρατησε στο τσακ
Oι δημοσιογράφοι εν τω μεταξύ έχουν ξεσαλώσει ομαδικά υπερασπιζόμενοι τον Κατσουράνη σε σημείο που να επιτίθενται στο ίδιο το αναγνωστικό κοινό τους, σουρρεάλ καταστάσεις.
Δεν ειναι σουρεαλ ειναι Ελληνικες
Δεν το βλεπω καθολου απιθανο να τον ξεκινησει παλι παντως
απιστευτο ρε μαλακες αυτο που συμβαινει, ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΑΜΩ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥΣ
ενα μνοπανο στο contra εφτασε να γραφει οτι δεν εχει τοσο σημασια που προκριθηκε η εθνικη οσο η χαρα που πηρε ο Κατσουρανης!! ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΡΕ ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ
μονο ο Μιαουλης και ο γερος Καισαρης ειχαν τ @@ να πουν για τον αρχιρουφιανο τις κλικες του στις ομαδες και τις σχεσεις του με ολους τους αρδισκους
Τραγικοί οι δημοσιογράφοι, αλλά η αλήθεια είναι πως οι μόνοι που μπορούν να ξεκουράσουν τον Καραγκούνη είναι ο Κατσουράνης και ο Τζιόλης. Δύσκολα δε θα παίξει ο Κατσουράνης με την Κοστα Ρίκα. Ο τραυματισμός του Κονέ δημιουργεί πρόβλημα γιατί ο Καραγκούνης δεν αντέχει 90 λεπτά. Εκτός αν ο Σάντος κάνει αλχημείες και παίξει με λιγότερους από 3 χαφ στον άξονα, που δεν το βλέπω πολύ πιθανό.
Τουλάχιστον ελπίζω να μην τον βάλει πάλι μόνο του μπροστά από την άμυνα. Ο Χολέμπας θα χρειαστεί βοήθεια από κανονικό αμυντικό χαφ.
Μηπως πρεπει να ξαναδιαβαστει ο τιτλος του thread? Λεω μηπως.
Δεν διαφωνω στην ουσια αυτης της φρασης ασχετως με το τι πιστευει ο καθενας μας,
Θελει ναχεις aρχιδια για να κανεις κατι τετοιο.
Η οπτικη μου γωνια αλλαζει λιγο μα αυτα ειναι λεπτομερειες…
Αν εχεις διαθεση ξαναδιαβασε το ποστ μου στην σελιδα 131 πανω πανω.
Νομιζω πως ειμαι σαφης.
Πιθανον να 'μαι εγω ο περιεργος της υποθεσης, αλλα εχω μια απορια.
Στο ιδιο ρηπλεη για το οποιο αποφασισαν να πουλεψουν για 9 αγωνιστικες το Σουαρεζ, υπαρχει και μια αγκωνια του Κιελινι …δεν ειναι περιεργο να τιμωρεις το δαγκωμα με 9 αγωνιστικες και η αγκωνια να 'ναι μια χαρα;;;
Αν το θεμα ειναι ο προτερος βιος του Σουαρεζ, μηπως ειναι λιγο περιεργο να βγαινει μια αποφαση με βαση παλιοτερα περιστατικα σε αθλητικο επιπεδο, ποσο μαλλον οταν μιλαμε για περιστατικα για τα οποια ο Σουαρεζ τιμωρηθηκε;;;
Βλεπω τα τεκταινομενα στο Ρωσια-Αλγερια και τις δηλωσεις μετα του Καπελο που λεει οτι δεν καταλαβαινει γιατι ολοι οι διαιτητες ειναι εναντιον της Ρωσιας. Σε μια φαση ο Ρωσος τραβαγε φανελα και σορτσακι και σχεδον ειδαμε τον κωλο του Αλγερινου και δεν εδωσε τιποτα μιστερ Φαμπιο εκει το παιζουμε τρελιτσα; Σου δινουνε 8,3 μυρια γιουρο το χρονο για δηλωσουλες;
Θελω Αλγερια να προχωρησει, κανονικες τρομοκρατικες φατσες. Θα ξεκινησουν ραμανταν απο αυριο οι παιχτες;
Ασε μας ρε άηρον άρη που θα έπρεπε να τιμωρηθεί ο δύστυχος ο Κιελίνι που αντέδρασε όπως θα αντιδρούσε κάθε άνθρωπος απέναντι σε έναν καθυστερημένο που δαγκώνει.
ο Πεπε εχει τιμωρηθει ποτε με τετοια ποινη;
Τι αγκωνιά ρε; Να πάρει τον Δράκουλα από πάνω του ήθελε. Εσένα άμα σε δάγκωνε ο Σουάρεζ θα έμπηγες τον ώμο σου περισσότερο στα δόντια του;
Μολις ειδα σε επαναληψη ολο τον αγωνα της Αλγεριας με Ρωσια, με Αραβα σχολιαστη και νομιζα οτι ειμαι σε πεδιο πολεμου στο δευτερο ημιχρονο, Αλγερινοι κανονικοι Τζιχαντιστς, αλλος με ονομα Ισλαμ, αλλος να μπαινει αλλαγη και να προσευχεται, οπαδοι στην εξεδρα να προσευχονται, ο σχολιαστης να τους υπολογιζει σαν Αραβες (καμια σχεση με Αραβες, απλα Μουσουλμανισμενοι ειναι), ο τερματοφυλακας εχει το παρατσουκλι προεδρος και καθε επεμβαση ακους τον σχολιαστη “ελ πρεζινταν, μεσιε πρεζινταν”, Ταλιμπανοκαταστασεις, δεν παιζονται, Μαμπρουκ μαμπρουκ Αλτζαζαιρ (με προφορα Καταριανου σχολιαστη), μας την πεσανε μιλαμε :lol:
Εντάξει, οι αβάντες στους Κατσουράνηδες του κόσμου αυτού είναι συνηθισμένα φαινόμενα στο Γκριχλαντ…
Το θέμα είναι, ότι πλέον βγάζει μάτι αυτό πιο πολύ από ποτέ…
Οι κλίκες πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν…
Αλλά γμτ, βλέπεις τον Κάρα και τον συγκρίνεις με τον Κατσούρ και σε πιάνει κατάθλιψη και αηδία μαζί…
Και η γνώμη μου είναι ότι ο Κατσούρ θα παίξει ότι και να γίνει…