Όταν ψοφήσει ο γλύφτης ο Πελέ να δω τι θα γράφετε.
Our regards to Mastercard θα γράφουμε.
σκέφτηκα το ίδιο χωρίς να δω ποστ γρακχου
Αχ αγάπη μου
<3 <3 <3
απιστευτο αυτο για τον εουσεμπιο
A, ρε, καημένε Ριμπερί πού πας με τέτοια ασχημόφατσα…
Ετσι ακριβως.
Τι αλλο να εκανε με την Μπαγερν δηλαδη ?
Α ρε γελοιοι, ολα για το μαρκετινγκ…
…πάλι έκλαψε ο φλώρος:bleh::bleh:…δεν τον πετυχαίνεις πουθενά αυτόν:tomato:
:):!:
Ετσι, ολο κλαιει και κλαψουριζει ειτε απο χαρα ειτε απο λυπη. Ειναι πολυ ευαισθητος, σαν τον Raj του The Big Bang Theory ενα πραγμα ρε παιδι μου. Τον φανταζομαι να βλεπει με την Ιρινα αισθηματικες ταινιες και να κλαει πριν απο αυτην.
Εν τω μεταξυ αποχωρησε απο την ενεργο δραση ο Μιχαλης Κωνσταντινου, ενας παικτης που προσωπικα μου αρεσε οταν ηταν στην μερα του, δυνατος φορ με αισθηση του γκολ. Δυστυχως δεν εκανε την καριερα που θα μπορουσε, κυριως λογω τραυματισμων και της λαθος επιλογης του να παει στον Παναθηναικο και να φορτωθει με ολο το βαρος του σουπερ-σταρ της ομαδας που θα σπασει την κυριαρχια του Ολυμπιακου.
Οσοι ειδαμε σε ζωντανη μεταδοση την κορυφαια στιγμη στην ιστορια του ποδοσφαιρου μπορουμε να πεθανουμε ευτυχισμενοι, οι υπολοιποι καντε τα κουμαντα σας
Λουκας Βύντρα ΟΕ ΟΕ οε
…παλικαρίσιο γκολ:):!:
βυντρα με γκολ, καραμπελας, σιμαο της παναθας, ιβανσιτς και χουαν φραν.
γελάει το παρδαλό κατσίκι
Ρε τον Λουκα.Στην αρχη νομιζα οτι εκαναν πλακα αλλα να που συμβαινουν και θαυματα σε αυτην την ζωη
…θά’χουν να το λένε στην Μπάρτσα:p :!:
Πόσο καθυστερημένοι παίζει να είναι εκεί στην Ξάνθη ρε πούστη μου;
ειναι σε ηλικία που μπορούν να ψηφίζουν. αρα και υπόλογοι στις πράξεις τους.
άρα…
αχαχααααχαχχαχαχαααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααχαχχαχαχαααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααχαχχαχαχαααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααχαχχαχαχαααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααχαχχαχαχαααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααχαχχαχαχαααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααχαχχαχαχαααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααχαχχαχαχαααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααχαχχαχαχαααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααχαχχαχαχαααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααχαχχαχαχαααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααχαχχαχαχαααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααχαχχαχαχαααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααχαχχαχαχαααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααχαχχαχαχαααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααχαχχαχαχαααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααχαχχαχαχαααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααχαχχαχαχαααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααχαχχαχαχαααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααχαχχαχαχαααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααχαχχαχαχαααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααχαχχαχαχαααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααχαχχαχαχαααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααχαχχαχαχαααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααχαχχαχαχαααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααχαχχαχαχαααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααχαχχαχαχαααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααχαχχαχαχαααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααχαχχαχαχαααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααχαχχαχαχαααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααχαχχαχαχαααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααχαχχαχαχαααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααχαχχαχαχαααχαχαχαχαχαχαχαχ
Tο επικότερο ποστάρισμα ever…
Τι πινουν εκει στην Ξανθη ρε μου λετε;;;