Αθλητική επικαιρότητα

ντου και ξύλο στα ball boys που κάνουν καθυστερήσεις όταν κερδίζει η ομάδα τους.

Ντάξει αυτός είναι απαράδεκτος αλλά και ο πιτσιρικάς γυρεύοντας πήγαινε:p

καλα ρε, η γαλατασαραι πηρε σναιντερ και ντρογμπα?? 8O

σουπερ μαριο η μιλαν!!!

για πλακα εδωσε τοσα λεφτα και θα πανε και για αλλους

…κατά τ’άλλα αυτόι οι παίκτες δεν έχρχονται, σε μικρά πρωταθλήματα, άμα δεν παντελωνιάζεις όλα τα λευτά, και τους δώσεις αρκετά, πρωφανώς έρχονται:):!:

Καλα ο Ντρογκμπα πηγε για τα τελευταια ενσημα.
Ο Σναηντερ ?

Ο Σναηντερ πηγε για τα φραγκα και αυτος

Τι λετε μωρε αστοιχειωτοι,αφου και οι δυο εχουν πει οτι μεγαλωσαν με την αφισα του Xακαν Σουκουρ πανω απ το κρεβατι τους:!:

Γι’αυτο τρωγαν ολο το φαι τους ? :stuck_out_tongue:

Κρίμα για την καριέρα του Σνάηντερ πάντως, εγώ τον θαυμάζω σαν παίκτη και πιστεύω είναι στους μετρημένους στα δάκτυλα του ενός χεριού που είναι εξπερ στις μακρινές πάσες.
Αδικήθηκε στην Ρεάλ που είναι ζώα και άφησαν να φύγει τέτοιος παίκτης.
Αδικήθηκε και στην πρώτη χρονιά του με την Ιντερ, που πήγε τελικό Μουντιάλ και πήρε και το τρεμπλ με τον Μουρίνιο και δεν βραβεύτηκε σε κανέναν διαγωνισμό.
Τώρα αδίκησε εαυτόν.

*αν και με τόσα λεφτά που όπως είπε σκέφτηκε 48 ώρες να απαντήσει, άλλοι θα απαντούσαν σε 48".

Η προσθήκη του Μπαλοτέλι στο ρόστερ της Μίλαν εκτιμάται πως θα φέρει επιπλέον 400,000 ψήφους στον Μπερλουσκόνι.

…απομυθοποίηση:-s
:):!:

Ήξερα ένα παιδί που έκανε ποδηλασία και μου είχε πει είναι από τα αθλήματα με την περισσότερη ντόπα

μυθικο το 2ο γκολ της Καλιαρι,μου θυμισε το επεισοδιο απο τους Ατρομητους με το βουτυρο στα γαντια του Μποκα :lol::lol:

:lol:

τραγικοι!!
και μετα απορουμε γιατι οι νεοι κανουν επεισοδια και σκοτωνονται στους αγωνες.

σαυτη την αγωνιστικη εχουν μπει πολλα γαματα γκολ!!!

γκολ με το καλημερα ο τρελομπαλοτελι…:!: