Αθλητική επικαιρότητα

δεν ξερω αν συμφωνησε, εγω ακουσα οτι ηταν απων… οπως κ η αεκ…
αλλα κ να συμφωνησε, ποιος παναθηναικος? ο γοντικας???

Ναι ο Γόντικας συμφώνησε και μετά έκανε κωλοτούμπες για τρως κουτόχορτο εσύ και οι υπόλοιποι που διαβάζουν πράσινη.

Για πες τώρα ποια ακριβώς είναι η διαφορά του να παίξουμε πρώτα τα δυο ευρωπαϊκά ματς και μετά με εσάς από το να ήταν ενδιάμεσα.

πρωτον, δεν διαβαζω πρασινη… κ δευτερον δεν ειναι μονο το ντερμπυ, ειναι κ οτι θα ερθει ξεκουραστος ο παοκ στο οακα ενω θα ερχοταν μετα το ματς με την ουντινεζε…

:lol:
Δέκα χρόνια ξεκούραστος έρχεται ο ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, δέκα χρόνια χάνει.

Εντάξει, για την Πράσινη το παίρνω πίσω, έλεγα μήπως σε πιάνει το κουλτουριάρικο καμιά φορά…

λολ τι να κάνουμε που εμείς το κρατάμε ψηλά στην Ευρώπη αντίθετα με εσάς…
μου διαμαρτύρεσαι που θα έρθουμε ξεκούραστοι στο ΟΑΚΑ… Άμα γουστάρετε να κερδίζετε γιατί ο άλλος είναι ψόφιος από τα ματς στην Ευρώπη τότε ντάξει, τι να πω.

το πρωτο μερος το αφηνω ασχολιαστο…

προφανως κ θελω να εκμεταλευτω οποιαδηποτε αδυναμια του αντιπαλου (σε αθλητικα πλαισια παντα) μπας κ παρω το πρωταθλημα, ειδικα φετος που θα ειναι κ αθλος αν τα καταφερει η ομαδα τελικα… που ειναι το παραξενο? ο παναθηναικος εχει πληρωσει πολλες φορες την κουραση απο ευρωπαικα ματς, συνηθως προχωρημενης φασης…

Εγώ λέω ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να βγάλει ανακοίνωση κατά της αναβολής, γιατί έτσι προλαβαίνει να παίξει ο Λέτο.

αδελφοποιημενα και στο rocking βλεπω τα σωματεια παοκ και οσφπ. μπραβο παιδια μου οι ΜαρινακοΒρυζες θα ειναι περηφανοι για εσας :p:p

Εγώ πάλι έχω μπερδευτεί. Ο ΠΑΟ γιατί διαμαρτύρεται για την συλλογική απόφαση της Superleague ενώ ήταν παρών στη συνεδρίαση και ψήφισε υπέρ;

Ο Παο και η Αεκ δεν ηταν παροντες

ψηφισε λεει και υπερ :smiley:

Για αυτό ρωτάω. Γιατί δεν ξέρω. Γιατί και παρών να μην ήταν, δεν αλλάζει τίποτα. Δεν είναι πως έκαναν κρυφό meeting οι υπόλοιποι και δε τον κάλεσαν. Ήξερε τι θα προταθεί από τον Κόντη και δεν είχε πρόβλημα

εεελαααα οι κωλοτουμπες :slight_smile:

γελαω εξω δυνατα…:lol::lol:
σιγα μην κρατιομαστε και χερι χερι στις εξεδρες…

Εγώ και ο Γόντικας, το έχουμε αυτό το χαρακτηριστικό…

[B]Ντεμόλ: «Μου ζήτησαν να στήσω ματς»[/B]

Τη στιγμή που αρχίζει η κατάθεση των μαρτύρων για την υπόθεση των στημένων, ο Στέφαν Ντεμόλ αποκάλυψε σε μέσο της πατρίδας του κατά τη διάρκεια εργασίας του στην Ελλάδα, πρόεδρος ομάδας του πρότεινε: «Αν θέλεις να πληρωθούν παίκτες, να μου επιτρέψεις να στήσω έναν αγώνα»! Διαβάστε τι είπε για την οικονομική κρίση που πλήττει τη χώρα και την κατάσταση των ελληνικών ομάδων.

[B]Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντεμόλ στην ιστοσελίδα «nieuwsblad.be»[/B]

[B]Για την οικονομική κρίση που πλήττει την Ελλάδα[/B]

«Από το καλοκαίρι και μετά, τα πράγματα έγιναν πολύ άσχημα. Ο κόσμος χάνει τις δουλειές του ή δεν πληρώνεται. Πολλά ρεστοράν κλείνουν. Στο δρόμο βλέπεις αμάξια με τις κουκούλες, επειδή ο κόσμος δεν μπορεί να βάλει βενζίνη ή να πληρώσει την ασφάλεια. Οι ποδοσφαιριστές είναι πιο προνομιούχοι, αλλά υπήρχαν νεαροί που δεν είχαν χρήματα να φάνε ενώ ανησυχούσαν για την οικογένεια τους.

Τον Οκτώβρη πληρώθηκα το μισθό του Ιουλίου. Τον Νοέμβριο απολύθηκα και έστειλα στη FIFA φάκελο όπου έλεγε πως είχα συμβόλαιο μέχρι το τέλος του χρόνου. Τα Γιάννινα έχουν καλό όνομα. Είχε δυο προτάσεις, από την Λάρισα, όπου έμαθα πως ο προηγούμενος προπονητής είχε να πληρωθεί 4 μήνες, και από το Παραλίμνι».

[B]Για την κατάσταση των ελληνικών ομάδων[/B]

«Ο Κέβιν Μιραλάς που παίζει στον Ολυμπιακό, λέει πως δεν νιώθει την κρίση. Ο Ολυμπιακός είναι η πλουσιότερη ομάδα και μετά είναι ο Παναθηναϊκός. Ωστόσο οι Έλληνες είναι περίεργοι. [B]Αν δεν πουν ψέματα σε κάποιον δεν μπορούν να κοιμηθούν το βράδυ».[/B] :lol:

[B]Για την εποχή που καθόταν στον πάγκο του Αιγάλεω[/B]

«Ήταν ο πρώτος σύλλογος που δούλεψα στην Ελλάδα. Τον Δεκέμβριο ήμασταν στην τέταρτη θέση και διεκδικούσαμε την συμμετοχή στο Κύπελλο UEFA. Κάτι, φυσικά, που δεν περίμενε κανείς. Ο πρόεδρος ήρθε και μου είπε: [B][U]?Αν θέλεις να πληρωθούν παίκτες, να μου επιτρέψεις να στήσω έναν αγώνα[/U][/B]. Θα πρέπει να χάσετε?. Φυσικά και αρνήθηκα. ?Δεν πειράζει, μπορείς ακόμα να μάθεις την ελληνική πραγματικότητα?, μου απάντησε. Την επόμενη μέρα ήταν έτοιμο το εισιτήριο για τις Βρυξέλλες».

άντε ρε ψεύτη.που είναι οι ελληνες ετσι.

Πάντως το Δεκέμβριο και στην 4η θέση ήταν και πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, ακριβώς μία αγωνιστική πριν φύγει
http://www.finalscore.gr/component/joomleague/ranking/23---20042005/150.html
Λέω τώρα εγώ… :roll:

αχαχαχα…άλλος πράκτορας απο εκεί.:stuck_out_tongue:

πάντως έχουμε ολοι λάθος.βγήκε ο θωμας και το ξεκαθάρισε το θέμα.ποτέ δεν του είπα να χάσει ματς.όλα καλά :lol:

Αυτό ακριβώς. Το ξεκαθάρισε ο Τόμας, άρα δεν έγινε τίποτα…

προβοκάτορα βάζελε!!! Μην μπλέκεις τον Κόκκαλη (κάνω τον σταυρό μου από την κατάνυξη που νιώθω λέγοντας το όνομα του) με παράγκες!! Από Καλιθέα και Εργοτέλη έχασε το Αιγάλεω τότε. Εμείς είχαμε κάνει γκέλα μέσα στο Αιγάλεω. Δεν είχε αρκετά λεφτά ο Σωκράτης τότε για να πληρώνει και τους παίκτες του Αιγάλεω. Με Ρέζιτς παίζαμε στα δεξιά :stuck_out_tongue:

σχετικά με τον θωμα

Μετά από μήνυση του αθλητικού δικαστή Κώστα Αντιπαριώτη για απάτη και πλαστογραφία, απαγορεύθηκε η έξοδος από τη χώρα στον πρώην ιδιοκτήτη του Αιγάλεω και του Ηλυσιακού Θωμά Μητρόπουλο.

[B]“Γίνονταν περίεργα πράγματα στον Λεβαδειακό”…[/B]

Ο παλιός φορ του Λεβαδειακού και νυν του Πανιωνίου, ο Πατρίκ Ντιμπαλά, έκανε μια δήλωση σε βελγικη ιστοσελίδα που σηκώνει πολλές ερμηνείες…

Οταν η κουβέντα έφτασε στη θητεία του στο Λεβαδειακό, ο Κογκολέζος είπε: “[B]Εκεί γίνονταν περίεργα πράγματα, αλλά δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Ισως μιλήσω μετά το τέλος της καριέρας μου…”.
[/B]
[B]contra.gr[/B]

τι είπες ρε μουνί της λάσπης για τον κομποτη??

ξανάπιασαν την υπόθεση των στημένων λέει.
αν και δεν διευκρίνισαν αν αυτή την φορά θα έχουν υπολογιστές, ίντερνετ, τις υπόλοιπες συνομιλίες και οχι τις άσχετες μια που δεν τις έχει αξιολογήσει κανείς, γραμματειακή υποστήριξη και κονδύλια οι εισαγγελείς.
πάντως η ευπ ειπε οτι δεν ξανάασχολείται καθώς δεν αξιοποιήθηκε κανένα στοιχείο και πήγε χαμένη η δουλειά χιλιάδων ωρών και μεγάλου αριθμοί προσωπικού.
σα να λέμε κάντε οτι θέλετε.! :stuck_out_tongue: