*όταν συζητας και [B][U]ψηφίζεις [/U][/B]το ίδιο θέμα καμιά 500αρια φορές μέχρι να εχεις το αποτέλεσμα που θέλεις, πως το λέτε? δεν ειναι παράνομο??!! :-k
χθες απο την παε εκεί που ήταν όλοι μέσα στην καλή χαρά, τους έπεσαν τα μούτρα απο μερικά πράγματα που έμαθαν…για αυτό και η περίεργη για μερικούς ανακοίνωση…
οι κανονισμοί αυτή την στιγμή δεν δικαιώνουν κανέναν.!!και σε τέτοιες περιπτώσεις μετράει περισσότερο η βούληση της σουπερ λιγκ…αλλά ποια είναι αυτή? μέχρι τώρα είπαν και οι 16 πως δεν θα δεχτούν 5 ομάδες από την β’…
(ο μαρινακης σίγουρα προτιμάει κομποτη απο πηλαδακη…)
το οτι θα αποτραβηχτεί είναι(??) σίγουρο, άλλα πριν θα στρώσει μια χαρά τον δρόμο…εγω δεν εχω τίποτα με τον μαρινακη…τόσες φορές εχω πει οτι έμπλεξε ετσι επειδή ετσι ήταν το ποδόσφαιρο απο πριν…
ούτε με τον ολυμπιακό εχω
αλλά άμα ξανακάνει αυτο που έκανε στην προηγούμενη συνεδρίαση της σουπερ λιγκ πως μπορείς να πεις οτι δεν κάνει κινήσεις?(που απο μόνο του ακούγεται αστείο…εδώ κάνουν κινήσεις ομάδες μια κατηγορία κάτω)…
μονο και η κίνηση του την προηγούμενη φορά να πει οτι αναβάλλεται η επικύρωση, και σε 10 λεπτά μετά από τηλεφώνημα που του είπαν οτι είναι κατηγορούμενος λέει πάμε για επικύρωση(να μην υπάρχουν κάμερες ρε πούστη)…έκαψε τότε την λαρισα…δεν υπήρχε άλλος λόγος…καθώς οι υποβιβασμοί μετράνε και μετά την επικύρωση…αλλά οι σωτηρίες?? αν δεν το ειχε κάνει αυτό ο μαρικανης η αελ θα ήταν α’ εθνική…
(αν ξαναφέρει το θέμα στο τραπέζι, ενω εχει ψηφιστεί απο όλους, πάει να πει οτι είναι στημένο το ολο θέμα)
*πάντως δεν τα βγάζω απο το μυαλό μου…για να δείξω και καλά πως αδικείται η λαρισα ή οτι άλλο…όπως είπα και απο πάνω το να σωθεί η αελ με αύξηση ας πούμε, το βρίσκω τουλάχιστον ηλίθιο, να μην πω ανήθικο…και οτι δεν έχει 100% δίκιο…θέλει συναίνεση.
*([B]edit[/B]…ο καπ chrisp είναι λάθος…έχει τα παρακάτω…δεν ειναι ξεκάθαρος σχεδόν πουθενά οταν υπάρχουν ομάδες με το ίδιο συμφέρον απο ίδιες κατηγορίες)
όσο για τους νομούς υπάρχουν νόμοι που είναι αντίθετοι…και δεν είναι καθόλου ξεκάθαροι…υπάρχουν νομοί που λένε, οτι δεν μπορείς να αναπληρώσεις ομάδα που έπεσε …άλλος που λέει οτι μπορείς να αναπληρώσεις ομάδα που έπεσε αν καταλάβει άλλη την θέση της(βολος-καβαλα πέφτουν σαν 15ες-16ες) με υποσημείωση την επικύρωση της βαθμολογίας…(αυτό που λέω για τον μαρινακη)
υπάρχει άλλος που αναφέρεται σε προβιβασμό απο κατώτερη κατηγορία που είναι αντίθετος στα προηγούμενα.!!!
[B]
πάντως αυτό που υποστηρίζει η football league(πως δεν μπορεί να σωθεί η λαρισα) χθες το πήρε πίσω για δικιά της ομάδα…έπεσε ομάδα και με τους υποβιβασμούς σώνεται(ανέβηκε θέσεις όπως θα κάνει η λαρισα αν.,.).!! ή το ενα θα γίνει ή το άλλο…[/B]
πάντως και σουπερ λιγκ να μείνει η αελ, εχω ξενερώσει αβέρτα…ας πέφταμε/μέναμε, αλλά να το ξέρεις απο την αρχή…τι μαλακίες ειναι αυτές…υπάρχει ακόμη περίπτωση αν πιάσει ο εκβιασμός των καβαλα/βολου να αρχίσουν μπάλα των Οκτώβρη, ή να δικαιωθεί η …λαρισα τότε…#-o
ασε που και η ομάδα αυτή τη στιγμή εχει παίχτες που δεν μπορούν να σταθούν στην α’ εθνικη
[B]*αμα δείτε αύριο κλήρωση να με φτύσετε[/B]
**εγω θα ήθελα η αελ να σωθεί για αλλο θέμα πάντως και οχι για βολο/καβαλα