ΒΡΑΖΙΛΙΑ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2014

[CENTER][/CENTER]

Σηκωσετο μωρη Αργεντιναρα να τρελαθουμε.Οι Ολλανδοι θα περασουν ευκολα σε λιγο και παμε για σουπερ ημιτελικους.Ζω για τελικο Βραζιλια-Αργεντινη

https://vine.co/v/MU2Agt5Zv9Y

κλαμα και του tidus

Είδα μόνο το 'β μέρος της Αργεντινής και ήθελα να βγάλω τα μάτια μου με το κουτάλι που κρατούσα (τελικά προτίμησα να το χρησιμοποιήσω για το παγωτό που καταβρόχθισα). Όσους αγώνες εκτός της εθνικής και αν έχω κάτσει να δω είναι tragic.

Μία φορά αποφάσισα κι εγώ να δω ποδόσφαιρο και έχει πηδηχτεί το σύμπαν… Βαρετές εθνικές… Και εδώ που τα λέμε σιγά την Γερμανία! Μέχρι τώρα στάθηκαν τυχεροί, δεν είναι ότι έπαιξαν αμάν το ποδόσφαιρο. Μπορεί να μην τους παρακολούθησα όλη την ώρα ή να μην είμαι ειδήμων, αλλά δεν χρειάζεται να έχεις και ΤΙΣ γνώσεις για να κατανοήσεις αυτό που βλέπεις. Χλιαροί ήσαν, όπως και όσες ομάδες έχω δει ως τώρα, έστω και αποσπασματικά… Το Βέλγιο απόψε το πάλεψε αρκετά, αλλά δεν του βγήκε, η δε Αργεντινή είχε δυο-τρεις καλές στιγμές, αλλά ως εκεί… Μου κάνει εντύπωση που σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια τα πράγματα είναι ψόφια και σχεδόν πάντα το παιχνίδι κρίνεται στην παράταση ή στα πέναλτυ… σόρρυ κιόλας αλλά υποτίθεται ότι μιλάμε για τις καλύτερες ομάδες του κόσμου…

Mε την Κόστα Ρίκα καταλαβαίνω πλέον πώς ένιωθε ο υπόλοιπος κόσμος όταν έβλεπε το euro 2004

Οπως εχω γραψει, ειμαι με Κοστα Ρικα, μα αν περασει η Ολλανδια ειμαι με αυτους all the way.

Έχετε ακούσει την ιστορία του Robert Johnson με τον διάβολο έτσι; Νομίζω ξαναβγήκε ο εξαποδώ παγανιά και συνάντησε το πούλμαν της Κόστα Ρίκα καθοδόν για Βραζιλία.

Αυτα που πιανει ο Ναβας και αυτα που χανουν οι Ολλανδοι δεν υπαρχουν

ΤΙ κωλόφαρδοι είναι αυτοί ρε;

Same thoughts here

ΚΩΛΑΡΑ Η ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ, βαλτε ενα γκολ δεν αντεχεται αλλο αυτο το πραμα

Πολυ κουρασμενες ολες οι ομαδες, 11 οφσαιντ εχει ο Βαν Περσυ, σερνεται μεχρι τωρα στον αγωνα και ειναι λογικο, η Κοστα Ρικα επιστημονικα θελει παλι πεναλτυ με οτι ξαπλες μπορεις να φανταστεις απο τους παιχτες

And the winner is… COSTA RICA!!!

:(:(:frowning:

Φοβερο σασπενς!!! ματσαρα τα τελευταια λεπτα

[B]ΕΔΙΤ:[/B]

Silent αν αποδειχτεις γουρλου και περασει η Κοστα, σου κανω προταση μιλαμε!
Και φυσικα μετα παω Τραφαλγκαρ να συναντησω κοστορικανους για τα πανηγυρια!

Kαι αλλαγή τερματοφύλακα. 8O

Kρουλ σημαίνει σκληρός λέει ο άλλος. :lol:

Ή τώρα ή ποτέ… τόσο απλά.

Κοιτα να δεις που θα περασει η Κοστα Ρικα

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

τι λες τωρα, αυτο βρωμαγε χαζο αποκλεισμο ολλανδιας! φαν χααλ ψυχοπαθης :lol:

" Λεει στον Ναβας “τωρα ειναι η ωρα σου!”. Ή ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!" :lol3:

Θεια δικη.Παλι καλα θα δουμε μπαλα στον ημιτελικο γιατι αν περναγε η Κοστα Ρικα θα ηταν μια απο τα ιδια

ΠΕΡΑΣΕΕΕΕΕ Η ΟΛΛΑΝΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕ… ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΥ… ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ??? ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΜΩΡΕΕΕ ΦΟΡΤΣΑΑΑΑ ΟΛΛΑΝΔΙΑΑΑ!!!

ps. Κρίμα χάθηκε η ευκαιρία μας!:stuck_out_tongue: Κάποια άλλη φορά…