Αθλητική επικαιρότητα

Κι εγώ γαύρος είμαι αλλά ο Ανατόλ είναι πολυτέλεια για τον Ατρόμητο (η τοπική μου αγάπη) και θα προσφέρει.

Σίγουρα είναι πάρα πολύ καλός σαν παίκτης, αλλά όχι και σαν χαρακτήρας.
On topic : Η Λιβόρνο απέκτησε τον Βικάς Ντορασού και η Ξάνθη δανεικό για έναν χρόνο τον Καμερουνέζο διθνή Πατρίκ Νουκέ από τη Γάνδη. Ο Ντορασού είναι μία καλή λύση για την επίθεση της Λιβόρνο, αλλά ο Νουκέ δεν ξέρω κατά πόσο θα βοηθήσει την ΑΟΞΑΡΑ (και όχι Skoda λαμόγιο Παν(τ)όπουλε).

γιατί?:-k τι έχει κάνει?

Στο γήπεδο εδώ πέρα όλο τσαμπουκάδες έκανε, έκανε χειρονομίες στην κερκίδα, έβρισε χωρίς λόγο ένα παιδί, βρώμικα έπαιζε γι`αυτό και είχ φάει το βρίσιμο που του άξιζε.

Aλλη μια αναπαντεχη μεταγραφη για τον Αρη,πηραμε τον Αντρεα Ορλαντι απο την Μπαρτσελονα Β(ε απο που αλλου?) για 3 χρονια,για να καλυψει τη θεση του Αλεξ Περεθ ο οποιος δηλωσε οτι σταματαει το ποδοσφαιρο(ζντοινγκ).
Αριστερο χαφ παιζει,ειχε και συμμετοχες στην πρωτη ομαδα της Μπαρτσα.Αντε να τον δουμε.

Ειναι αρκετα πιθανο να κανουμε και αλλη(-ες?) μεταγραφη λογω της φυγης του Παλαθουελος…

Παίζει για Οκκά στον ΟΦΗ…

Έτσι ρε άμπαλε γυρολόγε, πιο χαμηλά, πιο χαμηλά…

Οκ το γαματο νεο της ημερας.
Φερνουμε τον αδερφο του Ετο για δοκιμη
!!!

Ειναι 19 χρονων λεει και ανηκε στην Μεταλουργκ,αλλα εμεινε ελευθερος.

Χεχε πλακα εχουμε.

Δε θα παρεις Ελληνα ποτεεε
Αρειανεεε, Αρειανεεεε

Πηρα τον Πριττα.
Χα.

Καντε του ταχυρρυθμα μαθηματα Ισπανικων μπας και καταφερει να συνεννοειται! :lol: :stuck_out_tongue:

:lol2:

Εσείς πρέπει να μάθετε Ισπανικά… Το λόγο θα τον μάθετε λείαν συντόμως, όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα:roll: Αν και ο ΠΑΟ κάτι λίγα πρέπει να θυμάται από πέρυσι:wink:

Βραζιλία κατά Αργεντινής στον τελικό του Copa America!

Ε, ρε κάβλες! 8)

ΠΑΟΚ + Σναουτσνερ = (L)

3 μπαλάκια ήταν αρκετά!

ΒΕΝΤΟΥΖΑ!

Αξιοπεριεργο παντως. Η καλυτερη δυνατη συνθεση της Αργεντινης εχασε ανετα απο ενα συνονθυλευμα Βραζιλιανων, που καθ’ ολη τη διαρκεια του τουρνουα εμενα δεν με επειθε καθολου. Ειχε βεβαια Ρομπινιο…

Παρατηρησα πτωση της ποιοτητας του λατιν ποδοσφαιρου παντως…

Εν μέρει συμφωνώ αλλά ήταν και κάτι κουραστικοί speakers, άστα να πάνε…

Απαραδεκτοι οι speakers. Εκει κι αν παρατηρειται πτωση ποιοτητας. Δηλαδη, να θες να δεις αγωνα και να μην σε αφηνουν σε ησυχια με τις μαλακιες που λενε!

Οι Νέοι (κάτω των 19) πήραν 1-0 τους πελάτες (Πορτογαλία)! Πάμε μωρή ομάδα! Κούπα και στους νέους! :smiley:

Με γκολ του Μητρογλου ε!