Αθλητική επικαιρότητα

Πολυ καλη μεταγγραφη!!!Αν δεν παρουν πρωταθλημα και φετος δεν θα παρουνε ποτε!!!

Εκτός του νέου πρωταθλήματος Σκωτίας οι Rangers…:-s

Για μεγάλα έξοδα πάνε πάλι!
Καλή μεταγραφή αλλά υπερκοστολογημένη όπως και του Παστόρε πέρυσι!
Λεονάρντο και Αντσελότι δεν πήραν το μάθημα τους από την περυσινή αποτυχία απέναντι στη Μονπελιέ αλλά και στο Europa φτιάχνουν μία ομάδα από ακριβοπληρωμένους μισθοφόρους…[-X

Eκτοξευση καριερας ο Λαβετσι…Τι παιχταρας θεε μου και παει και χαραμιζεται εκει…Γιατι δεν καθεσαι βρε αγορακι μου στη Ναπολι μπας και φτιαξετε συν τω χρονω καμια αυτοκρατορια ή εστω να γινει μια αρκετα υπολογισιμη δυναμη στην Ευρωπη??

Θα μου πεις βεβαια πρεπει ολοι οι παιχταραδες να μαζευονται σε Ρεαλ Μπαρτσελονα Μπαγερν Σιτυ? Εννοειται πως οχι αλλα οχι και Παρι ρε μαγκα…Εκτος βεβαια αν βγει κανα δεμενο συνολο στο τελος η ανυπαρκτη τα τελευταια χρονια ΠΣΖ και καταπιω τη γλωσσα μου :stuck_out_tongue:

Πόσο Θεός;

Απλα ειδωλο. Με τετοιο υψος βεβαια μονο αρση βαρων !

Κανά λινκ για τα πιτσιρίκια της Εθνικής?

απίστευτο. ρομπότ βασισμένα στον καραγκουνη!!!

καρα ψυχαρα για παντα ρομποταρα! :lol::lol:

[B]
Λούντεκβαμ: "Έστηνα αγώνες σχεδόν κάθε εβδομάδα"
Αποκαλύψεις για τη στοιχηματική δράση του όσο ήταν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής σε Μπραν και Σαουθάμπτον έκανε ο Νορβηγός διεθνής Κλάους Λούντεκβαμ.
[/B]

που πατε ρε γατακια

Η Παρι λεει παει να παρει Ζλαταν αλλα και Τιαγκο Σιλβα απο Μιλαν με 60 μυρια;

Ουαου ! Καλυτερα βεβαια αφου πηραν lavezzi να πανε και για Cavani.

Απ’οτι ακουγεται τους παιρνει τελικα.

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι επιβεβαίωσε πως η Μίλαν πούλησε τους Τιάγκο Σίλβα και Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στην Παρί Σεν-Ζερμέν.

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων ο πρόεδρος των “ροσονέρι” τόνισε: “Είναι αλήθεια πως τους έχω πουλήσει στην Παρί Σεν-Ζερμέν”.

Αμέσως μάλιστα έδωσε και την εξήγηση, λέγοντας: “Με την αποχώρησή τους γλιτώνουμε 150.000.000 ευρώ σε δύο χρόνια”.

Η πρόταση της Παρί και για τους δύο είναι περίπου 65.000.000 ευρώ (το λιγότερο 62.000.000) και ο Τιάγκο Σίλβα τον χρόνο στην Μίλαν έπαιρνε 6.000.000 ευρώ, ενώ ο Ζλάταν έπαιρνε 12.000.000 ευρώ.

Και το αστειο ειναι οτι φημολογειται πως η Μιλαν ενδιαφερεται για Καρολ ως αντικαταστατη του Ζλαταν.
αχχαχα χααχαχχαχα αχχαχαχαχαχααχ

:lol2::lol2: Γελανε και τα τσιμεντα!!!Βλεπω να παιρνουνε τον Μπερλουσκονι με της πετρες

Oποτε οκ παιρνω πισω τα λεγομενα για κακη επιλογη του Λαβετσι :slight_smile:

Η Παρι περπαταει στο δρομο που περπατησε και η Σιτι. Μονο που το Γαλλικο πρωταθλημα ειναι καπως αναρχο και οχι τοσο δυσκολο οσο το Αγγλικο , ισως μπορεσει να κανει και κατι παραπανω και στην Ευρωπη πραγμα που δεν εχει κανει ακομα η Σιτι γιατι προτιμησε να χτυπησει το πρωταθλημα και πολυ καλα εκανε…

πιστευω οτι η Παρι φετος το πρωταθλημα το εχει ανετα μετα τις 3 μεταγραφες που εκανε
Αρα μαλλον θα προσπαθησει να κανει και τιποτα καλο στην Ευρωπη

Οποτε δεν εχει νοημα να δουμε Ολυμπιακους φετος. Αχ Μπλανκα… <3

μονο Sagat ρε μουνια

Yelenάκι θα κατέβει τουλάχιστον; :roll:

[B]Στην Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ θα συνεχίσει για τα επόμενα πέντε χρόνια την καριέρα του ο Λουκ Ντε Γιονγκ.[/B]

Η διοίκηση της Τβέντε αύξησε τη ρήτρα του ποδοσφαιριστή στα 15 εκ. ευρώ, όμως η Γκλάντμπαχ τα έδωσε και έκανε δικό την τον 21χρονο Ολλανδό φορ.

«Είμαστε ικανοποιημένοι που ο Ντε Γιονγκ ανήκει πλέον σε εμάς. Είναι ταλαντούχος επιθετικός έχοντας μάλιστα εμπειρία, αφού έχει αγωνισθεί, πέρα από τη Τβέντε και στην Εθνική του ομάδα, παρά τα 21 του χρόνια», είπε ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Μαξ Έμπερλ.

Ο Ντε Γιονγκ θα παραμείνει στη Γκλάντμπαχ μέχρι τον Ιούνιο του 2017.

http://www.sport.gr//Article/undefined/Στην-Γκλάντμπαχ-ο-Ντε-Γιονγκ/28-136625.html

οπως ειχε υποσχεθεί η διοίκηση της ομάδας θα δώσει όλα τα έσοδα απο πωλήσεις σε αγορές παιχτών.
αλλά 15 για έναν 21χρονο? ελπιζω να ειναι πραγματικά καλός