ο καστιγιο μαλλον δανεικος στην μαντσεστερ σιτι…ξερει πολυ μπαλλα αλλα πουθενα δεν θα στεριωσει το κωλοπαιδο
σκατα μπαλα ξερει.Το δινουν εκει μηπως παιξει καλα και τον μεταπουλισουν.
Ναι αναπηρος ειναι.Το ειδε ολος ο κοσμος με την εθνικη Μεξικου.Ουτε για αλλαγη του Βρυζα δεν κανει.
Μπάλα ξέρει, μυαλό δεν έχει ή δεν θέλει να βάλει. Μην τα ισοπεδώνετε όλα, δεν ειναι κάνας ασχετος.
μαλον εχεις δικιο.Εκανε μια καλη εμφανιση με το μεξικο,κερδισε τις εντυπωσεις δηλαδη,και τωρα τι?Καλα εκαναν και τον εδιωξαν απτον ολυμπιακο,το μπαλακι επεσε στη σαχταρ και τωρα θελει να τον δωσει.Σκατα μπαλα δε παιζει αλλα υπερτιμημενος λογω καποιων καλων εμφανισεων
Ε ναι ρε δεν ειναι και Σικαμπαλα…
ουτε και νουνιεζ
το ξέρουμε… 8)
- 1…
contra.gr >
Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός, Μπάμπης Χριστόγλου θα είναι ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα μετά την απόφαση του να αποδεχτεί την πρόταση που του κατέθεσε ο ιδιοκτήτης της ομάδας Αλέξης Κούγιας.
Στις πρώτες του δηλώσεις ως νέος πρόεδρος του ?Aγιαξ της Ηπείρου? τόνισε τα ακόλουθα: ?Αποδέχτηκα την πρόταση του φίλου μου Αλέξη Κούγια να αναλάβω τη θέση του προέδρου στον ιστορικό ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Στόχος μου, να συμβάλω ώστε η ομάδα να ανέβει στη SUPER LEAGUE και να καθιερωθεί ως μεγάλη πρωταγωνίστρια. Όλοι μαζί, διοίκηση, ποδοσφαιριστές, τεχνική ηγεσία και ο υπέροχος κόσμος του ΠΑΣ μπορούμε να δημιουργήσουμε σπουδαία ομάδα, μόνιμο πρωταγωνιστή στο ελληνικό ποδόσφαιρο?.
[SIZE=“3”]ΛΟΛ![/SIZE] :lol: :lol:
Αν κάνεις πλάκα, θα φας πόντο ποινής…
Όχι
Αποκλείεται…
Δεν είναι δυνατόν…
Μου σπάει τα νεύρα στον Ολυμπιακό, τώρα θα τον έχω και στον ΠΑΣ να τον ακούω?
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
καταλαβα σε τι καταντια βρισκονται οι γερμανικες ομαδες…
:lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3:
αν ειναι φαρσα διωχτε τον, κοντεψα να πεθανω απ τα γελια
Μια χαρά τα παγουράκια χαχαχαχαχαχα. Τουλάχιστον να φωνάξει μέσω του σταθμού για την Β’ εθνική ρε σεις. Ημαρτον ακόμα να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Ποιοι θα ανεβούν κ ποιοι θα πέσουν? Ρε αναρωτιέται κανείς άραγε στη SuperLeague??
Κερκυράρα μου σε αγαπώ…
τόσα χρόνια που λέγανε όλοι για συνδεσή γαύρου-ΠΑΣ αλά ΟΦΗ-ΠΑΟ, δεν είχαν δίκιο. ο Μπάμπης πάει εκεί ως ανεξάρτητος
και είναι γελοιογελοιότατος
Πότε είχαμε σχέσεις με τον ΠΑΣ ρε συ? Αν ήταν έτσι δεν θα χάναμε πέρσι…
χα. σας πειράζω. ο χριστόγλου είναι καραγκιόζης
Lol αντε ρε Ιβιτς, πάρε τη Μόνικα να γουστάρουμε…
Aπο Μοναχο για Αθηνα ημουν στο ιδιο αεροπλανο με Παλομπαρινι,Καρπετοπουλο,Μεγα και κατι αλλους καραγκιοζοπουλους απο κει χαμω.
Ο Καρπετοπουλος σαν θειτσος ηταν.