Τι ακούτε τώρα; #2

Ασε ασε το εχω λιωσει την τελευταια βδομαδα.Στο αυτοκινητο ειναι στο ριπιτ.Το βαζω κι εγω τωρα λοιπον :smiley:

Blue Cheer-Hunter Of Love :metal:

Ασε ασε το εχω λιωσει την τελευταια βδομαδα.Στο αυτοκινητο ειναι στο ριπιτ.Το βαζω κι εγω τωρα λοιπον

Βαλτο βαλτο…φερνει τοσες νοσταλγικες στιγμες στο μυαλο μου…μου θυμιζει μια μερα του Νοεμβρη του 1996 ,οπου με ειχε πιασει μια καταιγιδα στην Αθηνα και εβλεπα τον Υμηττο να χανεται πισω απο τα συννεφια…η καταχνια πλησιαζε κατα πανω μου…και καθομουν και βρεχομουν με τα ακουστικα στα αυτια ,ακουγοντας το season of change…μου ειχε κανει φοβερη εντυπωση η κλιμακωση του τραγουδιου…

Παραδεξου οτι παιρνεις ναρκωτικα!!!:smiley: :stuck_out_tongue:

Stratovarius - Infinity

Μπα…απλως παντα ημουν αθεραπευτα ρομαντικος και δεν δισταζα να κανω τετοια πραγματα μονο και μονο για να συνδυασω την πωρωση ενος τραγουδιου με ενα γεγονος,μια εικονα και μια εμπειρια…οποτε ακουω ενα κομματι σαν και αυτο το θυμαμαι με μεγαλυτερη νοσταλγια και αγαπη ,απο οτι ενα που το ακουω στο δωματιο μου…εχω απειρα παραδειγματα…παντα μου αρεσε να ακουω την μουσικη και εξω…οταν ταξιδευα ή στις βολτες μου…

Ον τοπικ Hands of Time απο το Twilight Time…το αλμπουμ που εχω δεθει πιο πολυ απο ολα των θεων…μονο και μονο για αυτο το επος και το Out of the Shadows(θυμιζει τρελα το θεικο Eagle Fly Free που με τρελενε)αξιζει να το λατρεψεις…(οχι πως τα αλλα ασματα υστερουν…Madness strikes at midnight σκοτωνει)…ευτυχως το Hands of Time το ακουσα live τον Μαιο του 95 στο Ροδον…ελπιζω να το ξαναεπαιξαν μετα…

υγ=και τωρα τα ιδια κανω με τα ακουστικα στα αυτια…οι παλιες αγαπες δεν ξεχνιουνται!!

Πολυ Stratovarius σημερα…
Stratovarius-Abyss
bonus track απο το cd τοτε του Dreamspace…o δισκος θυμαμαι ειχε 8 τραγουδια και το cd 14!!δεν ειχε κυκλοφορησει σε κασσεττα προς μεγαλη μου θλιψη…φυσικα ειχε πεσει το απαραιτητο clopyright και tape trading!!!

Def Leppard - Love Bites

Ψαξτο απο Skylark.Moνο γυναικεια φωνητικα και πιανο.Φοβερη διασκευη :wink:

Def Leppard - Rocket

Eγω το love and hate collides απο Leppard βρηκα στην δισκογραφια των Skylark…εχουν κανει και διασκευει το Love Bites απο το Ηysteria?

υγ απο το αλμπουμ Wings 2004

Δεν ξερω δεν το εχω πετυχει πουθενα…

Mα εδω γραφεις για το Love Bites …μαλλον το μπερδεψες με το Love and Hate Collide ,που ειναι με πιανο και γυναικεια φωνητικα…

Ουπς ναι ρε!!!Τωρα το ειδα.Νομιζα οτι ειχε γραψει when love and hate collide o φριφριντομ:p

Τελικα δε παιρνεις μονο εσυ ναρκωτικα εδω μεσα :lol: :lol:

καλη παντως η διασκευη ,απο ενα γκρουπ που το γουσταρα πολυ το καλοκαιρι του 2004…μετα τους αφησα…δεν ειχαν να προσφερουν και πολλα παραπανω(χωρια οι γελοιοι στιχοι του στυλ I am the white warrior και τα ρεστα…).
Η διασκευη αυτη θυμιζει φοβερα το Better off Dead απο Αnathema στο Resonance…παρα πολυ καλη διασκευη την οποια ακουω τωρα…

Αnathema-Better off Dead…

Τελικα δε παιρνεις μονο εσυ ναρκωτικα εδω μεσα

μουαχαχαχαχα!!!:lol: :lol: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Αnathema -Shroud of Frost

cold veil of darkness descends on me
covering my sins,concealing my visions
drifting to oblivion ,falling into the pit of demise

Quiet Riot-Metal health re nouniaaaaaaaaaa :metal:

Riot-Thundersteel:metal: :metal: :metal: :metal: :band: :band: :band:

[FONT=“Comic Sans MS”]hold me back - AC/DC[/FONT]

Savatage - Gutter Ballet