Η χωρίστρα από μόνη της, χωρίς υπόλοιπο παίκτη, έχει τόσες συμμετοχές που πρέπει να αποσυρθεί.
εδω αποστολή της αελ στην θεσσαλονικη για παιγνίδι με τον αρη, ειχε ειδοποίησει αστυνομία θεσσαλιας και θεσσαλονικης για επίθεση στο πούλμαν σε συγκεκριμένο χρόνο και χώρο απο οπαδούς του παοκ που το διαφήμιζαν.
αστυνομία παντού μπροστά και πίσω απο το πούλμαν.
και τι έκπληξη… η επίθεση εγινε κανονικά :lol:
οπότε τι να λέμε… αυτό που ήταν και ξαφνικό
Από το χιούμορ περί Ζανέττι αναγκάζομαι να περάσω πάλι -ενώ δε θέλω- στην απόλυτη ξεφτίλα.
Κατά σειρά γελοιότητας -και όχι οπαδικότητας:
[B]Γαύρος:[/B] Τι μας νοιάζει; Το πλεονέκτημα έδρας! Φιάσκο η αναβολή, ευνοούσε τον ΠΑΟ (ορίστε;) Την επίθεση την έκαναν δυο-τρια “ακραία στοιχεία”, πιθανόν ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ.
[B]Πρωταθλητής:[/B] Προβοκάτσια εναντίον του Θρύλου. Ποιος δεν ήθελε να γίνει το ματς; ΟΥΤΕ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΑ ΣΜΙΘ ΚΑΙ ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ.
[B]Πράσινη:[/B] Χτύπησε η κόκκινη μαφία - και φωτογραφιούλες από φωτοβολίδες, συμπτωματικά μόνο από ΣΕΦ, κι όχι από εκείνη που πήρε φώκο το σακ βουαγιάζ ξέρω γω
[B]ΦΩΣ:[/B] Δηλώσεις Φασούλα ότι θα είναι καταστροφή αν δε γίνουν οι τελικοί, ή γίνουν παρουσία μαθητων κλπ. “Αν ο ΠΑΟ δεν ήθελε να παίξει, θα ήταν σεβαστή η επιθυμία του”. Και ευκολότερο το εξώφυλλο, με κοτόπουλα, ΚΟ ΚΟ ΚΟ και τέτοια. Βρε δε γαμιέσαι κι εσύ;
Ντρέπομαι έστω και που μιλάω την ίδια γλώσσα με αυτό το αποχετευτικό σύστημα.
ξεχασες την ντερμπυ ρε συ!
πηραμε το ευρωπαικο μονο κ μονο επειδη δεν παιξαμε μαζι σας, και το ξερουμε κιολας. και αρχισαμε και τρομοκρατια για να γλιτωσουμε νεο καζο…
True. Είδα μόνο σε thumb το “ο βασιλιάς της ζούγκλας” και δε μου φάνηκε αρκετά γραφικό. Μετά το άνοιξα και είσαι εσύ υπεύθυνος για το πιροσκί που βρίσκεται πολτός στη λεκάνη μου. :lol: + [-X εξ ημισείας
εντιτ: Λοιπόν εγώ ψήθηκα. Πρωταθλητής Κολοσσός και τέλος.
φανταστείτε καποιος που ειναι ξένος και ασχολείται με τον ελληνικό αθλητισμό για λόγους στοιχηματικους ή δουλείας, ή οτιδήποτε.
στο ποδόσφαιρο ακούμε για παράγκες, ουρανοξύστες, στημένα, φιλίες,κοντρα φιλιες , στοίχημα, για φύλακες, για μαφιόζους απο ρωσιες.
στο μπάσκετ παίζει να μην γίνουν οι τελικοί αν ξαναγίνει κάτι.
στο βόλεϊ δεν χρειάστηκε καν, το σήκωσαν και οι δυο ομάδες χωρίς να τελειώσουν οι τελικοι.
παράνοια λέμε
:lol3::lol3::lol3:
συμφωνω για πρωταθλητη!
Epic typo is epic. Μόνο με καταναγκαστικά έργα μοιάζει αυτό το πράμα.
χαχαχχαχα… ο ορθογραφικός έλεγχος λέει την αλήθεια…:lol:
…μαζί σας…Κολοσός, πρωταθλητής:):!:
Καλως εχοντων των πραγματων οι τελικοι ξεκινανε την δευτερα στο σεφ και συνεχιζονται την πεμπτη στο οακα
Ελπίζω τα ζώα στο ΣΕΦ να μην κάνουν καμία μαγκιά και επίσης ελπίζω τα ζώα στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη να μην έχουν όρεξη για “απαντήσεις”
Ο Θανάσης το δήλωσε ξεκάθαρα πάντως ότι την Πέμπτη θα γίνει χαμός.
…δεν νομίζω να συμφέρει κανένα το να γίνουν φασαρίες:):!:
στεφ ουτε να το γρουσουζευες…
καηκε το πουλμαν της ομαδας πολο του ολυμπιακου.
Δεν βλεπω να γινονται οι τελικοι φετος μαγκες [-X
βασικα κακως πανε με το πουλμαν, φαινεται και το σταμπαρουνε. καλυτερα με ταξι!! χαχαχαχα
χαχαχαχαχαχαχχα εγω λεω καλυτερα με ελικοπτερο και να πεσουν με σχοινια μεσα στο παρκε οπως οι ειδικες δυναμεις!!!
:lol::lol::lol::lol:
'Eχουμε ξεφύγει τελείως ρε γαμώτο, σαν λαός γενικά.