…τι γκαντεμιά και αυτή πού’χει ο Ατρόμητος#-o :!:
Γκαντεμιά όταν έχει προηγηθεί ανύπαρκτη κόκκινη κάρτα και δώρο ανύπαρκτο πέναλτι, δεν νομίζω πως υφίσταται.
Αυτο που λεει ο αποπανω.Ειχα χρονια να δω να παιζει ετσι διαιτητης ελληνικη ομαδα.Ειναι λιγο παραξενο πως να το κανουμε!!!
…πάντβς κόντεψε να κάνει την επική ανατροπή, ο Ατρόμητος:):!:
Τέτοια ποδοσφαιρική χαρά σαν αυτή του γκολ από τον Μαρτίνεθ, είχα πολύ καιρό να πάρω.
ο σιχαμενος εκανε με τα χερια “κωλοφαρδοι” ή μου φανηκε?
ούτε η γιαγιά μου δεν θα βαρούσε τέτοιο πέναλτι…
Ντάξει μωρέ τώρα, είναι φανερό ότι το ήθελαν περισσότερο οι άλλοι. Στο τέλος είχαν γαμηθεί πραγματικά, είχαν σκυλιάσει. Αφού θεωρούν ότι πήραν την “εκδίκησή” τους, fine. Από μας αυτός που το ήθελε περισσότερο ήταν… ο Μουρίνιο. Κάτι μου λέει ότι έκανε έτσι σαν τον παλαβό στο τέλος επειδή νοερά ήθελε να βρεθεί στη θέση του manager της ομάδας το προηγούμενο καλοκαίρι.
Μπράβο στη Μπάγερν πάντως, ωραία ανατροπή και μάγκικη, έτσι όπως πήγε το ματς το άξιζε το Σούπερ Καπ. Εμείς από το 110’ και μετά ουσιαστικά δεν υπήρχαμε (μόνο ο Ζοζέ στον πάγκο και ο Μέγας Πιοτρ στο χόρτο), θέλει λίγο χρόνο μέχρι να φτάσει σε ικανοποιητικά επίπεδα η νέα Τσέλσι του Μουρίνιο. Κανένας λόγος ανησυχίας προς το παρόν.
Πράγματι, φάνηκε ανέτοιμη η νέα Τσέλσι του Μουρίνιο.
Μόνο ο άλλοτε καλοκάγαθος Ραμίρες έκανε εγκληματικό μαρκάρισμα σήμερα.
ποιος ασχολειται με το σουπερ καπ μωρε, ουτε που θυμαμαι ποιος το πηρε περσυ
παντως γρακχε πονεσαν τα ματια μου τη τσελσι στο μαντσεστερ (οχι μονο με τη τσελσι, δηλαδη αλλα πολυ κακο ματς ρε γμτ)
Εσύ είσαι σεσημασμένος μεσκεουνκλούμπης και γνωστός εγκάθετος. Δε σας απευθύνω το λόγο κύριε.
Εγώ θυμάμαι ποιός το πήρε πέρυσι, γιατί και πέρυσι από μένα το πήρε! (δεν είναι γραφτό μας να ξαναπάρουμε Σούπερ Καπ μάλλον…) Τουλάχιστον φέτος δεν είχε Φαλκάο, να μην μπορώ πάλι να κάτσω για βδομάδες. =Ρ
Το ματς με τους κόκκινους γκέη διαβόλους το είδα προς το τέλος μόνο. Ντάξει και μένα πονέσανε τα μάτια μου. Αλλά τι να πω κι εγώ που τόσες χρονιές τους έχω δει εκεί στα ξεκινήματα να πετάνε και να μοιράζουνε τεσσάρες δεξιά και αριστερά, και μετά κάπου γύρω στο Δεκέμβρη-Γενάρη να σέρνονται και να τρώνε τα μούτρα τους, είτε στην Πρέμιερ Λιγκ, είτε στο Τσου Λου; Τουλάχιστον, ο Σπέσιαλ Ουάν knows better than this.
Καθόλου εγκάθετος δεν είμαι με την Τσέλσι.
Απλά η επιστροφή του Μουρίνιο είναι ένα από τα μεγαλύτερα λάθη της και η πρώτη απόδειξη ήρθε σήμερα. Οι υπόλοιπες θα ακολουθήσουν κάπους στους 8 ή τους 4 του τσ.λ.
Δεν είπα ότι είσαι εγκάθετος με την Τσέλσι. Με τον Ζοζέ είσαι εγκάθετος και αυτό μου αρκεί για να μη σου απευθύνω το λόγο. Συνεχίζω λοιπόν να μη σου απευθύνω το λόγο. Εγκάθετε.
[SPOILER]Προφανώς θα το ξέρεις βέβαια ότι δεν είσαι ο μόνος που πιστεύει ότι ήταν λάθος της Τσέλσι να τον ξαναπάρει. Όπως επίσης είναι προφανές ότι το αν δικαιωθεί ή όχι γι’ αυτή την επιλογή είναι κάτι που θα φανεί στο τέλος αυτής της δεύτερης θητείας (άρα, ίσως ούτε καν στο τέλος της φετινής χρονιάς).
Εγώ απ’ την πλευρά μου στηρίζω το χαρτί Μουρίνιο στη λογική ότι είναι η μόνη ρεαλιστική αυτή τη στιγμή ελπίδα να ξαναπαίξει η ομάδα το θεαματικό ποδόσφαιρο που έπαιζε μέχρι και το ‘08, χονδρικά. Και νομίζω ότι και οι κινήσεις του Μουρίνιο σ’ αυτή την κατεύθυνση είναι προσανατολισμένες. Π.χ. είναι φανερό ότι η γραμμή κρούσης για φέτος θα βασιστεί σε Ετό και Λουκάκου. Έμφαση στην εκρηκτικότητα, δηλαδή.[/SPOILER]
Ούτε με τον Μουρίνιο είμαι εγκάθετος, τον θεωρώ πανέξυπνο και κορυφαίο προπονητη διαχρονικά.
Δυστυχώς γι’ αυτόν όμως, χρόνο με τον χρόνο γίνεται όλο και πιο “μικρός” ως προσωπικότητα και αυτό είχε τελικά αντίκτυπο στη Ρεάλ από την οποία για μένα έφυγε ως αποτυχημένος κι ας πήρε ένα πρωτάθλημα (μέχρι και ο Σούστερ πήρε με τη Ρεάλ πρωτάθλημα).
Τεσπά, εννοείται θα τα δούμε στο τέλος, αλλά η Τσέλσι έχει παίξει καλή μπάλα και μετά τον Μουρίνιο κατά διαστήματα και όσο για αποτελέσματα μην το συζητάμε, πιο επιτυχημένη είναι στην μετά Μουρίνιο εποχή.
Και η πρόβλεψή μου είναι ότι στα “μεγάλα” ματς θα κατεβαίνει όπως σήμερα.
και ο ιδιος ξέχωρα απο τα άλλα δεν βοηθάει την εικονα του με αυτα που λεει. πάλι μίλησε για διαιτησία, και πως ο καλυτερος εχασε
*συμφωνώ και εγω οτι δεν θα κριθεί στον πρώτο χρόνο η νεα του θητεία στην ομαδα
Με την προσωπικότητα του συμφωνώ και εγώ οτι ο τύπος γίνεται μέγιστος καραγκιόζης, άσχετα με την προπονητική του αξία. Απο εκεί και πέρα με τέτοια μεσοεπιθετική γραμμή ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να μην παίξει η Τσέλσι μπάλα. Μάτα, Αζάρ, Όσκαρ, Γουίλιαν, Ντε Μπρούιν είναι εγγύηση
Kατα την αποψη μου ο Μουρινιο ειναι σχεδον ο κορυφαιος προπονητης απο καταβολης ποδοσφαιρου.
Και για να μην πεσετε να με φατε,ειπα σχεδον,δλδ μεσα στην πενταδα,για να μην πω τριαδα,ειναι σιγουρα.
Ο ανθρωπος εβαλε τα μαθηματικα στο ποδοσφαιρο,κανει τρελο κουοτσαρισμα κατα τη διαρκεια του αγωνα,εχει δωσει χαρα σε ομαδες που η κατακτηση μεγαλων ευρωπαικων τροπαιων ηταν ονειρο θερινης νυκτος,π.χ Porto.
Τωρα για τα καραγκιοζιλικια,το ερειστικο-προκλητικο υφος του και τις δηλωσεις του,αδιαφορω.Ποδοσφαιρικα τον κρινω…
Ποδοσφαιρικά την τελευταία τριετία είναι σίγουρα αποτυχημένος, έχοντας ομάδα με απεριόριστο μπάτζετ.
Αποκλείστηκε τρεις σερί φορές στα ημιτελικά, μια απο Μπαρτσελόνα (που εντάξει ήταν εμφανώς καλύτερη τότε), μία από Μπάγερν (όπου στο δεύτερο ματς είχε το πάνω χέρι με 2-0 στο 15’ αλλά τέλος πάντων Μπάγερν ήταν) και μία από τη Ντόρτμουντ, όπου μιλάμε πια για κολοσσιαίο στραπάτσο.
Τα μαθηματικά στο ποδόσφαιρο τα έχουν βάλει πολύ πριν από αυτόν, άλλοι προπονητές και αναλυτές (αρκεί μια ανάγνωση του πολύ καλού βιβλίου “Αντιστρέφοντας την Πυραμίδα”).
Το να τον βάζει κανείς στην κορυφαία τριάδα όλων των εποχών είναι μάλλον άστοχο κατά τη γνώμη μου, άλλωστε και τα αποτελέσματά του μετά το 2006 (γιατί τα πρώτα δύο του χρόνια η Τσέλσι έπαιξε σπουδαίο ποδόσφαιρο) δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο, με την εξαίρεση βέβαια της Ίντερ του 2009/10.
Επίσης, και εγώ πιστεύω ότι η Τσέλσι θα κάνει φέτος αρκετά θεαματικά παιχνίδια, απλά η πρόβλεψή μου είναι ότι αυτά θα είναι με ομάδες μικρότερης δυναμικότητας και ότι στα περισσότερα ντέρμπι, θα κατέβει όπως χτες.
Koιταξε να δεις,σε καποια πραγματα εχεις δικιο,διοτι με την [B]Real[/B] κυριως,ολοι περιμεναν να φτασει στην κορυφη και να μην πεσει απο εκει με τιποτα,αλλα ο χαρακτηρας του και η υπεροψια του προκαλει τριβες ,οποτε αυτο οση μπαλα και να ξερει,συχνα γινεται αποτρεπτικος παραγοντας για κατι παραπανω.
Θεωρω οτι στην [B]Chelsea[/B] ειναι σαν να γυρισε στο σπιτι του κι οτι με αυτη την ομαδα θα μεγαλουργησει παλι,οσο κι αν το ποδοσφαιρο του ειναι αμυντικογενες.’‘Βρωμαει’’ σκοπιμοτητα ο τροπος με τον οποιο παιζει,αλλα με τους καλταλληλους παιχτες,ο τυπος κανει θαυματα.
Παντως εσυ τουλαχιστον επιχειρηματολογεις,ενω χθες στο ξενοδοχειο στο οποιο δουλευω οι περισσοτεροι υποστηριζαν την [B]Bayern[/B] επειδη δεν συμπαθουν τον αυτοαποκαλουμενο ‘’[B]Special One[/B]’’.Μπροστα σε αυτο το μισος ,πηγε περιπατο και το αντιγερμανικο μενος και ολα…
Επισης,βλεπω δυστυχως η [B]Bayern[/B] να γινεται η νεα μοδα οπως ηταν η [B]Barcelona[/B] δλδ,μεχρι περισυ…
Μας μπέρδεψες ψηλέ. Τελικά είναι αδιάφορα τα καραγκιοζιλίκια του ή αποτρεπτικός παράγοντας για την επιτυχία; :-k
Καλός προπονητής, δε λέω, αλλά αυτά τα περί τοπ όλων των εποχών τα ακούω λίγο βερεσέ. Δεν έφερε κάτι το πρωτοποριακό, καλό κοουτσάρισμα κάνει και είχε πάντα ομαδάρες, και το 2004 η Porto του ήταν στους 4 με La Coruna, Chelsea και Monaco, σιγά τα μεγαθήρια που νίκησε.