Αθλητική επικαιρότητα

βασικα πηρε τον μπεο για να κοιταξουν ποιον μπορουν να ριξουν για να σωθει ο αστερας. Κατεληξαν στο οτι ο ηρακλης ειναι η ευκολη λυση. Η συνεχεια γνωστη

επισης, οπως και ο βολος και η καβαλα, ετσι και η τριπολη, τις κατηγοριες εως την super league της ανεβηκε τρενο με το σταυρο στο χερι

υποθετω οτι για αυτο αλλωστε μπακος, μποροβηλος και οι της κερκυρας ηταν στην δικογραφια των 68 που περιεργως(για να μην γινω κακοπροαιρετος και πω σκανδαλωδως) δεν κληθηκαν απο την αθλητικη δικαιοσυνη, επειδη ειναι τοσο θρησκοι:!:

υπερ έπος γράφεται αυτές τις ώρες στο ελληνικό ποδόσφαιρο…

η football league αποφάσισε πως οι ομάδες που δικαιούνται τις θέσεις σε περίπτωση υποβιβασμών, είναι η δοξα δραμας, και λεβαδειακος…
της σουπερ λιγκ έχουν πει πως μένουν οι σερρες και λαρισα…
αυτή τη στιγμή λόγο του δεδικασμένου του ηρακλη, που έπεσε και σώθηκε ο αστερας, νομικά ΚΑΝΕΙΣ απο τις δοξα, λιβαδεια, αελ, σερρες δεν έχει δίκιο !!! μέχρι και να μην παίξει κάνεις στην σουπερ λιγκ θα μπορούσε…!
πάντως φαίνεται οτι θα πάει σε μονομαχία κομποτη-πηλαδακη…οπότε η αελ θα είναι στην β΄εθνικη…δεν μπορεί να κοντράρει σε τίποτα ο πηλαδακης τον άρχοντα

πάρτε και μια φωτογραφία απο την σημερινή εκδίκαση …(λείπουν οι 7 δικηγόροι!!!)

Το συγκεκριμένο τηλέφωνο του Σταύρου Ψωμιάδη έγινε αντικείμενο συζήτησης έξω από τα γραφεία της ΕΠΟ και η απορία όλων ήταν αν αυτή η συσκευή μπορεί να ανιχνευτεί από τον υπερκοριό…:stuck_out_tongue:

Για γελια και για κλαματα ολοι τους καλυτερα να μην ξεκινησει καθολου η σουπερλιγδα να τελειωνουμε!!!

αυτή τη στιγμή λόγο του δεδικασμένου του ηρακλη, που έπεσε [B]για να σωθει[/B] ο αστερας,

φιξξντ :stuck_out_tongue:

ενταξει, προφανως και η football league εβγαλε αποφαση που να βολευει τα μελη της, αντιστοιχα και η SL για τα δικα της.

λογικα η ΕΠΟ θα αποφασισει ποιος θα παρει την θεση των υποβιβασμενων. Ή μηπως ετοιμαζεται αναδιαρθρωση(18 ομαδες)? :-k

υ.γ.: εχει πλακα παντως που ετοιμαζουν για ανοδο λεβαδειακο, ομαδα που καραεμπλεκεται στο σκανδαλο :lol:

ναι φυσικά ο καθένας βολεύει την κατηγορία του…η σουπερ λιγκ μετά απο…σήμα του μαρινακη έψησε πριν απο μήνες να ψηφίσουν ΟΛΕΣ οι ομάδες πως αν υπάρξει πρόβλημα, να μείνει στην κατηγορία ομάδα απο την σουπερ λιγκ και να μην ανεβεί απο την β’…και ψηφησαν ολες ναι…ακόμη και αυτές που πέφτουν(?) τώρα
αλλά εδώ και δυο μέρες ακούγεται πως ετοιμάζει πρόταση βόμβα ο μαρινακης, και δεν είναι η αναδιάρθρωση…κάτι λένε για αλλαγή πλεύσης απο την μεριά του και αποδοχή της πρότασης ανόδου 5 ομάδων της β’.!! δηλαδη να ανέβει ο κομποτης…ούτε που μπορώ να φανταστώ τον λόγο…:roll:…

*δεύτερη φορά που την πατάμε με τον μαρινακη μέσα σε λίγες μέρες…αν είναι ετσι.
**δεν εχει πέσει ο ηρακλης ακόμη…περίμενε…οι σερρες θα την πληρώσουν την δουλειά…το βλέπω
***πηλαδακη…ασε να αναλάβω εγώ…για το θεο δηλαδη

αν ισχυει αυτο που λες μιλαμε για καθαρη παρανο(μ)ια

δηλαδη ο ηρακλης υποβιβαστηκε και σωθηκε η τριπολη και οι αλλοι 2 θα υποβιβαστουν για να ανεβουν λειβαδια/δραμα???

ενταξει, αυτοι οι καραγκιοζηδες δεν κρατανε ουτε τα προσχηματα. Απο φετος μονο Premier League και λιγο Primera. Και σουπερ κλικα μονο οταν θελω να δω κωμωδια και δεν βρισκω τιποτα καλυτερο :stuck_out_tongue:

μα δεν το λεω εγω…αυτοί το λενε…χθες η football league έριξε 5 ομάδες στην γ’(!!) και ανέβασε 5 ομάδες στην σουπερ λιγκ…νομικά κανείς δεν εχει δίκιο πλέον.εξαιτίας του ηρακλη…και για αυτό στρέφονται μερικοί σε αύξηση των ομάδων…
το οποίο το βρίσκω απαράδεκτο…να σωθεί η αελ, ο ηρακλης, όλοι, και να ανέβουν και απο τη β’ είναι το πιο ηλίθιο πράγμα ever…μην σώσω και σωθώ…
(και ο μαρινακης αντί να τραβηχτεί λίγο ολο και ασχολείται περισσότερο…για το θεο)

*με προϋπόθεση οτι πέσουν οι δυο ομάδες που κατηγορούνται…που δεν εχει γίνει ακόμη…η καβαλα έχει βαθιά της ρίζες της στο κράτος εξαιτίας του μακη

O Ηρακλής υποβιβάστηκε (δικαίως ή αδίκως -κατά τη γνώμη μου αδίκως) για διαφορετικό λόγο και σε διαφορετικό χρονικό σημείο από αυτόν που είναι να υποβιβαστούν Βόλος και Καβάλα. Επομένως πώς ακριβώς συγκρίνονται οι δύο περιπτώσεις?

Επίσης όταν χρησιμοποιείτε τις λέξεις “νομικά”, “παρανομία” κτλ ας μας λέτε και τους νόμους/κανόνες που παραβαίνονται.

Εντιτ: Κρίμσον αυτά περί ενασχόλησης Μαρινάκη ποιος τα λέει? Ο μετρ του παρασκηνίου (Κάρπετ) αναφέρει ότι απ’ όσα ξέρει ο Μαρινάκης θα αποτραβηχτεί τελείως σιγά σιγά.

ο Ηρακλης υποβιβαστηκε ως τελευταιος στην βαθμολογια(ουτε αφαιρεση βαθμων, ουτε τιποτα, απλα κατελαβε αυτοματα την 16η θεση) και ετσι ο 14ος(Τριπολη) ανεβηκε μια θεση και σωθηκε. Καβαλα και Βολος υποβιβαζονται επισης καταλαμβανοντας την τελευταια θεση, οποτε με την παραπανω λογικη θα επρεπε να σωθουν ο 14ος και ο 15ος(λαρισα/σερρες αντιστοιχα). Μην ξεχνας οτι η SL επικυρωσε μονο τυπικα την βαθμολογια, λεγοντας οτι σε περιπτωση επιπλεον υποβιβασμων θα ξαναλλαξει η τελικη καταταξη(???). Παρανομια το χαρακτηρισα λογω του δεδικασμενου του Ηρακλη προφανως.
Για μαρινακη κλπ δεν παιρνω θεση, δεν εχω ακουσει τιποτα απο αυτα που λεει ο κριμσον

Σε κάθε απόφαση της δικαιοσύνης (μη νομίζεις βέβαια ότι τρέφω αυταπάτες περί αδέκαστων δικαστών και τα λοιπά) πρέπει να κοιτάς το σκεπτικό.

Ο Ηρακλής υποβιβάστηκε για πλαστή ενημερότητα που επέτρεψε να κάνει μεταγραφές και να έχει (ας πούμε) με παράνομο τρόπο αγωνιστεί εις βάρος άλλων ομάδων τη σεζόν 2010/11. Το λογικό είναι ότι εάν τον υποβιβάσουν, θα πρέπει να μείνει στην κατηγορία η ομάδα που “αδικήθηκε” από αυτή την παρανομία.

Στην περίπτωση του Βόλου και της Καβάλας, είναι διαφορετικό το θέμα, πρέπει να δεις για τι ακριβώς κατηγορούνται το οποίο δεν είναι απαραίτητα εις βάρος άλλων ομάδων της σουπερλίγκας 2010/11. Άρα το ποιος μένει και ποιος πέφτει είναι λίγο πιο περίπλοκο.

Και η δική μου η γνώμη είναι να μείνουν ΑΕΛ και Πανσερραϊκός, αλλά είναι μόνο η γνώμη μου. Κανονικά αυτό θα έπρεπε να προβλέπεται αυτόματα από τον ΚΑΠ και να μη χωρούσαν αμφισβητήσεις.

*όταν συζητας και [B][U]ψηφίζεις [/U][/B]το ίδιο θέμα καμιά 500αρια φορές μέχρι να εχεις το αποτέλεσμα που θέλεις, πως το λέτε? δεν ειναι παράνομο??!! :-k

χθες απο την παε εκεί που ήταν όλοι μέσα στην καλή χαρά, τους έπεσαν τα μούτρα απο μερικά πράγματα που έμαθαν…για αυτό και η περίεργη για μερικούς ανακοίνωση…
οι κανονισμοί αυτή την στιγμή δεν δικαιώνουν κανέναν.!!και σε τέτοιες περιπτώσεις μετράει περισσότερο η βούληση της σουπερ λιγκ…αλλά ποια είναι αυτή? μέχρι τώρα είπαν και οι 16 πως δεν θα δεχτούν 5 ομάδες από την β’…
(ο μαρινακης σίγουρα προτιμάει κομποτη απο πηλαδακη…)

το οτι θα αποτραβηχτεί είναι(??) σίγουρο, άλλα πριν θα στρώσει μια χαρά τον δρόμο…εγω δεν εχω τίποτα με τον μαρινακη…τόσες φορές εχω πει οτι έμπλεξε ετσι επειδή ετσι ήταν το ποδόσφαιρο απο πριν…
ούτε με τον ολυμπιακό εχω
αλλά άμα ξανακάνει αυτο που έκανε στην προηγούμενη συνεδρίαση της σουπερ λιγκ πως μπορείς να πεις οτι δεν κάνει κινήσεις?(που απο μόνο του ακούγεται αστείο…εδώ κάνουν κινήσεις ομάδες μια κατηγορία κάτω)…
μονο και η κίνηση του την προηγούμενη φορά να πει οτι αναβάλλεται η επικύρωση, και σε 10 λεπτά μετά από τηλεφώνημα που του είπαν οτι είναι κατηγορούμενος λέει πάμε για επικύρωση(να μην υπάρχουν κάμερες ρε πούστη)…έκαψε τότε την λαρισα…δεν υπήρχε άλλος λόγος…καθώς οι υποβιβασμοί μετράνε και μετά την επικύρωση…αλλά οι σωτηρίες?? αν δεν το ειχε κάνει αυτό ο μαρικανης η αελ θα ήταν α’ εθνική…
(αν ξαναφέρει το θέμα στο τραπέζι, ενω εχει ψηφιστεί απο όλους, πάει να πει οτι είναι στημένο το ολο θέμα)

*πάντως δεν τα βγάζω απο το μυαλό μου…για να δείξω και καλά πως αδικείται η λαρισα ή οτι άλλο…όπως είπα και απο πάνω το να σωθεί η αελ με αύξηση ας πούμε, το βρίσκω τουλάχιστον ηλίθιο, να μην πω ανήθικο…και οτι δεν έχει 100% δίκιο…θέλει συναίνεση.

*([B]edit[/B]…ο καπ chrisp είναι λάθος…έχει τα παρακάτω…δεν ειναι ξεκάθαρος σχεδόν πουθενά οταν υπάρχουν ομάδες με το ίδιο συμφέρον απο ίδιες κατηγορίες)
όσο για τους νομούς υπάρχουν νόμοι που είναι αντίθετοι…και δεν είναι καθόλου ξεκάθαροι…υπάρχουν νομοί που λένε, οτι δεν μπορείς να αναπληρώσεις ομάδα που έπεσε …άλλος που λέει οτι μπορείς να αναπληρώσεις ομάδα που έπεσε αν καταλάβει άλλη την θέση της(βολος-καβαλα πέφτουν σαν 15ες-16ες) με υποσημείωση την επικύρωση της βαθμολογίας…(αυτό που λέω για τον μαρινακη)
υπάρχει άλλος που αναφέρεται σε προβιβασμό απο κατώτερη κατηγορία που είναι αντίθετος στα προηγούμενα.!!!

[B]
πάντως αυτό που υποστηρίζει η football league(πως δεν μπορεί να σωθεί η λαρισα) χθες το πήρε πίσω για δικιά της ομάδα…έπεσε ομάδα και με τους υποβιβασμούς σώνεται(ανέβηκε θέσεις όπως θα κάνει η λαρισα αν.,.).!! ή το ενα θα γίνει ή το άλλο…[/B]

πάντως και σουπερ λιγκ να μείνει η αελ, εχω ξενερώσει αβέρτα…ας πέφταμε/μέναμε, αλλά να το ξέρεις απο την αρχή…τι μαλακίες ειναι αυτές…υπάρχει ακόμη περίπτωση αν πιάσει ο εκβιασμός των καβαλα/βολου να αρχίσουν μπάλα των Οκτώβρη, ή να δικαιωθεί η …λαρισα τότε…#-o
ασε που και η ομάδα αυτή τη στιγμή εχει παίχτες που δεν μπορούν να σταθούν στην α’ εθνικη

[B]*αμα δείτε αύριο κλήρωση να με φτύσετε[/B]

**εγω θα ήθελα η αελ να σωθεί για αλλο θέμα πάντως και οχι για βολο/καβαλα

Chris, καταλαβαινω το σκεπτικο σου αλλα εχω την εντυπωση οτι εκει στην ΕΠΟ/ΣΛ δεν το συμμεριζονται :stuck_out_tongue:

οπως και να χει, οι ποινη και για τις 3 ομαδες ηταν “[I]καταληψη της τελευταιας θεσης του βαθμολογικου πινακα”[/I], ανεξαρτητα κατηγοριας(βτγ, η κατηγορια για τον Ηρακλη δεν ηταν ουτε πλαστογραφια(προστιμο)ουτε διαστρευλωση αγωνα/ων(αφαιρεση βαθμων) αλλα [U]δυσφημιση[/U], οποτες δεν στεκει το “ποια ομαδα αδικηθηκε”, τουλαχιστον οπως το βλεπω εγω). Το μονο που αλλαζει ειναι η επικυρωση της βαθμολογιας, που ομως η ιδια η SL ισχυριστηκε οτι εγινε μονο για τυπικους λογους και οτι αν προκυψουν νεοι υποβιβασμοι δεν θα ισχυσει η συγκεκριμενη καταταξη(αλλα λογια να αγαπιομαστε δηλαδης, αποτι φαινεται τωρα)
βεβαια, για να μην κοροϊδευομαστε, και νομιζω οτι μαλλον συμφωνουμε σε αυτο, προφανως η επιλογη για το ποιες ομαδες τελικα θα παιξουν σουπερ κλικα δεν θα χει να κανει ουτε με σκεπτικο, ουτε με νομο, ουτε με δικαιο αλλα με το ποιος θα αποδειχθει ισχυροτερος στο παρασκηνιο(ελλαδα εισαι :p)

δηλαδη αν δεις αελ και ηρακλη στην σουπερ λιγκ θα αποδειχθείς οτι είναι οι πιο ισχυρές??:stuck_out_tongue: ε τότε τι σκατά παρακολουθούμε…

*πάντως θα δούμε πολύ ξύλο φέτος…και θελω να δω σε ποιους θα πέσουν οι βαριές καμπάνες…άμα και όποτε

αμα δω ηρακλη σλ(σιγα να μην) θα ειναι λογω του τσυπριου και των κονε του ή λογω των πιεσεων μεσω cas ή πολιτικων δικαστηριων(αν καταληξουμε σε αυτα)

αντιστοιχες πιεσεις μπορει να ασκησει και ο πηλαδακης υποθετω

αξιοπιστη αθλητικη δικαιοσυνη ειναι ανεκδοτο. Περιπου τοσο αστειο οσο και ο ΚΑΠ, ο οποιος απλα υπαρχει για να ερμηνευεται κατα το δοκουν απο τον εκαστοτε ισχυρο

ναι δεν λέω αυτό…αν ο ηρακλης(ή η λαρισα) δεν δικαιωθεί από την αθλητική δικαιοσύνη και παει κάπου άλλου και βρει το δίκιο του εκεί, δεν σημαίνει οτι έχει κάνει παρανομία…ούτε οτι το κατάφερε με κονε…
οι πιέσεις δεν σημαίνουν παρανομία…ίσως και το αντίθετο…αν κάποιος άρει μια απόφαση υπο τον φόβο να τον ξεσκεπάσουν μάλλον μάλλον έχει αδικήσει κάποιον.
το νόημα είναι πως έχουμε αηδιάσει…και είναι κρίμα…

μα δεν μιλησα για παρανομια, για παρασκηνιο μιλησα! εφοσον δεν βγει επισημη αποφαση δικαιωσης καποιας ομαδας αλλα συμβει το bold-αρισμενο, παλι για παρασκηνιο μιλαμε(τουλαχιστον οπως το βλεπω εγω):wink:

σκατά στα μούτρα τους και στα δικά μας δηλαδη …

double post γιατι ετσι.,!

πριν σκεφτόμουν γιατί το παρακολουθούμε το γαμηδι…
ΓΙΑ ΑΥΤΟ.!! : ([B][U]please [/U][/B]ακούστε)

:lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

Παω κατευθείαν για απόλυση!

Γιαούρτια και τυροκαυτερές

:lol2: