Machine Head - The Blackening
Iced Earth - Melancholy :bow2: :bow2:
μου την δινει αγρια που θα τους χασω
ετσι μου 'ρχεται να πουλησω το εισιτηριο των metallica και να παω heaven and hell…
Καλά, θα χάσεις Black Sabbath με Dio για να δεις τους Metallica? :lol2: :lol2:
on topic:
Today Is The Day - Sadness will prevail
λες να την κανω για heaven and hell? :-k
Δεν νομίζω ότι χρειάζεται πολύ σκέψη. Εγώ θα πάω και τις δύο μέρες αλλά αν ήταν να διαλέξω μόνο μία τότε σίγουρα θα διάλεγα Sabbath. Βέβαια εξαρτάτε και απ τα γούστα.
Δεν νομίζω ότι χρειάζεται πολύ σκέψη. Εγώ θα πάω και τις δύο μέρες αλλά αν ήταν να διαλέξω μόνο μία τότε σίγουρα θα διάλεγα Sabbath. Βέβαια εξαρτάται και απ τα γούστα.
Kiss - Beth
Mastodon - Leviathan (το blood and thunder αυτη τη στιγμη)
οπως μου προτινε ο angmar…κανω εντατικα
[SIZE=“1”]τι βασανιστηριο ειναι αυτο[/SIZE]:!:
Ασχολίαστο! #-o
on topic:
Storm - Nordavind
O Fenriz είναι απλά θεός και γαμώ τους τραγουδιστές!
Slave To the System - Love This Life
Βλεπω μια συνεντευξη των Darkthrone. Η πλακα ειναι οτι εχουν δωσει και στα δυο μελη απο ενα τσιγαρακι και απο μια μπυριτσα και ο Fenriz ριχνει κατι ψευτικα βηξιματα που και που και καλα απο το τσιγαρο…#-o
Ενταξει, καμια φορα εχει και την πλακα του ολο αυτο το “σκοταδι” οπως στο βιντεο του transilvanian hunger.
Orphaned Land - Mabool
Έχω αρχίσει να τη βρίσκω άγρια με τις έθνικ επιρροές από τα μέρη μας σε μέταλ κομμάτια (Βαλκάνια και Μέση Ανατολή δλδ). Η αρχή έγινε με το Theogonia των Rotting Christ, με τους ζουρνάδες και τα τοιαύτα (μπάι δε γουέι, θα έπρεπε να λένε στο δίσκο τι ακριβώς ακούγεται…). Υπάρχει τίποτα άλλο σχετικό?
:stereo:
Οι Christ είναι νέοι στο παιχνίδι του ανατολίτικου. Εκτός από τους Orphaned Land τσέκαρε τους προσωπικούς αγαπημένους μου Melechesh , επίσης Ισραηλινοί… Black με τίγκα ανατολίτικα στοιχεία. Θα σ αρέσουν. Και φυσικά τους πατέρες αυτού του στυλ, τους Αμερικάνους Absu.
Προτείνω Mezarkabul (πρώην Pentagram) και τα παλιότερα των Orphaned Land,ειδικά το Εl Norra Alila…
8)
Checkare επίσης Tea Party ειδικά το Edges of twilight…
Δισκαρα το edges of twilight.
On topic:
Mastodon - Blood Mountain
+1
γουσταρω πολυ και triptych…
Saxon - State of Grace
Vixen - Edge of a Broken Heart
Μachine Head-The blackening
A.S.A.P - Silver and Gold