Ο Σιμάο.
Ήδη από τότε, όποτε του ερχόταν η μπάλα, την έδινε χωρίς πολλά πολλά και χωρίς να τον ενδιαφέρει ιδιαίτερα το πού θα καταλήξει.
Ο Σιμάο.
Ήδη από τότε, όποτε του ερχόταν η μπάλα, την έδινε χωρίς πολλά πολλά και χωρίς να τον ενδιαφέρει ιδιαίτερα το πού θα καταλήξει.
Εγώ έπαιζα μπάλα σε τέτοια ηλικία (και μικρότερος) και δεν ήταν όλα έτσι. Όπως είδες δεν προσπαθούν να κάνουν και τα υπόλοιπα παιδάκια το ίδιο.
ε προφανως εννοω παιδια που ξερουν και μπαλα.τωρα αν εσενα σε βαζαν τερμα ή αμυνα μικρο τι φταιει ο πιτσιρικος?:p(χωρις παρεξηγηση ε,αλλωστε εχω διαβασει στο φορουμ πως το κατεχεις το τοπι)
[SPOILER]τέρμα έπαιζα από πρώτη δημοτικού μέχρι 3η γυμνασίου 8)[/SPOILER]
τι να πω, και τότε που υπήρχαν σε μερικές ομάδες τέτοια παιδάκια μου την έσπαγαν, και τώρα το ίδιο. ομαδικό άθλημα είναι
τέσπα, το κουράσαμε
οι αμυντικοι ηταν του νηπιαγωγειου γι’αυτο τους περνουσε
Είχε δει μπάλα από κόντα στα 8 ο Σιμάο ??!?
αυτη η νοοτροπια υπαρχει στα περισσοτερα παιδια και ισχυει οτι ειναι σπαστικη(και τωρα που ειμαι 15 και παιζω συνεχεια μπαλα ειναι τερμα ενοχλητικο),αλλα σε πιο μικρους πιστευω δικαιολογειται.
τεσπα,ισχυει,το κουρασαμε,για αυτο κανονιστε καμια μπαλιτσα να ξεμουδιασουμε και οσοι εχουμε μεινει αθηνα τωρα8)
Μείον 6 βαθμοί η μεγαλύτερη ποινή για τα στημένα στην Ιταλία, για να δούμε τώρα ποιος θα τολμήσει να την ξαναφέρει ως παράδειγμα. :lol:
χαχαχαχα…εκεί ήταν μόνο μια ομάδα από πρώτη εθνική…γιατί πιο κάτω έπεσε ομάδα με κατάληψη της τελευταίας θέσης…
ερώτηση δημοσιογράφου: κύριε μπεο έχετε παραδώσει τις μετοχές της ομάδας?
πως κρίνεται την διαρροή της απόφασης της ουεφα, νωρίτερα απο την απόφασης της ελληνικης αθλητικής δικαιοσύνης?
και σε site των οπαδών του βολου από όλους τους χρήστες μιλάνε για συνωμοσία του πλατινι, για να περάσει η παρι.!!
δηλαδη τους εστησε η ουεφα.!
*ο δικηγόρος που θα παει αύριο στην ουεφα για λογαριασμό του βολου, έχει σαν μεγαλύτερο επιχείρημα οτι οι βασικοί αγώνες που είναι στις κατηγορίες είναι σε παλιότερους αγώνες, οπότε πρέπει να τιμωρηθεί με τους τότε νόμους.! #-o
Συμφώνησε με Ανζί ο Ετό!
Έτοιμος να μετακομίσει στην Ρωσία είναι ο Σάμουελ Ετό. Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του Καμερουνέζου άσου, Κλαούντιο Βιγκορέλι, αυτό που απομένει είναι να τα βρουν οι δύο ομάδα.
«Σχεδόν έχουμε συμφωνήσει με την Ανζί. Τώρα ελπίζουμε να τα βρουν και οι δύο ομάδες», δήλωσε ο μάνατζερ του Ετό, Κλαούντιο Βιγκορέλι με την Ανζί να προσφέρει 20 εκατ. ευρώ την σεζόν στον 30χρονο στράικερ!
Πλέον αυτό που απομένει είναι να συμφωνήσουν και οι δύο ομάδες αν κι εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα όλα δείχνουν ότι η Ίντερ δεν θα πει όχι στην πρόταση των Ρώσων.
:wacko::wacko::wacko:
20 εκατομμύρια τον χρόνο…
ok, einai to teleutaio thread pou to postarw alla opoios goustarei KAI athlitiki epikaiorotita as tsekarei edw!
http://www.j-rous.blogspot.com
agapame photoshop.
Ε τι τελευταίο;;; Ξεκόλλα!!!
ΤΙ 20 ΜΥΡΙΑ ΡΕΕΕΕΕ!!!
μεγαλος παικτης,αλλα και μεγαλος φραγκοφονιας.κριμα.
εσύ στη θέση του θα έλεγες όχι υποθέτω ε?
ετσι οπως το βλεπω εγω προσωπικα,δεν καταλαβαινω για ποιο λογο πρεπει να κυνηγησει σε αυτη τη φαση της καριερας του τα ακομα περισσοτερα λεφτα,τη στιγμη που εχει ηδη μια τεραστια περιουσια.θα το θεωρουσα προτιμοτερο να συνεχιζε να παιζει σε μια μεγαλη ομαδα και στο τσαμπιονς λιγκ απο το να θαψει την καριερα του.
αλλωστε και στην ιντερ ο μισθος του πρεπει να ειναι καμια 10ρια εκατομμυρια.
θελει να αγορασει την Αφρικη…
E 10 με 20 είναι μια καλούτσικη διαφορά!
ε και παλι ειναι 10 εκατομμυρια!ολοι μαζι στο φορουμ δεν ξερω αν θα βγαλουμε ποτε τοσα σε ολη μας τη ζωη:p
Εγώ πάντως και στη Ζανζιβάρη θα πήγαινα για τόσα φράγγα! Ποιο CL τώρα;
εγώ και nu metal θα έπαιζα για τόσα φράγκα :lol: