Τι ακούτε τώρα; #2

Shadow Gallery-Mystery

The Dillinger Escape Plan - Miss Machine album

[SIZE=“2”]Το νέο Sodom!!![/SIZE]
Εντάξει έχω χεστεί απ’ τη χαρά… δείτε εξώφυλλο και προσκυνήστε!

:vibrate: Δεν ήξερα ότι είχε διαρρεύσει!Κατεβαίνει ήδη!25% αλλα συνεχίζει ακάθεκτο.
Χτες το βραδυ άκουγα το ομώνυμο.Hail Sodom :respect:

On-Topic : Primordial - The Gathering Wilderness

Kayser-Cheap Glue

Super Timor - Cauchemar D’esque

Baby woodrose-Love comes down

η πρώτη αντίδραση μου ήταν να ανοίξω όλα τα hub στο dc και να αρχίσω να το ψάχνω. Ευτυχώς το βρήκα (promo). Ε τώρα κλαίμε!

Ον τοπικ:

Soundgarden - Blackhole sun

Ποοοπποοποπο. Το εξώφυλλο προδιαθέτει για πολύ χασάπικες καταστάσεις. Φαίνεται δισκάρα. Θα συγκρατηθώ όμως και θα το αγοράσω μόλις κυκλοφορήσει στα δισκάδικα, καθώς η αναμονή έχει άλλη χάρη.8)

On topic: Jethro Tull - Benefit

Καλά το Sodom είναι μεγάλο σόκ! Ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό το άλμπουμ είναι του 2007. Ρε μήπως έχουμε 1987;

[FONT=“Arial Black”]PURE THRASH ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ[/FONT]

on topic:

Tarot - The Spell of Iron

[FONT=“Arial Black”]HEAVY METAL ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ[/FONT]

Το άκουσα μια φορα και ας έχω διάβασμα.Εντάξει ο δίσκος
με μια πρώτη “αυτιά” είναι καταπληκτικός! 8O

Βασικά δεν έχουμε όντως 2007. Από ό,τι έριξα μιά ματιά στο tracklisting και κάποιες κλεφτές ακροάσεις, τα περισσότερα κομμάτια είναι remixes από παλιά τους ( από τους δίσκους sign of evil και obssesed by cruelty )…

The Final Sign of Evil - 2007 (Features the members from the original EP In the
Sign of Evil and old unreleased material)

Wiki Rulez

Ναι όντως, αρκετά κομμάτια είναι “γνώριμα” Στην πρώτη ακρόαση πάντως νόμιζα ότι ήταν ολοκαινουριο το άλμπουμ και ψάρωσα. Μετά όταν είδα τίτλους σαν το Outbreak of Evil μπήκα σε υποψίες… Παρ’όλα αυτά είναι άκρως ψαρωτικό!

ρε γμτ πολύ τις μόδας έχουν γίνει αυτά τελευταία… (βλέπε και Destruction). Δε πα να βγάλουν κανά καινούριο δισκάκι? Δε λέω καλές και αυτές οι κυκλοφορίες για να θυμούντια οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεώτεροι, αλλά… λιγάκι αρπαχτές μου φαίνονται.

Οι Sodom βγάλανε πέρισυ. Αν είναι να κυκλοφορούν τέτοια albums καλύτερα οι συλλογές :wink:

Γιατί ? Το τελευταίο Sodom ήταν τρελλή δισκάρα…

Οπως νομίζεις

Παίδες, για να μην λέγονται βλακείες και ανακρίβειες το “The Final Sign Of Evil” είναι full length. Συγκεκριμένα:

[I]This album is what ‘‘In the Sign of Evil’’ should have been in 1984. It contains
re-recorded songs from the first EP, ‘‘In the Sign of Evil’’ and seven
never-before-heared tracks, all of which were originally written for ‘‘In the
Sign of Evil’’, but were never released because of the label company.

This album also features the original “In The Sign Of Evil” line-up:
Tom Angelripper - Vocals and Bass
Chris Witchhunter - Drums
Grave Violator - Guitars[/I]

Kαι το τελευταίο ομώνυμο δισκάκι τους ήταν μια χαρά γαμάτο.-