Αθλητική επικαιρότητα

παντως δε ξερω αν ειναι το λινκ που παρακολουθω, η ακουστικη του γηπεδου ειναι ανατριχιαστικη

εδιτ, οχι αυτος ειδικα, γαμω το χριστο μου

παμε ρε κωστακη καβλεα

Και βέβαια ΚΑΙ αυτό το γκολ της Μεγάλης Καριόλας ήταν άκυρο (οφφσάιντ ο Βιντάλ) γαμώ την παράγκα τους γαμώ.

Στο μεταξύ είπα κι εγώ να πω καλή κουβέντα για τον Κωστάκη και στο τέλος το κανε μπουρδέλο το ματς, χαχαχ

Εφτασε η μεγάλη μέρα,μια μέρα που θα μείνει χαραγμένη για πάντα στις καρδιές μας,η μεγαλύτερη μετακίνηση προβάτων θα είναι γεγονός.
Tο βέλασμα θα ξεκινήσει στις 22:00.

…δεν διαφωνώ ίσα ίσα, αλλά είχανε βελάξει κιάλλοι παλιότερα…να μην πιάσουμε τα πολιτικά βελάγματα…τώρα για την στοχοποίηση τι να πω…τέτοιος βούβαλος που είναι δεν θα τον είχαν πετύχει…απλά φέτος παίζει και να χάσει το πρωτάθλημα η ομάδα και πρέπει κάπως να δικαιολογηθούμε:):!:

Εσυ που παίρνεις μέρος σε όλο αυτο , μήπως εισαι εσυ το πρόβατο και δεν το ξερεις ;

…σε ποιο παίρνω μέρος…στην στοχοποίηση του Προέδρου???..εγώ τους μόνο στόχους που έχω είναι στην δουλειά μου, για ένα αξιοπρεπές εισόδημα, άντε να πάω και κανά ταξίδι με την κυρά στο εξωτερικό, χλωμόπουτσο…τέτοιους ταπεινούς στόχους έχω, τίποτα άλλο:):!:

Όχι στέφανε. Για την εικόνα απο πάνω μιλάμε . Βελάσματα και δε ξέρω γω τι! Ας τους αφήσουμε να λένε λοιπόν … Εχει καιρο ακόμη για να γίνει αυτο που πρέπει . Μην βιαζόμαστε

…οκ…απλά είναι μέσα στο DNA μας σαν λαός να βελάζουμε, για κόμματα. ομάδες, ενχώριους ανθυποστάρ, και όταν διαφωνούμε με κάποιους να τους λέμε εκείνους πρόβατα#-o…ας τους αφήσουμε λοιπόν:):!:

Ωιμέ! Έχει καιρό να γίνει μαζικό βέλασμα βεβαίως.

θα βελάξετε δυνατότερα και καθαρότερα?

Και θα γαβγίσουμε πιο άγρια.

Πάντως πρόβατα υπό το φως του φεγγαριού να βελάζουν πρώτη φορά βλέπω. Λυκοπρόβατα, :slight_smile: οπότε όντως εκτός από βέλασμα επιδίδεστε και σε δάγκωμα.

απο ποτε το προβατο μιλαει για αλλα προβατα. οκ δεν ειστε απο την ιδια ρατσα μωρε, αλλα παλι προβατα ειστε…

Έδωσε σήμα ο τσοπάνης και μαζευτήκατε ωσάν τα ζα να αντικρούσετε τους ευγενής χαρακτηρισμούς. Άλλη μία τρανή απόδειξη προβατοποίησης. Τελικά το γηπεδο το κάνατε λυόμενο για να θυμίζει τα παραγκοπαραπήγματα που είναι φτιαγμένη μία στάνη. :hippy:

αν εισαι τσοπανης γελανε κι οι πετρες. στους κατα τα αλλα ευγενικους χαρακτηρισμους σου απανταμε νομιζω. παντως το γηπεδο μια χαρα ειναι μωρε, α και που εισαι σε ευχαριστουμε που και συ πληρωσες για να το εχουμε ρε γιδοβοσκε. ειδες? πιανουν τοπο οι φοροι σου!! :stuck_out_tongue:

Απαπα. Εγώ ταϊζω μονάχα χοίρους, δεν τα γουστάρω τα πρόβατα. fuck modern football, μια χαρά είμαι με το old school γηπεδάκι να νοιώθω και κρύο τσιμέντο στο πετσί μου, τι είμαστε εμείς εστετοπρόβατα να χρειαζόμαστε θέρμανση. Α, και που είσαι χαμηλά το κεφάλι σήμερα, όσο πιο χαμηλά μπορείς. Αν μπορείς γράψε και κάνα live report την ώρα που σφυρά κλέφτικα ο αρχιτσοπάνης σας. Χαιρετούρες :roll:

ελα ρε χοιροβοσκε! θα σε κρατησουμε ενημερο ρε μην ανησυχεις. αλλωστε το θρεντ εδω μεσα οπαδικο ειναι και ειμαστε ολοι της θυρας 7.
α και που εισαι, δωσε συρμα στο αφεντικο σου τον κυριο τρακη σαν καλος χοιροβοσκος.

για να βαψεις το γήπεδο έπεσε τηλέφωνο η εισαι ακόμη στην αναμονή ;

Εκτός από χοιροβοσκός δηλώνω επίσης ορνιθοτρόφος και τοξικός αγρότης. Εκτός από να τρέφεται το πουλάκι σας ορισμένοι, με ποιο άλλο κλαδο παραγωγής έχετε καταπιαστεί;