Αθλητική επικαιρότητα

το διάβασα και γω πριν λίγο.
δεν μου κάνει εντύπωση εμένα, γνωστά μουνόπανα αυτοί.

καλά οι άλλοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ δεν του είπαν κάτι ώστε να τον αποθαρρύνουν από το να το κάνει?

Προφανώς όχι.

[SPOILER][/SPOILER][SPOILER][/SPOILER][SPOILER][/SPOILER]

…ερέ μαλακία που τραβάνε μερικοί:):!:

Μαλιστα στο βιντεο που ανεβασε αυτος ο σκατοκεφαλος απο τους γνωστους σκατοκεφαλους του ΑΠΟΕΛ, οι φωτογραφιες εχουν για συνοδεια το γελοιοτερο τραγουδι ολων των εποχων ‘’ Ο παππους μου ηταν στα Ες Ες ‘’. :lol3:

Καλά, ξέρω Κύπριους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ μην βιαστούμε και να τους βγάλουμε… Λάτσιο!
Όσο θλιβερό και να είναι αν έχουν βρεθεί και τέτοιοι ανάμεσα τους, η ομάδα αυτή ιστορικά εξέφραζε τους “ενωτικούς” Κύπριους, αυτούς που ήθελαν την ένωση με την Ελλάδα. Δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό, κάθε άλλο.

Αλλοι τραγικοι απο εκει ο αλλος εκαιγε την ελληνικη σημαια περσι.Ντροπη που φορανε το τριφυλλι στο στηθος [-X

Εισαι σιγουρος ? Γιατι εγω βλεπω οτι ειναι το ιδιο σε ‘‘φωνη’’ και ‘‘επικρατηση’’ στις ταξεις των φιλαθλων τους αν οχι και περισσοτερο απο αυτους της Λατσιο. :wink:

Και απ’οσο ξερω απο κυπριους, εκει στην Κυπρο οντως η επιλογη ομαδας εχει να κανει και με πολιτικα κριτηρια, μιας και καλως ή κακως συνδεονται οι οπαδοι καθε ομαδας σχετικα ξεκαθαρα και με αντιστοιχη πολιτικη ιδεολογια.

όχι ρε, δεν είναι όλοι έτσι.

[SPOILER][/SPOILER]

[SPOILER][/SPOILER]

[SPOILER][/SPOILER]

Καλα, το να εχουν σημαιες της Ελλαδας -απο τη στιγμη που τη θεωρουν πατριδα τους- δεν ειναι κακο.
'Αλλα συμβολα ειναι που αναρτωνται σε υπερβολικο βαθμο στο γηπεδο τους, που τους χαρακτηριζουν οπως τους χαρακτηριζουν. (δευτερη φωτο πχ)

Ντροπή είναι που το φοράτε εσείς. :!:

Βασικα πολυ ‘‘μετριοπαθεις’’ ειναι αυτες οι φωτογραφιες.
Εδω οι τυποι σηκωνουν τετοια :

Φανταστειτε στην Ελλαδα τι ειχε να γινει, αν οπαδοι σηκωναν [B]κομματικα πανο[/B] με Χ, πεη και ‘‘σκατα’’.
Εδω οι κυβερνωντες ενοχλουνται με light πολιτικα συνθηματα, που να εβλεπαν σκατα σε σημαια του ΚΚΕ πχ (αντιστοιχα οπως το κομμουνιστικο κομμα ΑΚΕΛ της Κυπρου που βλεπουμε εδω). :lol:

Βασικά αυτό είναι ένα θέμα που αξίζει συζήτηση, σκεφτόμουν να ανοίξω και θρεντ αλλά δεν έτυχε.
Στην ελλάδα πάντως λίγο πολύ σε όλες τις ομάδες ανεβαίνουν σιχαμερά πανώ.

Δεν νομιζω φιλε chrisP.Aλλα μιας και το πιστευεις για πες μου τον λογο για το οποιο το λες αυτο;;;

θεμα για την Ιντερ δεν ειδα να υπαρχει αρα το γραφω εδω

Επιμενει για Κακα η Ιντερ

http://www.novasports.gr/news.aspx?a_id=95917&Sport=1&Competition=209&Season=96801&Country=100&Team=19905&Period=241265

ντροπιαζουν την celtic?

Εκτος τσου λου η φενερμπαχτσε http://www.gazzetta.gr/article/item/218464-ektos-champions-league-e-phener

Οπότε αν η Φενέρ καταθέσει τώρα ασφαλιστικά μέτρα, τότε δεν πρέπει να ξεκινήσει το τσάμπιονς λιγκ, σωστά?