Δημοσιογράφος: «Τι μπορεί να μάθει ο Ανσού Φατί από τον Μέσι; Έπαιξες με τον Μέσι και…»
Ετό: «Όχι αυτός έπαιξε με εμένα. Έχει διαφορά. Ο Μέσι έπαιξε με εμένα, όχι εγώ με τον Μέσι. Έχει διαφορά, έχει τεράστια διαφορά»
Σαμουέλ Ετό
Δημοσιογράφος: «Τι μπορεί να μάθει ο Ανσού Φατί από τον Μέσι; Έπαιξες με τον Μέσι και…»
Ετό: «Όχι αυτός έπαιξε με εμένα. Έχει διαφορά. Ο Μέσι έπαιξε με εμένα, όχι εγώ με τον Μέσι. Έχει διαφορά, έχει τεράστια διαφορά»
Σαμουέλ Ετό
Skate τώρα στην ΕΡΤ3 στους Ολυμπιακούς, να κάτι που δεν περίμενα να δω ποτέ, βάζω warped tour και στο youtube και γίναμε
Μεγάλη μορφή ο συγκεκριμένος
Εκλαψα.
Καπου εδω να πουμε οτι μεχρι τωρα , και πιθανοτατα και μεχρι το τελος των Αγωνων, η καλυτερη στιγμη ηταν ο τελικος του αλματος εις υψος, στον οποιον μοιραστηκαν το χρυσο ο Καταριος και ο Ιταλος. Απιθανες και οι αγκαλιες μεταξυ τους, και ο διαλογος που κρατησε 2 δευτερολεπτα οταν συνειδητοποιησαν οτι μπορουν να το μοιραστον, και οι αντιδρασεις του Ιταλου που εσπασε το ποδι του λιγες μερες πριν τους Ολυμπιακους του 2016. Με συγκινησαν οι ατιμοι και οι δυο.
Ο Ιταλος καπου ειδα οτι πανηγυριζε με τον γυψο που φορουσε το '16 ρε!
Τον ειχε φερει και τον εβαλε διπλα του πριν απο το τελευταιο αλμα!
Και μετα ξεσπασε σε κλαματα και απιθανους πανηγυρισμους οταν αποφασισαν να το μοιραστουν
Αυτός είναι ικανός να το δώσει πίσω το μετάλλιο…
Νταξει μωρέ, κωλοφαρδος ήμουν, χάλια ήταν τα άλματα, αλλά εντάξει πήρα το χρυσό στους Ολυμπιακούς…
ηταν και πρωι, ασε δεν ειχα πιει ενα φραπε να ανοιξει το ματι.
Θεος απλα, τον λατρευω.
Παντα καταφερνει αυτη η εθνικη πολο να με κανει να την παρακολουθω. Φοβερη αμυνα. Διαχρονικη αξια
Ελα μωρη ομαδαρα. Τους βουλιαξαμε που θα ελεγαν κ τα πρωτοσελιδα. Κ μαλιστα με 2η νικη κατα των φασιστων.
Φοβερη ομαδα. Αμυνα μπετο
Τι ομαδαρα είναι αυτή!!
Δεν εχω επαφη με αθλητικα γενικως, αλλα χαρηκα με το φορο τιμης σε μια απο τις καλυτερες ιστοριες της εποχης μας. Μπραβο στον αθλητη για το επιτευγμα, αλλα και για την παρακατω τιμη
H επίσημη σελίδα του Οne Piece στα social media ευχαρίστησε με ξεχωριστή ανάρτηση τον Μιλτιάδη Τεντόγλου για την πόζα gear second που έκανε στην παρουσίαση του
Καποια στοιχεια σχετικα με το φαινομενο One Piece για οσους δεν γνωριζουν.
With the official announcement that One Piece has sold over 490 million copies, the manga written by Eiichiro Oda surpasses Batman’s sales (484 million copies) and becomes the second best-selling comic book in the world, only behind Superman (600...
Γκολάρα ο Φιλίποβιτς και η Σερβία στον τελικό!
10-9 τους γάμησαν τους Ισπανούς χοχο!
Ελλάδα - Σερβία τώρα στον μεγάλο τελικό του πόλο την Κυριακή!
Δεν παίξαμε καλή αμυνα σήμερα και το πληρώσαμε απεναντι σε μια φοβερή ομάδα.
Δεν πειράζει, τεράστια επιτυχία το ασημένιο, πολλά μπράβο σε όλη την ομάδα, παίκτες και προπονητή.