Αθλητική επικαιρότητα

Στην Αγγλία είναι μονοί ιστορικά, μιλάμε για τον αρχαιότερο ποδοσφαιρκό θεσμό.

Στην Ιταλία είναι μονοί μέχρι και τα πρημιτελικά, στην Ισπανία είναι διπλοί απ’ τους 32, στην Γερμανία είναι διπλοί απ’ τα προημιτελικά.

Δεν υπάρχει κάποιο μοτίβο. Προσωπικά εγώ το ελληνικό κύπελλο το έμαθα με ΟΜΙΛΟΥΣ και μετά όλα τα ματς διπλά (για κάποια χρόνια μέχρι και ο τελικός διπλός ήταν).

Πέρσι με τα μονά ματς, υπενθυμίζω ότι ο Ολυμπιακός πήγε ημιτελικά παίζοντας Θρσύβουλο και Πανιώνιο εντός, ουάου, τι σασπένς ζήσαμε θεέ μου!!

χαχααχα. ε ωραία. αν δεν έζησες το σασπένς με τον εναν αγώνα, τον δεύτερο τι τον θες?! ενας και οτι γινει

Δύο αγώνες για να βλέπω περισσότερες φορές τα ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ :!:

Πλάκα-πλάκα μόλις σκέφτηκα ότι η βασική γελοιότητα της απόφασης για διπλούς αγώνες επηρεάζει κυρίως τα οικονομικά των ομάδων γιατί υποχρεώνει σε περισσότερες μετακινήσεις.

εδώ φέτος η β εθνικη θα εχει 40 αγώνες!! :expressionless:
με 0 εσοδα, με έναντι απο περσινές επιχορηγήσεις-διαφημίσεις, και με ροστερ των μισων ομάδων χειρότερα και αυτών τις γ εθνικής.
*και έναρξη μήνες μετά

επίσης σκέφτομαι πολύ σοβαρά να καταγγείλω την αελ για κάποια πράγματα. δεν μπορεί αυτές οι ομάδες να λέγονται επαγγελματικές.αλλά τι να λεμε. ποιος τους ελέγχει
και εχεις και δημοσιογράφους να υπερασπίζονται τις ομάδες και να στοχοποιουν τους αθλητές!!

επισης περισσοτερα εισητηρια θα κοβονται που κατι ειναι και αυτο…

αλλα τωρα δε νομιζω να περιμενουμε τον τροπο διοργανωσης να δωσει κυρος και πχοιοτητα στο ελληνικο ποδοσφαιρο.

επισης αυτο που αναφερθηκε παραπανω…το μοναδικο σασπενς στο κυπελλο ηταν κανας ακυρος αποκλεισμος μεγαλης ομαδας!Τωρα παει και αυτο!

μπορει ομως τωρα να γινει κανα ντερμπι σε κληρωσεις τυπου πλατανιας-αστερας(ανατριχιλα)

τον χονδροκούκη πιάσαν ντοπέ?

ναι αυτόν

τιποτα παλιοευρωπαιοι βαρβαροι θα το σχεδιασαν και αυτο.αφου μας ζηλευουν.οταν εμεις φιλοσοφουσαμε,αυτοι ετρωγαν βαλανιδια.

ΠΕΣ ΤΑ!!!

Προπαγάνδα είναι!

πόσο μαλάκες είναι οι δικοί μας και τους πιάνουν συνέχεια? :lol:

Και αυτό Έλρικ :lol: , αλλά σοβαρά τώρα, μόνο οι δικοί μας ντοπάρονται; Είναι τραγικό αυτό που γίνεται με εμάς!

πίσω απ όλα κρύβεται η τρόικα… :stuck_out_tongue:

Απλά οι δικοί μας δεν έχουν χρήματα για να πάρουν τα ‘καλά’ φάρμακα, και

συμβιβάζονται με δεύτερες λύσεις. Έτσι, είναι πιο εύκολο να τους πίασεις. Άλλωστε, αν

υπήρχε πρωτάθλημα ντόπινγκ, θα είμασταν πρωταθλητές…

δε νομίζω στο πρωτάθλημα ντόπινγκ μας έχουν άνετα οι αθλητες της αμερικής όπως πιο πάλιά ήταν εξπέρ στο ντόπινγκ η σοβιετική ένωση.

[U][I]Ρε μανκιζ, γιου αρ τζαμπινγκ ρε, φρομ μπραντς τους μπραντς…[/I][/U]

Καλά και εγώ πιστεύω ότι δε θα ήμασταν πρωταθλητές, αλλά τι να πώ…Προφανώς, έτσι θα είναι, μου κάνει εντύπωση, όμως, που όλα τα “στραβά” τα κάνουμε εμείς και το γεγονός ότι πλέον, όλος ο κόσμος είναι προκατειλημμένος απέναντί μας και μας θεωρεί υπεύθυνους - έχουμε γίνει ο περίγελος όλων.

ο τσίπρας φταίει γιαυτό.

:p:lol: σα δε ντρέπεται!!!

καλα επιασαν και 2 απο αλλες χωρες αυτες τις μερες απλα δεν επαιξε η ειδηση στα ελληνικα σαιτ.

ισπανια-ιαπωνια 0-1 αντί για 0-6.!!!
πιο εντυπωσιακή ομάδα απο όλες μαζι του euro η ιαπωνια.
απίστευτη ταχύτητα που απέναντι στην αργόσυρτη άμυνα της ισπανιας έκανε πλάκα. με το κέντρο της ισπανιας να μην δίνει καμία βοήθεια στην άμυνα και να μην ζητάει ποτέ μπάλα οι ιαπωνες παίχτες που πίεζαν κάθε πάσα δημιούργησαν 8 τετ α τετ!!! αλλά ο γκολ μπήκε απο κόρνερ! (παίχτης της γκλαντμπαχ αλλα δεν τον εχω δει ποτέ!).
το ευχαριστήθηκα το ματς σε σχέση με το 90% του πρόσφατου euro

το βράδυ έχει giggs 8)

Εβλεπα τωρα Γκαμπον - Ελβετια και οπως ηταν να εκτελεστει ενα φαουλ και εδειχνε τις μαχες μεσα στην περιοχη,κανει ενα ζουμ η καμερα και δειχνει εναν μαυρο με καταλευκη μοικανα να τραβοπαλιεται για καμια 10αρια δευτερολεπτα με εναν λευκο ελβετο με καταμαυρη μοικανα και η φαση ηταν τοσο κωμικη γιατι ηταν σαν αρνητικα φωτογραφιας και παιζει να το χαν καταλαβει και οι ιδιοι :lol::lol: