Αυτό το πράγμα να γρονθοκοπείς τον άλλον και αυτό να θεωρείται άθλημα ποτέ δεν το κατάλαβα.
Ειχα κουβεντα με εναν φιλο προσφατα που ειναι και γιατρος, και ειναι και φαν πολεμικων αθληματων, αυτος κανει μποξ αλλα το sparring αποκλειστικα στο σωμα και τα λεγαμε αυτα, καθε φορα που εχουμε ενα νοκνταουν, που ο αλλος χανει τις αισθησεις του για λιγο, μιλαμε για εγκεφαλικη βλαβη, μικρη μεν αλλα συσσωρευονται. Αδιανοητο μου φαινεται αυτο το πραγμα.
Επισης αλλη μεγαλη κουβεντα ειναι για τους ποδοσφαιριστες (κυριως αμυντικους) και τις εκατονταδες κεφαλιες που κανουν στην προπονηση καθε εβδομαδα. Μαλακα ειναι τρελο το γεγονος οτι γνωριζουμε ποσο γαμιεται σε βαθος χρονου ο εγκεφαλος απο τους συνεχεις κραδασμους και δεν κανουμε τιποτα για αυτα τα πραγματα…
Τι να πει και το american football.
Καθάρισε ο Αλέξης, έπεσε πληρωμή. Καλοφαγωτος και ο Σεμεδο σε καμιά άλλη ομάδα τωρα
Όσο για την ανάρτηση του Καλλιανου, ΤΨΡΜ…
ισχύει, επίσης και:
(μόνο από δικά μας παιχνίδια στα περασμένα playoffs τα παρακάτω, βλέπετε με δική σας ευθύνη)
Στο rugby είναι χειρότερα ρε. Και μιλάω για το αγγλικό που δεν έχει κράνη και προστατευτικα
Το ειχα δει αυτο ναι, υποθετω αμα παει να περασει τιποτα τετοιο θα λυσσαξουν ολοι οτι χανεται το παλιο καλο αντρικο ποδοσφαιρο και η snowflake generation θα τα καταστρεψει ολα. Hot take, αλλα προσωπικα δεν θα με ενοχλουσε καθολου αν απαγορευονταν εντελως οι κεφαλιες.
Τι εννοείς;
Η εμπλοκή του Κούγια στην υπόθεση με τον οποίο τα χει καλά ο Βαγγέλης δεν μου κάθεται καλά. Ειδικά μετά από μεταγραφή του Πίνακα.
Δύο μέρες μετά η υπόθεση λύνεται. Άποψη μου κάτι παίχτηκε εκεί. Τώρα αν θα αποδειχθεί άστο.
Καμιά τίμια δουλειά δεν είναι ντροπή (τετριμμένο, αλλά ακριβές). Είναι βέβαια ενδεικτικό της κακοδιαχείρισης του ανδρός, το ότι ενώ πέρασαν πολλά (πάρα πολλά) λεφτά από τα χέρια του, κατέληξε να έχει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα, αλλά δεν είναι ντροπή που έπιασε δουλειά σαν ντελίβερι.
Άλλα πράγματα είναι επαίσχυντα…
Να κανει μαθηματα φαιρ πλέι να κονομησει
Καλό σου ταξίδι…
Τον είχα δει σε πολλά ματς της Εθνικής, συμπαθής και φωνακλάς. Καλό του ταξίδι.
Μέσα στην Ιταλία κιόλας.
Ο Ρικιάρντο όντας μισός Ιταλός θα το χάρηκε ιδιάιτερα. Και λόγω της αμφισβήτησης που δέχεται πρόσφατα και πάντα σε σύγκριση με τον Νόρρις. Ελπίζω να υπάρχουν και άλλες πίστες που να μας ταιριάζουν, όπως αυτή.