ειχανε και μολοτωφ λεει. τεσπα τα αλλα ισως ητανε καλα κρυμμενα!! χαχαχα. το πιο υποτπτο ηταν οτι εφευγαν απο το οακα πριν τη ληξη, αρα τους το χανε σφυριξει.
καλα οι οργανωμένοι πήγαν να παρακολουθήσουν εκτος έδρας? αφού στα εντός νομίζω δεν πάνε.!!
lol μονο στα ντερμπυ και καλα. στα απλα ματς μια χαρα πανε οταν θελουνε. και σιγα μην μπαινανε σαν οργανωμενοι χαχαχα.
α οκ.λαθος δικο μου.
τότε θα ειναι καλά τα παιδιά
διαμαντια!!!
Χτες στον αγώνα Απόλλωνα Πάτρας - ΟΦΗ για την Α2 μπάσκετ έπεσε ανελέητο ξύλο με τη λήξη της κανονικής διάρκειας.
Από ότι μου είπαν εκκενώθηκε το γήπεδο για να γίνει η παράταση καθώς με τη λήξη έπαιζαν ξύλο όλοι οι παίκτες, προπονητές, παράγοντες και χωνώντουσαν και οπαδοί καθε φορά που το μπουλούκι προσέγγιζε τις κερκίδες.
Μάλιστα, ένας γέρος λέει με ομπρέλα μπερδεύτηκε και βάραγε παίκτη του Απολλωνα (ίδια χρώματα βλέπετε)…
Μεγάλες στιγμές…
Έψαξα τα μεγάλα sites και δεν υπάρχει ούτε δείγμα αναφοράς.
Omerta;
σε αλλο(?) αγωνα παίχτης που πήγε να εκτελέσει βολές δέχτηκε γροθιές απο οπαδό, έφυγε ο παίχτης αιμόφυρτος, και οι διαιτητές συνέχισαν το παιγνίδι.! #-o
[COLOR=“White”]…[/COLOR]
Από την μία σκέφτομαι να τους βάλουν σε κάποια ανεκμετάλλευτη περιοχή και να σφαχτούν με την ησυχία τους,επειδή πρόκειται για καθυστερημένους.
Από την άλλη λυπάμαι τις μανάδες τους που θα τους κλαίνε.
Ήμαρτον γαμώ τα κεφάλια τους,ήμαρτον
Οι ολυμπιακοί φταίνε.
Για μάθημα χειροτεχνίας πηγαίνανε; Ωραίο το κουζινομάχαιρο με την ξύλινη λαβή στη μέση της φωτογραφίας, ότι πρέπει για να κόβεις ωμό κρέας, μοσχάρι, χοιρινό, κοτόπουλο, γάβρο, βάζελο…
8O8O
τι ειναι αυτα ρε?
καλα εχουμε τρελαθει τελειως?
ο Χριστος και η Παναγια 8O
Η μάνα του ακόμα ψάχνει το κουζινομάχαιρο
Κάτω δεξιά…
wrong!!!
πάνω αριστερά, δεξιά, κέντρο… ουφ ζαλίστηκα.
πόσο διανοητικά καθυστερημένοι ρε γμτ…