Αθλητική επικαιρότητα

κάτσε ρε night sky. από τη στιγμή που δεν έχει βγει η απόφαση από cas, ορθώς πράξανε και ψηφίσανε κατά της επικύρωσης. υποτίθεται πως πρέπει να ακολουθηθεί μια άλφα διαδικασία, άσχετα που ο κομποτης είναι καραγκιόζης.

Εγώ πάντως δεν καταλαβαίνω πώς η ΑΕΚ (και ο ΠΑΟ) που φώναζε για το “χάρτινο” πρωτάθλημα τώρα αλλάζουν γραμμή. O tempora, o mores… :roll:

δεν εξηγείς και το σκεπτικό σου και τη σχέση που βλέπεις ανάμεσα στις 2 περιπτώσεις?

night sky γινεσαι καπως γραφικος με αυτα που γραφεις.σαφεστατα βεβαια ο κομποτης πρεπει καποια στιγμη να θαφτει 100 μετρα κατω απο τη γη,αλλα μην το παρακανεις και εσυ.:wink:

Η μία περίπτωση είναι ότι πήρε τρεις βαθμούς στα χαρτιά ο Ολυμπιακός (επειδή η Καλαμαριά παρέβη τους κανονισμούς) και η εκδίκασή της έγινε απ’ το CAS.
Η άλλη περίπτωση είναι να χάσει Χ βαθμούς στα χαρτιά ο Ηρακλής (επειδή πάρεβη τους κανονισμούς) και να σωθεί ο Λεβαδειακός και εκδικάζεται επίσης απ’ το CAS.

Δε βλέπω καμιά διαφορά στ’ αλήθεια.

πέραν του “κανονισμού” που είναι διαφορετικός σε κάθε περίπτωση, καμμία.

α, και πέραν του ότι ο ολυμπιακός σε αντίστοιχη περίπτωση με αυτή της καλαμαριάς είχε ακριβώς την αντίθετη “άποψη”, επειδή αυτή βόλευε τον κώλο του βεβαίως βεβαίως. αν νομίζω ότι είναι εξυπνάδες αυτές οι διαπιστώσεις, ενώ ξέρεις ότι έτσι ενεργούν όλες οι ομάδες, καλώς, keep walking.

Και οι δυο κανονισμοί της πλάκας είναι.

Εγώ σχολίασα την στάση δυο ΠΑΕ που πριν 2 χρόνια φώναζαν για τα “χαρτιά” και τώρα ψηφίζουν υπέρ των “χαρτιών”. Σαφώς και όλες οι ομάδες ενεργούν έτσι, απλά προ διετίας κάποιοι προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι ενεργούν διαφορετικά.

Αυτά τα ολίγα.

Δωσε ινφο!

Αν ψάχνεις κάποια διαφορά, Κρις, θυμίσου απλώς ότι πριν από δυο χρόνια η ένσταση του Ολυμπιακού για να πάρει το ματς στα χαρτιά επικυρώθηκε ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ από τις ελληνικές αρμόδιες αρχές και η προσφυγή στο CAS από την ΑΕΚ είχε το χαρακτήρα της ακύρωσης μιας άδικης (κι ας τηρήθηκε το “γράμμα του νόμου”) απόφασης, ενώ τώρα ο Λεβαδειακός έχει χάσει ήδη το παιχνίδι και απλά το τραβάει απ’ τα μαλλιά με την προσφυγή στο CAS “μπας και”. Το ότι οι περισσότερες ομάδες δεν επικυρώνουν αυτή τη στιγμή την τελική βαθμολογία μέχρι να γίνει τελεσίδικη η απόφαση που θα δώσει στον Κομπότη τ’ αρχίδια του, πρώτον δε σημαίνει ότι στηρίζουν την προσπάθειά του να σωθεί στα χαρτιά σε βάρος του Ηρακλή και δεύτερον δεν αλλάζει κάτι το ουσιαστικό σε σχέση μ’ αυτό που ξέρουμε όλοι ότι θα γίνει, είναι δηλαδή περισσότερο τυπικού χαρακτήρα.

Βέβαια προσυπογράφω τα γραφόμενα του Ντουντ για την υστεροβουλία που χαρακτηρίζει έτσι ή αλλιώς ΟΛΕΣ τις ΠΑΕ, αλλά όχι και να προσπαθεί ο Κρις έτσι “πονηρά” να δικαιολογήσει τα προπέρσινα ξεφτιλίκια του γαύρου. Ήμαρτον.

Κάνεις λάθος, η ΑΕΚ δεν έκανε καμιά προσφυγή στο CAS. H Καλαμαριά έκανε αλλά το σκεπτικό της πρώτης γνωμοδότησης δεν της έδινε καμιά ελπίδα δικαίωσης οπότε αποσύρθηκε. Σαφώς και επικυρώθηκε με τη μία από τις ελληνικές αρχές αφού η παράβαση του κανονισμού ήταν ξεκάθαρη.

Για την τωρινή περίπτωση δεν ξέρω πόσες πιθανότητες έχει ο Κομπότης (εγώ τον Ηρακλή θέλω στη Λίγκα πάντως) αλλά σαφώς και στηρίζουν (έμμεσα) την προσπάθειά του οι άλλες ΠΑΕ εφόσον έχουν το δικαίωμα να ψηφίσουν υπέρ ή κατά της επικύρωσης.

Όπως και νάχει να προβοκάρω ήθελα ώς συνήθως (8)) και να δείξω όχι τόσο ότι οι ΠΑΕ φέρονται πάντα με το συμφέρον αλλά το ότι εμείς οι (άρρωστοι πολλές φορές) οπαδοί τρώμε το παραμύθι και διαμορφώνουμε μνήμη χρυσόψαρου. Και εννοείται ότι πρώτο απ’ όλους βάζω τον εαυτό μου μέσα.

Καλά σε κατάλαβα λοιπόν αλήτη προβοκάτορα. :stuck_out_tongue:

Εντάξει το μόνο που δε θυμόμουν ήταν ότι την προσφυγή την έκανε η Καλαμαριά κι όχι η ΑΕΚ.

η ΑΕΚΑΡΑ δε συμμετέχει σε τέτοια πανηγυράκια…

:lol:

ΚΑΤΟΥΡΑ ΡΕ. :lol:

Α και που’ σαι Κρις, περιττό να σου πω ότι αυτή η ομολογία που έκανες για το παραμύθι, τους άρρωστους οπαδούς, το ότι δε βγάζεις την ουρά σου απ’ έξω κτλ. γίνεται bookmark ΠΑΡΑΥΤΑ και θα ανασύρεται κάθε φορά που θα μας σπας τα νεύρα εδώ πέρα στα Αθλητικά!

Θα σου σπάω τα νεύρα εγώ. Μουνί. 8)

Κάντο και σίγκνατσουρ, ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ!

για μενα καλα καναν και δεν επικυρωσαν την βαθμολογια…
τον ηρακλη τον θελω στην α’ εθνικη αλλα θα παει εκει που θα παει και θα δικαιωθει…
δεν τρεχει κατι…
[SIZE=“4”]
Στη Γαλλία το EURO 2016
[/SIZE]

Η Γαλλία έλαβε το χρίσμα για την διοργάνωση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου 2016, όπως αποφάσισε την Παρασκευή στην Γενεύη η UEFA, η οποία απέρριψε τις υποψηφιότητες της Τουρκίας και της Ιταλίας.

Η τελευταία μεγάλη διοργάνωση που φιλοξένησαν οι Γάλλοι ήταν το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1998, με την «οικοδέσποινα» να επικρατεί στον τελικό με σκορ 3-0 της Βραζιλίας στον τελικό.

Δεν εξέπληξε κανέναν η απόφαση που πάρθηκε, καθώς η Γαλλία ήταν το φαβορί. Κατά κοινή ομολογία διαθέτει πιο σύγχρονα γήπεδα έναντι των αντιπάλων της και γενικά ο φάκελός της ήταν ο πιο πλήρης.

Να σημειωθεί πως το EURO 2012 θα συνδιοργανωθεί από την Πολωνία και την Ου

την ‘‘ου’’?

Ελα Night_Sky, παραδεξου ΠΑΟΚ που ψηφισε υπερ τωρα:p

Να εφαρμοστεί ο κανονισμός και να πέσουν όλες οι ομάδες της πρώτης Εθνικής κατηγορίας που αναγκάζουν τους ποδοσφαιριστές τους σε προσφυγή για δεδουλευμένα και τα πληρώνουν εκπρόθεσμα. Ας γίνει το επόμενο πρωτάθλημα με τις 10-15 υγιείς επιχειρήσεις του ελληνικού ποδοσφαίρου. Κι ας είναι αυτή τη στιγμή στη Γ Εθνική.

οντως,ο παοκ ηταν ο μονος που ψηφισε υπερ της επικυρωσης αλλα και αυτο το κανε γαργαρα ο nightsky…

ετσι για να εισαι στην αγωνια…

and the winner is…

[SPOILER]
ATHENS… λαθος…

Ουκρανία[/SPOILER]