Καλα ρε πουστη πως διαολο ξυλωθηκε ολοκληρος πυλωνας απο τον αερα;;;Τι ηταν ανεμοστροβιλος;;;Ναι οντως παλι καλα που δεν εγινε η λαικη
Κατάφεραν και τον έκαναν μόδα τον ναζιστικό χαιρετισμό στο ποδόσφαιρο. Αυτός εδώ μάλιστα μας κάνει και μαθηματα ιστορίας (οι γνωστές αρλούμπες περί αρχαιοελληνικού χαιρετισμού). Οτι θα μας εκανε μάθημα ιστορίας ποδοσφαιριστής στην Ελλάδα, που σου δίνουν την εντύπωση πως όλοι πήγαν στο ίδιο… πανεπιστήμιο, ομολογώ δεν το περίμενα ποτέ.
http://www.gazzetta.gr/podosfairo/article/383951-xairetismos-gia-gelia-ala-katidis
εντωμεταξύ θέλει να μοιράσει γνώσεις ο ποδοσφαιριστής. οι στόκοι του αθλητισμού ξερω γω
8)8)8)
Χειμωνας και Μουντιαλ μας βλεπω να βαραμε ψυχεδελειες με Πομπηια και ντρογκια
Ενταξει εκει στην ουεφα τον παιζουνε χοντρα
οχι ρε, γιατί το λές αυτό…
μιας και ειπατε Καταρ δειτε!
http://www.prismasport.gr/index.php/athetics/diethni/item/4529-mpoyunies-kai-klotsies-sto-nene
…πολύ μπαμπέσικη μπουνιά:p :!:
μαλάκες δάκρυσα απο τα γέλια και με εχει πιάσει νευρικό γέλιο τώρα και δεν σταματαει.
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ποσο θεουλης ειναι ο τυπος ρε μαλακες;;;
o swkratis αρπάχτηκε με συμπαίκτη του.
…:lol::lol::lol: απλά γαμάτος
…η μαγκιά της φυλής…φάτον τον κερατά:p
:):!:
εμένα καθαρή άμυνα μου φάνηκε να τον παίζει, ο άλλος έπεσε κάτω λες κι έπαιζε σε ντέρμπυ κορυφής αντί για οικογενειακό δίτερμα. και μετά όταν έφευγε ο σωκράτης, μάλλον τον άρχισε στα γαλλικά και επέστρεψε ο παπασταθό για την εκδίκηση
και εμένα κάπως έτσι μου φάνηκε οτι έγινε.
[B][SIZE=“5”]Ξύλο στον Βόλο![/SIZE][/B]
Άγριες συμπλοκές μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, που είχαν δώσει ραντεβού έξω από κλειστό γυμναστήριο στη Ν. Ιωνία Βόλου.
Οι συμπλοκές έλαβαν χώρα έξω από το κλειστό γυμναστήριο Νέας Ιωνίας, στον Βόλο, συναντήθηκαν οπαδοί του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού.
Στην περιοχή βρέθηκαν περίπου 200 Παναθηναϊκοί και άλλοι τόσοι του ΠΑΟΚ, που… είχαν δώσει ραντεβού έξω από το γήπεδο. Αυτό ήταν κάτι που γνώριζε… όλη η Ελλάδα, αλλά η αστυνομία ολιγώρησε για ακόμα μια φορά. Υπήρξαν άγριες συμπλοκές και υλικές ζημιές σε αυτοκίνητα και κάδους!
Πλέον η πόλη έχει γεμίσει αστυνομικούς οι οποίοι κάνουν προσπάθειες να οδηγήσουν εκτός Βόλου τους χούλιγκαν, προκειμένου να ξεκινήσουν κανονικά οι αγώνες.
Παράλληλα, έχουν υπάρξει δεκάδες προσαγωγές. Οι ανεγκέφαλοι άρπαξαν άλλη μία ευκαιρία και δημιούργησαν προβλήματα στο Final Four του Κυπέλλου Γυναικών
Ξέρουμε ποιός κέρδισε?
ξύλο μεταξύ ομάδας ποδοσφαίρου και διμοιρίας ματ.