Αθλητική επικαιρότητα

Μια χαρά τα παιδιά:p :slight_smile: :!:

Χαχαχα αυτα ειναι, θα ηταν βαρετος ο αγωνας και θα ηταν αναμμενα τα παιδια… Μου θυμιζει τις εποχες στα μεσα των 60’s, Summer Of Love κτλ…

[B]Υποβιβάστηκε για δωροδοκία η Παναχαϊκή(ενω ειχε αθωωθεί για πλαστογραφία)
5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΥΓΙΑ [/B]

[B]Υποβιβάστηκε ο Διαγόρας[/B]

[B]Αθώα η Δόξα Δράμας[/B]

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Football League [B]απάλλαξε[/B] για τα στημένα τη [B]Δόξα Δράμας, τον Ιωνικό(:lol:), τον Πανθρακικό, τον Αετό Σκύδρας, τη Δόξα Κρανούλας[/B]

[B]Κούγιας: “Θα πάρω τα σπίτια των δικαστών”[/B]

“H απόφαση είναι κατάπτυστη. Οι δικαστές πρέπει να ντρέπονται. Θα ασκήσω έφεση και θα στραφώ εναντίον τους. Θα τους πάρω τα σπίτια. Πίσω από την απόφαση κρύβονται οι αδελφοί Κανελλόπουλοι και η βρώμικη παρέα των στημένων αγώνων”

[B][I]
Και ένα μήνυμα προς τον Θανάση και τον Τάσο Κανελλόπολο:
Τώρα αρχίζουμε». [/I][/B]

στη λαρισα ετσι οπως πάει το θέμα δεν θα δούμε μπάλα ποτέ…

[B]στον δεύτερο εγκαλούμενο[/B] (Αλέξης Κούγιας) ο οποίος με τις κατά καιρούς δημόσιες δηλώσεις του και τοποθετήσεις του, αλλά κυρίως με τις καταθέσεις του ενώπιον των Εισαγγελικών, Ανακριτικών Αθλητικών Αρχών και Οργάνων[B] συνέβαλε ουσιωδώς στην αποκάλυψη και πάταξη της επικρατούσας στο ποδόσφαιρο διαφθοράς[/B]

Νιάου, νιάου,γκντουπ…

καλα μπορεί να είναι τραγικός και να έκανε διαχείριση εκει που τον συνέφερε, αλλά οτι εχει πετύχει τις ομάδες και τα πρόσωπα τα οποία είναι χωμένα παντού , τα έχει πετύχει…βέβαια σιγά το δύσκολο

το περίεργο είναι οτι δεν βρεθήκαν άλλοι να υποστηρίξουν τα λεγόμενα του…βέβαια όλους τους άλλους δεν τους φυλάνε 24 ώρες το εικοσιτετράωρο

This is Zosimades

http://www.gazzetta.gr/article/item/230561-zosimades-opos-anphild

Δεν μπορεί να κάναν κάτι τόσο αστείο όμως… Πρέπει να είναι φάρσα…:lol::lol::lol::lol:

ούτε τον πηλαδακη να είχαν πρόεδρο…

[B]Στον ανακριτή οι “παίκτες” του Αγροτικός-Καβάλα![/B]

Στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν για κακουργηματική απάτη και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, παραπέμφθηκαν να απολογηθούν οι έξι από τους 16 παίκτες του στοιχήματος που είχαν ποντάρει σε τέσσερις ύποπτους αγώνες ποδοσφαίρου στην Ελλάδα. Τα περισσότερα είχαν πονταριστεί στο Αγροτικός Αστέρας-Καβάλα!

Με τις κατηγορίες της κακουργηματικής απάτης και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα (ξέπλυμα), οι έξι από τους 16 παίκτες του στοιχήματος που κατηγορούνται παραπέμφθηκαν στον ανακριτή όπου και θα απολογηθούν, όπως μετέδωσε τη Δευτέρα το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Οι υπόλοιποι δέκα θα δικαστούν με απευθείας κλήση στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για απάτη.

[B]Όλοι τους είχαν ποντάρει σε τέσσερα παιχνίδια[/B] τα οποία είχαν χαρακτηριστεί από την UEFA ως ύποπτα.

[B]Το συνολικό ποσό που είχαν αποκομίσει είναι περίπου 1,5 εκατ. ευρώ[/B], ενώ σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν, ο αγώνας στον οποίο κυρίως είχαν ποντάρει ήταν ο αγώνας κυπέλλου μεταξύ Αγροτικού Αστέρα και Καβάλας τον Οκτώβρη του 2009. Το εν λόγω ματς έχει κριθεί τελεσίδικα ως χειραγωγημένο από την αθλητική δικαιοσύνη.

αυτές είναι εμπνεύσεις…:stuck_out_tongue:
και για να καταλάβει κανείς το τι λεφτά λέμε, αυτοί που ήταν στην απέξω(?) μάζεψαν 1,5 εκατομμύριο…φαντάσου αυτοί που ειναι μέσα στις ομάδες…
αν και τα πολλά λεφτά ειναι εκει που δεν ξέρει κανείς τίποτα…

ο Κόκε στον Ολυμπιακό λέει;

[SPOILER]

:p[/SPOILER]

Mακρια απο μας κι οπου θελει.

Ποσο καγκουρια το tattoo του Raul Bravo, ποσο? :lol:

[B]Μπολτ: «Μου χρωστάνε λεφτά στην Ελλάδα»[/B]

Ανοιχτούς λογαριασμούς με την Ελλάδα έχει ο Γιουσέιν Μπολτ. Ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ μιλώντας στην «Καθημερινή» αναφέρθηκε στο χρέος που υπάρχει απέναντί του από τη συμμετοχή στο Grand Prix της Θεσσαλονίκης το 2009.

«Ελπίζω να μου πληρώσουν σύντομα τα χρήματα που μου χρωστάνε», τόνισε, ενώ δεν θέλησε να αποκαλύψει το ύψος της οφειλής. «Δεν θα ήθελα να συζητήσω με τον Τύπο τα οικονομικά ΜΜΕ».

Όσο για τις βλέψεις του, είπε: «Σκοπός μου είναι να γίνω θρύλος και για να το καταφέρω αυτό θέλω να συνεχίσω να κατακτώ Ολυμπιακούς και Παγκόσμιους Τίτλους», ενώ για την πιθανότητα να? επεκταθεί και σε άλλα αγωνίσματα, ανέφερε: «Προς το παρόν δεν σκέφτομαι τα 400 μέτρα. Θα ήθελα κάποια στιγμή να δοκιμάσω και στο μήκος. Πιστεύω πως μπορώ να τα πάω καλά και σε αυτό».

χρωστάμε πόντου.!! :lol:

μπορεί να του το χτύπησε ο μήτρογλου.

είδα μόνο τα 7 τελευταία λεπτά…

[B]λατσιο - ρομα 2-1[/B] στο 93 με γκολ του κλοζε…έχανε απο την αρχή η λατσιο αλλά το γύρισε με πεναλτι-αποβολη
στο γκολ κουνήθηκε το γήπεδο,οι πανηγυρισμοί κράτησαν σχεδόν 3 λεπτά…!!! πάνω απο 40 άτομα σε αυτούς…και χωρίς να εχει λήξει το ματς.!!!χαχχααχαα
ο σισε πανηγύριζε λες και κέρδισε 5 μουντιάλ…(εγω επιμένω οτι είναι λάθος η απόκτηση του)

το γκολ

επιτέλους βρε πούστη μου.

και μετα απο αυτα τα εντελώς τραβηγμένα πανηγύρια, πάρτε και αυτή την περιγραφή…
στο 1:09…:!:

ισως να πέθανε μετά απο αυτό…

δες εδω περιγραφη

Μπα, γουσταρουν μαυρο παικτη οι οπαδοι της Λατσιο?:!: Σιχαμενοι

btw

5 παιχνιδια του Ιταλικου χθες 0-0… πανδαισια γκολ:lol:

:lol::lol::lol::lol:

και μια που πιάσαμε τα βίντεο, ενα τελευταίο…
ο καραγκουνης θέατρο ενάντια στην αελ…
http://youtu.be/nBsapOrqWCk :lol:

υπάρχει ενα τρελά αστείο ενάντια στην αελ αλλά δεν μπορώ να βρω εικόνα…ενα που σφαδάζει απο τον πόνο, έρχεται ο γιατρός, λέει που,που(έπιανε χέρια πόδια, κεφάλι)??? και του απαντάει, τίποτα, νερό θέλω.!!! :lol::lol:

εδώ βέβαια ο γελοίος δεν είναι μόνο ο Καραγκούνης αλλά και ο Φωτάκης που πάει μετά και τον χτυπάει *pat pat, εκεί θέλει έναν Πάμπλο να τον πιάσει απ’το λαιμό σαν κοτόπουλο