συνεχίζει να πετάγεται ο πατερας…
*πως μιλάει έτσι? :lol:
**ψηλέ πιλαβιε δεν μας τα λες καλά…
συνεχίζει να πετάγεται ο πατερας…
*πως μιλάει έτσι? :lol:
**ψηλέ πιλαβιε δεν μας τα λες καλά…
Στο σπίτι διεύθυνση μπορείς να μου πεις ποια είναι;
Περίμενε να τη βρω.
Λουλούδια θέλω να του στείλω.
:lol::lol::lol:
Εξωπραγματικο το ρεπορταζ για τους συσχετισμους στη λιγκα. Με βαση το τι εχει βγει μεχρι τωρα, Βολος, Τριπολη, Καβαλα και Κερκυρα οχι μονο δε θα επρεπε να εχουν αποψη αλλαθα επρεπε να εχουν υποβιβαστει ηδη χωρις καν δικαιωμα απολογιας
[B]Davidian21[/B] δεν είναι ετσι οι νόμοι…πρέπει να υπάρξουν και αποδείξεις…στις συνομιλίες λεει οτι ο αστερας έδωσε μισό εκατομμύριο να σωθεί και βρέθηκε στην β’…!! (αν και μιλάει για το ματς με τον βολο)
οσο για το αν έχουν θέση την τριτη στην λιγκα, οχι απλά έχουν,αλλά θα προσπαθήσουν να την επιβάλουν…θα γίνει ωραίο πανηγύρι …όλοι θα πάνε με μπράβους…:lol:
Οδηγίες για σωστό διάβασμα των συνομιλιών από τον Κάρπετ.
http://www.sday.gr/page.ashx?pid=2&aid=59431&autid=4&sn=13
Γράφει ο Αντώνης Καρπετόπουλος
Το λεξικό της πρώτης παράγκας το έγραψα στο «Active» το 2002, όταν δεν είχαν ακόμα τελειώσει οι εκπομπές του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου: το είχα κάνει κατόπιν παραγγελίας της Σοφίας Κιντή, που πάντα εκτιμούσε το ταλέντο μου στη σημειολογία και τις αναπαραστάσεις. Το δεύτερο σας το παρουσιάζω τώρα. Είναι ένα χρήσιμο λυσάρι για να καταλάβετε τις φράσεις που αναφέρονται στις δέκα χιλιάδες σελίδες της δικογραφίας. Εχουμε και λέμε:
Κεφάλαιο πρώτο
Σύστημα: Ετσι αποκαλεί ο Μπέος τούς διαιτητές που κατά τη γνώμη του έχουν σχέση με τον Νίκο Πατέρα.
Κύκλωμα: Ετσι αποκαλεί ο Μάκης Ψωμιάδης τούς διαιτητές που κατά τη γνώμη του ελέγχονται από τον Αχιλλέα Μπέο.
Ψηλός: Ο Σοφοκλής Πιλάβιος. Σε μια συζήτησή του με τον Μάκη Ψωμιάδη ο Πατέρας τον αποκαλεί και «ψηλό Σισέ». Πρόκειται για φράση που μαρτυρά ένα είδος προσωπικού θαυμασμού του πρώην προέδρου του ΠΑΟ στον νυν πρόεδρο της ΕΠΟ.
Μεσαίος: Ο πρώτος διαιτητής. Είναι νεολογισμός. Οι επόπτες αποκαλούνται πάντα «τα πλαϊνά».
Παίζει για θάνατο: Θα φέρει το αποτέλεσμα που θέλουμε, έχει ορκιστεί να βοηθήσει, είναι 100% δικός μας.
Δημητράκης: Ο πρώην παρατηρητής και σήμερα φίλος και σύμβουλος του Μαρινάκη.
Δημήτρης: Ο ιδιοκτήτης του Αστέρα Τρίπολης, ο Δημήτρης Μπάκος.
Τάκαρος: Για κάποιο μυστήριο λόγο έτσι αποκαλεί ο Μπέος τον τεχνικό διευθυντή του Αρη, τον Γιάννη Κόντη.
Κεφάλαιο δεύτερο
Μούσης: Ο Νίκος Πατέρας. Αποκαλείται και «Φάδερ» και «Μούσιας».
Παιδιά: Μπράβοι που στέλνονται για προστασία.
Ανδρονικίδης: Διαιτητής Γ’ Εθνικής που ο Μπέος δεν τον θέλει στα ματς της Νίκης Βόλου, με τα οποία ασχολείται προσωπικά τηλεφωνώντας στον αρχιδιαιτητή Γιαννόπουλο.
Σπύρος: Πάντα ο Σπύρος Καλογιάννης. Ο πρόεδρος της Football League είναι ο μοναδικός Σπύρος του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Κουμπώνω: Εχω εξασφαλίσει τους διαιτητές που θέλω και φυσικά το αποτέλεσμα. Και μπορώ να διαβεβαιώσω και φίλους ότι όλα είναι ελεγχόμενα.
Μπακάλης: Ο κατηγορούμενος Βασίλης Γεωργιτσάκος, γνώστης της Β’ Εθνικής.
Κινέζος: Κάθε Ασιάτης μπουκ. «Το ρίξανε οι Κινέζοι» σημαίνει ότι έπεσε η απόδοση του σημείου στο ασιατικό στοίχημα.
Χημικοί: Αυτοί που βγάζουν τις αποδόσεις στους αγώνες (το βρήκα καταπληκτικό).
Κεφάλαιο τρίτο
Ταπόζης: Ο παλιός διαιτητής και σήμερα παρατηρητής Νίκος Νταμπώσης.
Κύριος Φιλιππίδης: Ετσι αποκαλεί, κάνοντας κάποιου είδους χιούμορ, τον Βαγγέλη Μαρινάκη ο Μπέος σε αρκετές περιπτώσεις.
Μπανάνας: Πρόκειται για αντιπρόεδρο ένδοξης ΠΑΕ του Ιονίου Πελάγους. Το ψευδώνυμο οφείλεται στο ότι κάνει εισαγωγές φρούτων και φυσικά έχει και μπανάνες. Η εταιρεία του λέγεται Ντολ. Κατά άλλους, Μπανάνας είναι ο Λυπάντσης, μεγαλομέτοχος της Κέρκυρας. Εμπορος της μπανάνας Τσικίτα.
Ανακατεμένος: Αυτός που περιμένει κλήση από τη δικαιοσύνη.
Τσάκος: Ο Γιώργος Τσακογιάννης. Προς τιμήν του εφοπλιστή?
Κοίμισμα: Η τακτική των υποσχέσεων που δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι θα γίνει η δουλειά.
Μπάτσος: Η στοιχηματική εταιρεία «Betfair». Εκπληκτική ερώτηση στη σελίδα 107 του πορίσματος: «Πόσο το έχει το under o μπάτσος;».
Κεφάλαιο τέταρτο
Τσιμπούρης: Ο Ραφίκ Τζεμπούρ.
Γατί του Πανσερραϊκού: Ο Γεωργιάδης του Πανσερραϊκού.
Υλικό: τα αναβολικά. Στη σελίδα 114 αναφέρεται χαρακτηριστικά η φράση: «Του είπα του μεγάλου εκεί να τους δώσει καινούργιο υλικό, αλλά αυτός λέει “άσε, δεν δίνω τίποτα”».
Χοντρός: Ο Αχιλλέας Μπέος. Απορώ γιατί…
Ρίο: Ο Ριαβόγλου, πρόεδρος του Αγροτικού Αστέρα.
ΠΡΟΠΟ: Ετσι αποκαλείται μεταφορικά προφανώς ο ΟΠΑΠ.
Κεφάλαιο πέμπτο
Λάμοξ ή Λαμοξάκης: Ο υπάλληλος της ΕΠΟ και κατηγορούμενος Γιάννης Παπαδόπουλος.
Ξεθαρρεύω: Αναφέρεται σε παίκτες που αρχίζουν να κάνουν του κεφαλιού τους, ενδεχομένως και να στήνουν οι ίδιοι κάποια ματς.
Κατηφόρα: Η πτώση της απόδοσης. Στη σελ. 79 ο όρος χρησιμοποιείται αριστοτεχνικά?
Μπούμερανγκ: Η ανατροπή αποτελέσματος. «Θα γίνουν πολλά μπούμερανγκ, σου λέω».
Πρώτη δημοτικού: Η άγνοια του χώρου της διαιτησίας. Η φράση «αφού με ξέρεις, είμαι της πρώτης δημοτικού» σημαίνει «δεν γνωρίζω διαιτητές».
Νηστικός: Αυτός που έχει χάσει πολλά στο στοίχημα και πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσει κάτι.
Κεφάλαιο έκτο
Πηλαδικοί: Οι φίλοι του Κώστα Πηλαδάκη. Περιγράφονται σαν ορκισμένοι εχθροί του Μπέου, συνήθως από τον ίδιο τον Μπέο.
Μαρμίτα: Το κέρδος από ένα παιχνίδι. Στη σελίδα 51 αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι «με τρία χιλιάρικα η μαρμίτα έγραψε πενήντα οκτώ».
«Βγάζω καφέ». Δίνω ποσοστά επί των κερδών στο παιδί που έχει κάνει τη δουλειά.
«Καθά»: Η εκτέλεση. Στη σελίδα 56 αναφέρεται ότι ύποπτος είπε σε πρόεδρο ομάδας Β’ Εθνικής «αν μιλήσεις, σε καθά». Δεν μίλησε…
Ζάβα 08: Ετσι αποκαλείται από τους κολλητούς του ο κατηγορούμενος Νίκος Ζαβαντίας.
«Θείος»: Μην πάει ο νους σας στον θείο, πρόκειται για Κύπριο μπουκ. Ο θείος ο παλιός έχει σκάσει στα γέλια με αυτά που γίνονται. Αν κάνετε ησυχία θα ακούσετε το «χο χο χο» μέσα στο κατακαλόκαιρο…
Δεν βάζω όλο το άρθρο μόνο το… λεξικό. Γαμάτο αλλά και… χρήσιμο :lol:
[B][U]Τι δεν πα να γ…, γιατί ρε να γ…; Αυτά πρέπει να τα παίζουμε 1 εκατ. το παιχνίδι ρε. Τι μου λες;[/U][/B]
το ματς αν και δεν το λέει είναι το ματς που έλεγα… διαγορας-ατρομητος για κύπελλο…
ελπίζω να μην είναι και ο ατρομητος στο κόλπο…
*πρωτάθλημα 3 ομάδων θα έχουμε…και όποιος το χάσει θα τον εκτελέσουν οι οπαδοί του.! :lol:
[B]
Μονο ηλιθιος δν ειναι.Υπαλληλος ειναι ο ανθρωπος.
Και πανω που λεγαμε για ρουφιανους…
[B]Έβγαλε πέντε εκατομμύρια σε ένα χρόνο![/B]
Μια φοβερή πτυχή της ιστορίας των στημένων αγώνων παρουσιάζει η εφημερίδα «Το ΒΗΜΑ»!
Στη δικογραφία του σκανδάλου «Koriopolis» αναφέρεται η ύπαρξη ενός προσώπου, το οποίο εμφανίζεται να έχει ποντάρει ένα εκατομμύριο ευρώ και μέσα σε λίγους μήνες να τα έχει κάνει? πέντε! Το καλύτερο; Το επάγγελμά του? Ιδιοκτήτης (κατά το ήμισυ) κυλικείου σε νοσοκομείο!
Ο 45χρονος, κάτοικος Κολωνού ήταν κάτι παραπάνω από εύστοχος στις επιλογές του, αφού -σύμφωνα με έγγραφο του ΟΠΑΠ- μόνο το 2010 κατάφερε να αποκομίσει κέρδη που ξεπερνούσαν τα πέντε εκατομμύρια ευρώ! Για την ακρίβεια πόνταρε 1.107.980 κερδίζοντας συνολικά 5.102.648? Ποσό που εν μέρει προήλθε από τον αγώνα Κυπέλλου Αγροτικός Αστέρας - Καβάλα, τον Οκτώβριο του 2009, που συμπεριλαμβάνεται στη λίστα της UEFA ως ύποπτος.
«Ο πελάτης μου είναι ένας μοναχικός παίκτης που έχει οικονομική άνεση, κάνει πολύωρες αναλύσεις και δεν έχει καμία σχέση με κυκλώματα», ισχυρίζεται ο δικηγόρος του, Ιωσήφ Δημήτριος Παράσχος. Πάντως και το 2009 φάνηκε να έχει ιδιαίτερη στοιχηματική δραστηριότητα, καθώς ποντάροντας σχεδόν ένα εκατομμύριο (988.422), πρόσθεσε στο λογαριασμό του 3.601.871!
οχι οτι δεν υπάρχουν και αυτοί που απλά παίζουν μεγάλα ποσά, αλλά απο την στιγμή που πέτυχε το στημένο
Στα επίγοντα του “Ευαγγελισμού” μεταφέρθηκε ο Αχιλλέας Μπέος :lol::lol::lol::lol::lol:
Σε λιγο θα με κανει να δακρυσω…να πεταχτω μεχρι το πανθεσσαλικο…να μπω με τι βια στο κεντρο του γηπεδου και να φωναξω δυνατα…ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΠΕΟοοοοο
Μερικά πράγματα στην Ελλάδα, παραμένουν κλασικά:p :!:
τι τραγικο ρε πουστη μου… ε, οι μισοι ετσι θα τη σκαπουλαρουν… τρελοχαρτα, γιατροχαρτα, σκατοχαρτα…
Κάτι άσχετο… Το πρωί ήμουν στο σταθμό των τρένων στη Θεσσαλονίκη και σε μία από τις καφετέριες έγραφε με μεγάλα γράμματα “[B]φρεσκοστημένος[/B] χυμός πορτοκάλι”…
Ούτε επίτηδες να το είχαν κάνει…
χεχε…
Μια συνταρακτική αποκάλυψη για το [B]“βαθύ λαρύγγι”[/B] της πολύκροτης υπόθεσης της παράγκας Νο2, θα κάνει η τηλεοπτική “Δίκη”, αύριο στις 22.00.
θα μας πει τιποτα οτι ο πατερας(αν ειναι) είναι της Ιντερπόλ??
ποιος άλλος εκτός του πατερα μπορεί να είναι??
Σημαντικές εξελίξεις στην υπόθεση με τα στημένα παιχνίδια αναμένονται τα επόμενα 24ωρα σύμφωνα με το blog του Κυριάκου Θωμαίδη “dikisports”.
Όπως τονίζουν νομικές πηγές, ο Μάκης Ψωμιάδης περιμένει να παύσουν οι κατηγορίες για τον γιο του, Σταύρο, και αμέσως μετά θα παραδοθεί στις Αρχές.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι άλλοι τρεις καταζητούμενοι (Ιωάννης Παπαδόπουλος, Μιχάλης Νικολόπουλος και Γιάννης Παπακώστας) θα παραδοθούν μέσα στο επόμενο 48άωρο.
μα ο παπακωστας??!
να ρωτησω κατι…
Εχει σημασια το ποιος ειναι? Πιθανοτοτα (απλα για να κραταμε μια “πισινη” δεν γραφω σιγουρα) και αυτος που τα ειπε ειναι μπλεγμενος μεχρι εκει που δεν παει.
Και στην Ιταλια την πληρωσε η Γιουβεντους, μπορει να πει καποιος με σιγουρια οτι δεν βγηκε κερδισμενη η Ιντερ ή δεν ξερω ποια αλλη ομαδα?
κατι εγινε ομως. Πηραν αποφασαεις αμεσα!! Ετσι πρεπει να γινει και εδω. Ας την πληρωσουν ολοι. Παναθηναικος ειμαι δεν θελω να δειξω οτι μιλαω εκ του ασφαλους.
Εχουμε κανει λαμογιες? Ας παρουν πισω το περσινο πρωταθλημα ας μην ξαναβγουμε Ευρωπη ουτε και με νοιαζει. Το ιδιο να ισχυει για ολους. Ας παιζουμε στην Δ’ Εθνικη με πιτσιρικαδες και αν οντως ειμαστε μεγαλος συλλογος θα τον βρουμε τον δρομο μας.
Καποιος ειπε οτι σε πολλα σεναρια ταινιων ετσι γινεται με τον “ρουφιανο” . Ανταλλασει την πολυλογια του με την προστασια του. Καπως ετσι παει το πανηγυρι.
Δεν με απασχολει απο πολυ ξεκινησε. Αρκει να γινει κατι…
Και ασχολουμαστε με αυτο ενω ερχονται αυτοι οι σκατιαρηδες να μας τον χωσουν ολο και πιο βαθεια με αυτο το μεσοπροθεσμο. Ελλαδαρα αθανατη!
Τι να πούμε τώρα. Και λέει με πήρε και μου είπε ότι ο Νίκος λέει κέρναγε γλυκά όλη την ημέρα χτες, για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού και είπε λέει ότι εγώ είμαι το αφεντικό, εγώ λέει έφτιαξα τον Μάνταλο.
να και το όνομα που φωνάζω 6 μηνες…come to δώθε και εσυ
Εχεις το κουραγιο να διαβασεις οοοοοοοολους τους διαλογους?
Πρωτη φορα ακουμε οτι ασκουν πιεσεις οι παραγοντες στους διαιτητες?
Νομιζω οτι παντου γινεται αλλες φορες θεμιτα και αλλες αθεμιτα.
Γι’αυτο και βγαζουν ανακοινωσεις οι ομαδες οτι δεν θελουμε αυτον απο τον ταδε συνδεσμο μπλα μπλα μπλα.
Σε ποιο ονομα αναφερεσαι?
ε οχι.! ποιος είμαι? ούτε οι δικηγόροι τους δεν θα διαβάσουν όλους τους διαλόγους…
για τον μανταλο λέω…(το λέω χύμα πλέον…αφού γράφτηκε)
όπως λέει και στην συνομιλία ο μαρινακης ειναι θυμωμένος με τον μπεο γιατί είναι δικο του δημιούργημα και δεν έπαιξε καλά τον ολυμπιακό…
ο διαιτητής που ειχε έρθει στη λαρισα, στο λαρισα-πανιωνιος με διαταγή να κερδίσει όπως και να εχει ο πανιώνιος…και ούτε καταλάβαμε πως χάσαμε…(με το ακυρωμένο κανονικο γκολ της λαρισας, με το ανάποδο φάουλ-γκολ του πανιωνίου, με το πέναλτι στο 90+)…που όπου μας πετύχαινε μας άλλαζε τα φώτα…
σε συνεντευξη του μπεου λίγες μέρες πριν το ματς βολος-παναθηναικος(στο τελος της χρονιας) βγαίνει και δινει συνέντευξη και λεει οτι υπάρχουν κάλοι νεοι διαιτητές και ενας απο αυτούς ειναι ο μανταλος…και μια μέρα μετά ορίζεται στο ματς… 2 κόκκινες και 2 πέναλτι ο παναθηναϊκός.!! ο παναθηναϊκός έτσι??! που πέρυσι όλη την χρονιά δεν ειχε ούτε πέναλτι, ουτε αποβολή εναντίων του.
περιμένω ακόμη να βγει και το όνομα του επόπτη στην ξανθη που τον πήραν τηλέφωνο απο την επο να μην κερδίσει το ματς η λαρισα…[B][U](για αυτό υπαρχει και κατάθεση στον εισαγγελέα)[/U][/B]…αυτός που έδειξε επιθετικό φάουλ σε παίχτη της λαρισας που έφαγε κλωτσιά στο στήθος, και επιθετικό σε ανάποδο ψαλίδι σε παίχτη που είναι μόνος του…#-o
εστιάζω στο όνομα οχι επειδή ειχε σκοτώσει τη λαρισα…αλλά επειδή έχουμε βρει την χαρά μας να λέμε μαλακίες…και την πάτησε ο μπεος, και γλυτώσαμε , και άντε να πέσουν…δεν ειναι έτσι…άμα φύγει ο μπεος δηλαδή τι θα γίνει??? ενα μάτσο κόσμος πρέπει να φύγει…θα φύγει ο μπεος και τους διαιτητές θα τους κρατήσουμε?? τους υπαλλήλους στην επο που ειναι με ένα τηλέφωνο στο χέρι??
ή θα τους στείλουμε παλι διακοπές 1-2 χρόνια στην κυπρο και πάλι εδώ είμαστε??
άμα ήταν ο μπεος το πρόβλημα μια χαρά καθαρίζαμε…
εδω ειναι κόσμος και κοσμάκης…
Θα ρίξουμε τους Ολυμπιακούς όπως ζητάνε και οι Κιτρινόμαυρες Ώρες των Σπορ και θα ξαναγίνουμε μια ευτυχισμένη οικογένεια.
άντε να ρίξουμε τον έναν(και άμα…)…το κακο είναι οτι δεν βλέπει κανείς την μεγάλη εικόνα…ο μαρινακης(και ο καθε μαρινακης) ακόμη δεν μπήκε στο ποδόσφαιρο και βρέθηκε να συνομιλεί με απατεώνες, και σχετίζεται με εγκληματίες…μιλάμε για τόση διαφθορά στο ποδόσφαιρο/αθλητισμό που δεν γίνεται αλλιώς…θα χωθείς θες δεν θες…αλλά αυτό βέβαια δεν ειναι κανένα άλλοθι/ελαφρυντικό για τον μαρινακη
*κωστη…άμα θες να σωθείς βάλε άνθρωπο στην επο…δεν γίνεται αλλιώς…(φίλος κωστα…ποιος??)
O Αχιλλεας λογικα δε θα παει, ειναι βαρια αρρωστος τελευταια απ’οτι εχω ακουσει