Αθλητική επικαιρότητα

karvou speaking! :stuck_out_tongue:

:-s :-s

καποιο ποστ προβλεπω να γινεται εντιτ…

στο πινκ-πονκ χρειάζεσαι τραπέζι, μπαλάκι ρακέτες και αντίπαλο… Δε μπορεί το πινκ πονκ να γίνει ποτέ ο βασιλιάς των σπορ :stuck_out_tongue:

Σιγα μην ειναι και η Pink!!! ΠινΓΚ ΠονΓΚ λεγεται το παιχνιδι…

έτσι το λένε οι βλάχοι οι Εγγλέζοι… :stuck_out_tongue:

Eγώ νόμιζα ότι το λένε table tennis.:stuck_out_tongue:

Βασιλιά των σπόρ,λέμε το άθλημα που είναι πιο συναρπαστικό απ’ όλα,όχι το πιο δημοφιλές,όχι το πιο προσβάσιμο,το πιο συναρπαστικό.Και αυτό διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο.Άλλο αν η ‘ποδοσφαιρική χούντα’ εδώ πάει να μας πείσει για το αντίθετο:p :lol: Στο κάτω κάτω,το ποδόσφαιρρο βασίζετε σε πολύ μεγάλο βαθμό και στη τύχη.Το μπάσκετ θέλει πολύ περρισσότερη σκέψη και οργάνωση για να παιχτεί.

Τεσπα,δεν θα πείσω κανένα σας,ούτε εσείς εμένα,οπότε τα παρατάω:)

βασικά, καλά κάνεις και τα παρατάς γιατί πέφτεις σε αντιφάσεις :stuck_out_tongue:

Στο μπάσκετ αν είσαι πολύ καλύτερος τότε πάντα κερδίζεις. Στο ποδόσφαιρο όχι. Για αυτό είναι πιο συναρπαστικό :stuck_out_tongue:

Ε καλά,αποστάσεις υπάρχουν μεταξύ των παικτών,Δλδ θες να μου πείς ότι στο ποδόσφαιρο αν παίξουνε τα παιδιά του φόρουμ με ας πούμε τον Ολυμπιακό θα νικήσουν?:lol: :stuck_out_tongue:

Στο μπάσκετ αν παίξεις με μυαλό έχεις δυνατότητες…πόσοι παίκτες δεν κάνανε καριέρα χωρίς ιδιαίτερο ταλέντο,ή σωματικές ικανότητες,αλλά χρησιμοποιόντας το μυαλό τους?Μπορείς να μου βρείς παίκτες στο ποδόσφαιρο που να κάναε κάτι αντίστοιχο?

α) αν η ομάδα του ρόκιν παίξει με τον Ολυμπιακό στο Τσάμπιονς Λιγκ, θα νικήσει άνετα…

β) Ο Πούσκας πήρε τόσα Ευρωπαϊκά με κοιλιά μέχρι το πάτωμα

γ) Ο Μπεστ τα καλύτερα του παιχνίδια τα έκανε μεθυσμένος

δ) Ο Μαραντόνα ήταν ο Μαραντόνα… Τέλος!!!

1. Ο Γήτας είναι 1.55

Πες μου, πόσες ελπίδες έχει ένας με το ύψος μου (1.70) να παίξει επαγγελματικό μπάσκετ? Ο Γήτας?

Ο Boykins των Denver Nuggets είναι 1,75.Και ο Isiah Thomas των Detroit Pistons ήταν 1,80 κάπου αν θυμάμαι καλά.Ειδικά ο δεύτερος λέει πάρα,μα πάρα πολλά.

αυτές είναι οι εξαιρέσεις όμως… αυτό είναι το πρόβλημα :frowning: Ενώ με το ύψος του Γήτα, μπορώ να σου πω κάμποσους

Το θεμα ειναι οτι το ποδοσφαιρο ειναι “βασιλιας” ακριβως επειδη ειναι το πιο προσβασιμο σπορ. Βασικα ουτε καν μπαλα χρειαζομασταν καποτε. Ενα κουτακι μεταλλικο η χαρτινο, 4 πετρες για δοκαρια και φυγαμε…

Ακριβως γι αυτο εμπεριεχει πολλη φαντασια. Ξερετε τι ειναι να πρεπει να ντριμπλαρεις δεντρα, λακουβες, μωρα, σκυλια?

Τότε να το πάμε απ’ την ανάποδη…ξέρεις κάποιον με το ύψος του Σακίλ Ο Νήλ να παίζει ποδόσφαιρο?:stuck_out_tongue: :smiley:

Το ξέρω,το έχω ζήσει…να ξεκαθαρίσουμε κάτι,όταν λέμε βασιλιάς ενοούμε στη δημοτικότητα ή στο πόσο ενδιαφέρον και απρόβλεπτο είναι?

εγώ έπαιζα μικρός με ένα μαξιλάρι και έπαιζα με τον πατέρα μου πεναλτάκια με τις κάσες από τις πόρτες των υπνοδωματίων για τέρμα… Μετά κάπου βρήκαμε μία μπαλίτσα και το παρατήσαμε το μαξιλάρι. Μετά από 2 χρόνια αναγκαστήκαμε να βάψουμε τους τοίχους γιατί είχαν μαυρίσει από τις στραβοκλωτσιές… Κάπου εκεί μας απαγορεύτηκε το παιχνίδι από τη μάνα μου που έπρεπε να καθαρίζει μετά τα δικά μας χάλια… Αααααχ… Τι ωραίες εποχές… :cry: :cry:

ΥΓ. Πάω τώρα στο τόπικ με τον εξομολογητή μας για να πω ότι εγώ τα πάντα τα εξομολογούμαι στο φόρουμ!!!:stuck_out_tongue:

@ red_pyramid. Γιατί να παίξει ποδόσφαιρο αφού με τέτοιο ύψος θα βγάλει λεφτά από το μπάσκετ ακόμα και αν δεν έχει ιδέα από το άθλημα? Δες πόσοι έκαναν καριέρα και λεφτά μόνο και μόνο γιατί ήταν πολλοί ψηλοί. Χούπμαν το κλασικό παράδειγμα… Πάντως ο Κράουτς και ο Κόλερ, λίγο ήθελαν ακόμα!:stuck_out_tongue:

Και στα δυο παντως το ποδοσφαιρο ειναι μπροστα…

Δεν θα το έλεγα για ο δεύτερο…το μπάσκετ στα τελευταία του λεπτά είναι ασύγκριτο στα ντέρμπι.Απλά σκέψου πόσοι και πόσοι αγώνες κρίνωντεσε ένα καλάθι,πόσο απίθανες φάσεις μπορούν να συμβούν.Δεν υπάρχει σύγκριση.

Υ.Γ.Το βίντεο δεν είναι το καλύτερο,κανονικά ήθελα α βάλω ένα που σουτάρει ο Jerry West από το ένα καλάθι στο άλλο,αλλά δεν το βρήκα.:frowning:

Edit:βρήκα ένα καλύτερο

Μην επιμένεις… Καταρχάς μόνο και μόνο τη διαδικασία των πέναλτυ σκέψου

Παπαρια.Μετα τις εξετασεις φανηκε οτι εχει σοβαρο προβλημα στο γονατο και χαλασε η μεταγραφη του.
Το καλο νεο παντως ειναι οτι επιστρεφουν οι τραυματιες,και βασικα ο Κοκε.