Τότε ο Πιστόριους του πρότεινε να πάνε σε πεδίο βολής.
«Έφερε ένα πιστόλι 9 χιλιοστών και δυο κουτιά σφαίρες. Μπήκαμε στο αυτοκίνητο και πήγαμε σε ένα κοντινό πεδίο βολής, όπου μου καθοδήγησε στο πώς να πυροβολώ σωστά. Ο Πιστόριους ήταν πολύ καλός εκπαιδευτής. Μετά από μερικές βολές πλησίαζα το κέντρο του στόχου, κάτι που τον ενθουσίασε, ?Ίσως θα πρέπει να το κάνεις πιο συχνά? μου είπε. ?Αν εξασκηθείς, θα μπορούσες να γίνεις ?θανατηφόρος?. [B]Τον ρώτησα πόσο συχνά έρχεται εδώ. ?Μόνο κάποιες φορές που δεν μπορώ να κοιμηθώ? τόνισε».[/B]
Αυπνίες είχε το παλικάρι και βαριότανε να πάρει τα πόδια του μέχρι εκεί (αχαχαχα καλό ε)
Βρε συ Private Joker, με 4 σφαίρες που βρήκαν όλες στόχο (2 στο κεφάλι και μία στην καρδιά) εσύ πιστεύεις πως δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει και κατά τύχη η κάθε σφαίρα πέτυχε διάνα; Μου θυμίζει την ατάκα του Αρκά “το θύμα πέθανε με 45 τσεκουριές, μάλλον αυτοκτόνησε”
edit: Τον κυρήσσω αθώο, μόνο αν η κοπέλα μπήκε στο σπίτι κρατώντας DVD του Notebook για να το δούνε για πολλοστή φορά μαζί, του Αγίου Βαλεντίνου
Παει για κατηγορια φονου εκ προμελετης και για ισοβια τελικα ο Πιστοριους.Και τα περι ατυχηματος και τα “νομιζε πως ηταν διαρρηκητς” οπως φαινεται αποδειχτηκε οτι ηταν μουφες.
[B]Προτού οπλίσει ο 26χρονος αθλητής ακούστηκε έντονη λογομαχία ανάμεσα στο ζευγάρι. Οι γείτονες αναφέρουν πως δύο ώρες πριν από το μοιραίο γεγονός ειδιοποίησαν την αστυνομία.[/B]
Στις 03.00 τα ξημερώματα ο διάσημος Παραολυμπιονίκης πυροβόλησε και τότε ειδοποιήθηκε για δεύτερη φορά η αστυνομία.
[B]Ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας από την πλευρά του διέψευσε τα αρχκά δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία ο Πιστόριους εσφαλμένα υπέθεσε πως επρόκειτο για διαρήκτη και πυροβόλησε.
[/B]
18:40 Οι οπαδοί του Άρη έχουν τοποθετήσει στην κεντρική θύρα μικρά πανό με τις διαιτητικές αδικίες που έχουν υποστεί, κατά την άποψη τους, με ημερομηνίες και αγώνες.