Αθλητική επικαιρότητα

Έχουν τρελαθεί όλοι ρε χαχαχαχα. Το αστείο δεν είναι ότι δηλώνουν αθώοι είναι αυτά που λένε ως συμπλήρωμα. Ο ένας λέει δεν έχει παίξει ούτε το Μπαρτσα Μαντσεστερ στο στοίχημα ο άλλος ότι δεν ήξερε πως ήταν παράνομο το στοίχημα και διάφορα κλασικά εικονογραφημένα και ο Μαρινάκης να βγαίνει εμφατικά να κάνει δηλώσει για “πόλεμο λάσπης” δηλαδή έλεος κάτι λιγότερο κλίσε δεν βρήκε να πει τουλάχιστον;

Βγήκε και ο Μπουρούσης με επίσημη δήλωση να κάνει και αυτός το κομμάτι του. Το αστείο εδώ είναι πως ενώ επιβεβαιώνει στην ουσία τον διάλογο που έχει με τον Ψωμιάδη προσπαθεί να μας πείσει πως δεν έχουμε καταλάβει καλά. Αλλά αυτά είναι τα αποτελέσματα της ατιμωρησίας εδώ και χρόνια στον Ελληνικό αθλητισμό. Όλοι είναι αθώοι, άσπιλοι σαν το χιόνι και όλοι πιστεύουν πως εύκολα η δύσκολα και με κάποιο τρόπο θα την βγάλουν καθαρή.

Το χειρότερο; Ένα μέρος δημοσιογράφων φιλικά προσκείμενων σε ομάδες προσπαθούν να απαξιώσουν την πρώτη ίσως σοβαρή προσπάθεια που γίνεται στο χώρο του ποδοσφαίρου για να ξεβρομίσει ο τόπος. Αλλά θα μου πεις πως αυτοί έτσι και αλλιώς είναι οπαδοί με προνόμια.

αφου λεει ειναι μεσα και δημοσιογράφοι, και άτομα μεσα στα δικαστήρια…! τι να λεμε τωρα.!!
[I][B]
Απαγορεύτηκε η έξοδος από την Ελλάδα στον Μαρινάκη

Έπειτα από απόφαση του ανακριτή, απαγορεύεται η έξοδος από την χώρα στον Βαγγέλη Μαρινάκη και στους υπόλοιπους εμπλεκόμενους.[/B][/I]

Μπα το πιο πιθανο ειναι να μην ειχε ποτε του γκομενα γιατι αν η μαπα του θυμιζε ταινια θα ηταν σιγουρα τρομου :wink:

άλλο ματς που ειχε βουίξει ο κόσμος…

[B]Στη δικογραφία αναφέρεται ο Δημήτρης Κόντης ως παράγοντας του Άρη, αν και ο παράγοντας του Άρη ονομάζεται Γιάννης Κόντης! (Ο Δημήτρης Κόντης και ο Γιάννης Κόντης είναι δύο διαφορετικά πρόσωπα και μόνο ο τελευταίος έχει σχέση με την ΠΑΕ Άρης)[/B] :-k

Αναλυτικά:

Την 19-2-2011 ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ(Α) συνομιλεί με τον ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΚΟΝΤΗ(Δ) παράγοντας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, και σχολιάζουν τον αγώνα “ΚΑΒΑΛΑ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ” ο οποίος διεξήχθη την 19-2-2011 με αποτέλεσμα 0-0 αναφέροντας ότι ήταν στημένος να λήξει ισοπαλία, όπως και συνέβη:

Δ: Τι κάνεις ρε, εσένα το αποτέλεσμα αυτό…τι έγινε ρε αυτός, το έστησε Χ το ματς ρε. Χ ρε το έστησε, έβλεπα περισσότερο την Καβάλα παρά τον Ολυμπιακό.

Α: Ξέρεις κάτι Τάκη μου, είμαστε πολύ μαλάκες όταν παίζουμε παιχνίδια 1,20 και 1, 30, γ…με.

Δ: Δηλαδή τον π…, δεν έχεις ξαναδεί, ο Γεωργιάδης τετ α τετ και γυρίζει πίσω για να μη το βάλει του Πανσερραϊκου( εννοεί τον Γιώργο Γεωργιάδη, ποδοσφαιριστή του Πανσερραϊκού).

Α: Τέλος πάντων, γ…τα. Θα τα πούμε».

μακης-μπουρουσης

Α: Ρε Γιάννη δεν ήθελα να σου στείλω μήνυμα αυτή τη φορά, ήθελα να σε πάρω τηλέφωνο να σου πω καλή επιτυχία.

Β: Καλά κάνατε, είχαμε προπόνηση κύριε Μάκη. Τώρα τελειώσαμε.

Α: Λοιπόν Γιάννη ένα θα σου πω αγόρι μου, ξέχασε ότι έχει γίνει στο προηγούμενο ματς, ξέχασε αν σε έχει στεναχωρήσει κανένας προπονητής και τέτοια. Παίξε για πάρτι σου σήμερα. Μ? ακούς;

Β: Σας ακούω κύριε Μάκη.

Α: Παίξε για σένα αγόρι μου, παίξε για πάρτι σου. Μην σκέφτεσαι το προηγούμενο ματς.

Β: Ναι, ναι έτσι είναι, έχω και το? γιατί προχθές δε πήρα τη βιταμίνη γιατί μου? χε μείνει λίγο και θα τη πάρω σήμερα. Έχω σχεδόν το μισό πάνω από το φακελάκι.

Α: Παίξε για σένα αγόρι μου μη παίζεις για κανένανε. Χωρίς κανένα άγχος και μη σκέφτεσαι τίποτα.

Β: Τι γράφανε οι εφημερίδες, τι γράφανε γιατί δεν διάβασα;

Α: Τίποτα, τι να γράψουν οι εφημερίδες; Γράψτους στα αρχ? σου. Δείξε σήμερα τα αρχ? σου και να τους τελειώνεις επί τόπου.

Β: Θα παίξω καλά, ναι.

Α: Πάρτο πάνω σου το ματς σήμερα, εντάξει;

Β: Έγινε κύριε Μάκη.

Α: Καλή επιτυχία Γιάνναρε.

Ρε το καημένο το παιδί.
Πώς να παίξεις όταν έχεις μόνο το μισό πάνω απ’ το φακελάκι? :frowning:

αχαχαχα…κλαίω…την έπεσε στον μπεο οπαδός του ολυμπιακού βόλου…:smiley: jiopas εσύ ήσουν.!!!

[B]“Θα σου φέρω τσιγάρα”[/B]

(το βράδυ μετά το ματς με τον ολυμπιακό στον βόλο.!)[B]Στις 30/1/2011 ο Αχιλλέας Μπέος είχε υβριστικό διάλογο με άγνωστο από τη περιοχή του Βόλου.[/B]

Αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν και διέρρευσαν στο διαδίκτυο:

Β: Κυλωτάκια, σε πάνε τρέχοντας.

Α: Στο κ? σου βρωμόπ?

Β: Τρέχοντας σε πάνε, θα σου φέρω τσιγάρα.

Α: Πήγαινε γαμ?, το μ? της μάνας σου, ο Γιδόπουλος, ο Βαλάχης κι όλο σου το σπίτι βρωμόπ?

Β: Τσιγάρα θα σου φέρνω χαμούρα, μαλ?

τελικα ειμαι και εγω μεσα.!!!

Γιώργος: Τα 1.500 θα στα βάλω στου [B][U]Πέτρου[/U][/B] τώρα, θα βρω μια probank, είμαι επάνω. :expressionless:

*εφόσον είναι επώνυμο…παω για διαβατήρια…

Πάντως, δεν με νοιάζει ο άνθρωπος Μπουρούσης, αλλά για τον αθλητή με πείραξε πάντως. Ο καλύτερος παίκτης του ΟΣΦΠ, παικταράς, λίγο μαλάκας στο γήπεδο, αλλά παληκάρι. Και προφανώς πάντα το επίκεντρο καζούρας μετά από κάθε φάπα στον ΟΣΦΠ από τον Ζέλικο.
Α ρε μαλάκα, με την κόρη του Ψωμιάδη έμπλεξες, ντόμινο πάνε αυτά…

μέχρι και πιστόλια βλέπω να βγαίνουν την τρίτη στην σουπερ λιγκ…δεν θα μείνει τίποτα όρθιο…o πηλαδακης είναι ενα βήμα πριν το έμφραγμα.!! και ακολουθούν άλλες 4 ομάδες…

[B][U]ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ.!![/U][/B]

[B]Λογαριασμός 550 εκατομμυρίων ευρώ για μεγαλοπαράγοντα[/B]

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας “Goal News”, ο μεγαλοπαράγοντας είχε σε ένα λογαριασμό του το ιλιγγιώδες ποσό των [SIZE=“4”][B]550 εκατομμυρίων ευρώ.[/B][/SIZE]

Ο συγκεκριμένος παράγοντας, μάλιστα, φημίζεται για τη μεγάλη ρευστότητα που έχει και τα υψηλά πριμ που μοιράζει στους παίκτες της ομάδας του.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ένας εκ των ποδοσφαιριστών που αναφέρονται στη δικογραφία (όχι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος) έχει λογαριασμό 15 εκατομμυρίων ευρώ, χωρίς όμως να είναι από τους ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

δεν ειναι ο μαρινακης λεει η εφημερίδα και εχει 550 εκατομμύρια.!! και τότε γιατί ασχολείται.!!??

[B][I]πεντακόσια πενήντα εκατομμύρια ευρο[/I][/B]

Νέο σκάνδαλο αναμένεται να συνταράξει, πάλι, τα θεμέλια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Σύμφωνα με το σημερινό πρωτοσέλιδο της αθλητικής εφημερίδας «Goal news» μετά τις συλλήψεις για το κύκλωμα με τους στημένους αγώνες, η δικαιοσύνη ερευνά ένα νέο σκάνδαλο, το οποίο αφορά ξέπλυμα «μαύρου» χρήματος, λευκά συμβόλαια και κατ’ επέκταση φοροδιαφυγή. Μια υπόθεση, που σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα θα φέρει στη δικαιοσύνη άλλα 170 άτομα!

Στην υπόθεση αυτή φέρονται να εμπλέκονται άτομα που είναι αναμεμειγμένα και στο σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια. Σύμφωνα με το δημοσίευμα όσοι παράγοντες εμπλέκονται, προωθούσαν τα παράνομα κερδισμένα (μεγάλα) ποσά στις ΠΑΕ που διοικούσαν, συμφωνώντας με ποδοσφαιριστές που αγόραζαν στις ομάδες τους στη σύναψη «λευκών» συμβολαίων. Τα χρήματα τα έδιναν, αλλά κάτω από το τραπέζι! Η φοροδιαφυγή έγκειται στο γεγονός ότι στα συμβόλαια αναγραφόταν μόνο ο μισθός του παίκτη με αποτέλεσμα να αποδίδονται στην εφορία ελάχιστοι φόροι.

http://www.athleticlarissa.gr/ViewArticle/2073/true/

ολη η ομάδα της καβαλας και η μισή β’…και μερικοί παίχτες απο εδώ και εκει της α’

Eγω θέλω και οι 13 ομάδες που είναι μπλεγμένες (ή και όλες οι 16 δε με χαλάει) να υποβιβαστούν στη δεύτερη εθνική, και να ανέβει η β’ εθνική στην πρώτη εθνική.

Ο θρύλος θα γαμάει και θα δέρνει, ό,τι και να λέτε :!:

Φιλε ολο το ελληνικο ποδοσφαιρο ειναι μπουρδελο και η β εθνικη τα ιδια σκατα ειναι δεν ειδες τι γινετε με οφη, τρικαλα και τους υπολοιπους;;;Αν δεν ξεβρωμισουμε απο τα λαμογια καλυτερα να σταματησουν ολα τα πρωταθληματα να τελειωνουμε!!!

αν νομίζετε οτι αν πέσουν οι ομάδες, και μπουν φυλακή αυτοί που είναι κατηγορούμενοι θα σταματήσουν όλα, κάνετε λάθος…δεν ειναι εποχές "ο ολυμπιακός και το αιγαλεω να κερδαει…"
ειναι πολυ μεγαλύτερο …και πολύ ανεξέλεγκτο…και οι εφημερίδες και όσοι ασχολούνται να αφήσουν τις μαλακίες με μπεο και μακη…

Όσο περισσότερα βγαίνουν στη φόρα, πιο πιθανό είναι να μην ξεκινήσει πρωτάθλημα παρά να πέσουν κατηγορία ομάδες πλην Καβάλας, Ολυμπιακού Βόλου και Ηλιούπολης.

Οι κανόνες του παιχνιδιού στη Superleague εδώ και χρόνια ήταν δεδομένοι και όλοι έπαιζαν έτσι. Υπήρχαν κάποιοι επίσημοι κανόνες που εφαρμόζονταν στο “φαίνεσθαι” και υπογείως σχεδόν όλοι συνεργάζονταν με όλους για να βγουν κερδισμένοι με τη βοήθεια όσων έστηναν ματς. Το παρασκήνιο ήταν ένα δεύτερο πρωτάθλημα και είχε καταλήξει “εθιμικό” δίκαιο. Μόνο όποιος έχανε και στα δύο, γαύγιζε λίγο στα κανάλια και μετά όλα μέλι γάλα. Το βλέπεις κι εδώ. Άνθρωποι από σχεδόν όλες τις ομάδες βρίσκονται μπλεγμένοι με όλους. Και δε μιλάμε μόνο για ομάδες της Α’Εθνικής και το ΠΟΚ. Μιλάμε για όλες τις ποδοσφαιρικές ενώσεις που ψηφίζουν και βγάζουν την ηγεσία της ΕΠΟ.

Συνεπώς, πως η ΕΠΟ θα τιμωρήσει τον εαυτό της; Ήδη η τωρινή διοίκηση έχει αναμεμειγμένους και ζητήθηκε από μέλη της η παραίτηση Πιλάβιου. Πως θα ψηφιστεί μια διοίκηση της ΕΠΟ που θα τιμωρήσει αυτούς που την ψήφισαν; Δε βλέπω πως μπορεί να γίνει δίχως εντολή από ΟΥΕΦΑ ή το κράτος να βάζει λουκέτο στο πρωτάθλημα.

Εντιτ: Ισχύει πως το παράνομο στοίχημα που έπαιζε ο Αβραάμ είναι η … Betfair, που διαφημίζεται παντού στο ίντερνετ; Αν ναι, είναι λίγο γελοία η υπόθεση…

Επειδή όμως το ποδόσφαιρο είναι ένα ακόμα όπιο του λαού, και οι ομάδες που αναφέρεις θα υποβιβαστούν και κάποια (αρκετά ίσως) φυσικά πρόσωπα θα τιμωρηθούν ποινικά και τα πρωταθλήματα θα ξεκινήσουν κανονικότατα.

οχι…ολα τα πονταρίσματα που έγιναν με τους συγκεκριμένους ανθρώπους εχουν γινει με κωδικούς, που σημαίνει οτι δεν ειναι οι κλασικές εταιρίες…όταν διαχειρίζεται ενας ολους τους κωδικούς σημαίνει οτι εχει επαφή με την ιδια την εταιρεία…αρα δεν είναι η betfair…
και επίσης το θέμα δεν είναι αν αν παίζεις παράνομα, ή στην betfair που παίζω και εγω…το θέμα είναι να μην ειναι όλα τα πονταρίσματα σε αγώνες που είναι στημένοι/ύποπτοι…γιατί τότε δεν μιλάμε για απλή τύχη ή ποντάρισμα…

και επειδή θα καούμε με τις μαλακίες…
καινούρια φανέλα λατσιο.!! η δεξιά πολυ ρετρό.!

Τον αβρααμ τον υποπτευομασταν ολοι απο παλια

o μπεος μίλησε σε ραδιόφωνο του βολου και ζήτησε να μην γίνουν πορείες [B][U]υπερ του[/U][/B] στην πόλη, και να μείνουν ήρεμα τα πράγματα.! :smiley:

Εντάξει, είναι προφανές πως κάποια συμφωνία παίζει με τον Πατέρα γιατί δεν είναι λίγα αυτά που ακούγονται για να μην έχει κληθεί για συνεργεία. Όσο για τον Κούγια, τα έχω πει κι εγώ τόσες φορές. Εκείνη τη χρονιά όλοι φωνάζαμε στα ματς της ομάδας “άσσος ημίχρονο - διπλό τελικό”. Ο Κούγιας που ήταν ο ιδιοκτήτης ένα ματς είδε όλη τη χρονιά;

(αν και ήταν από τα πλέον αστεία ματς εκείνης της χρονιάς:)

ο πατερας λενε οτι είναι σε άλλη δικογραφία…ισως και για άλλο θέμα…
*για τουλάχιστον άλλες 2 δικογραφίες λένε…!! και γαμώ το ποδόσφαιρο λέμε.!