Αθλητική επικαιρότητα

Εγω δεν πιστευω οτι ειναι ειρωνικο.
Ισως να ειναι χιουμοριστικο, αλλα νομιζω οτι τα πιστευουν τα περι Μητσοτακη

1 Like

Όντως ειρωνικό πρέπει να είναι. Όταν το ποσταρα ήταν νύχτα εδώ. Τώρα βλέπω κυκλοφορεί συνέχεια

3 Likes

Άρρωστο γκολ της Ίντερ σήμερα εναντίον της Τορίνο. Μπαλιά όνειρο ο Μπαρέλα και φανταστικό τελείωμα ο Μπρόζοβιτς. Δείτε το κάπου, για αυτά αγαπάμε την μπαλίτσα.

Όταν τα έκαναν αυτά ο tBL με τον @ChrisP, οι της Ίντερ δεν είχαν ξεκινήσει προετοιμασία ακόμη…

Νταξ’… Καλό το γκολάκι των παιδιών.

4 Likes

Πες τα :exclamation:

4 Likes

Δεν ξέρω για τον Μόουρα αλλά στην Ελλάδα όσοι τα λένε αυτά είναι σκατόψυχοι νεοφιλελέδες (βλ. Τζήμερος, Βορίδης, Φαήλος, Κούλης και λοιποί)

Δεν ξερω γι αυτούς που λες, εγώ προσωπικά θα περιμένω να πάρει θέση ο Snik και οι λοιποί… ασυμβίβαστοι trappers προτού σχηματίσω άποψη!

10 Likes

Τρομερή εξυπνάδα. Εγώ θα περιμένω κάτι σκυλοποπ τύπου Πέγκυ Ζήνα (που τραγουδούσε το 2015 με το Σφακιανάκη για να μην ξεχνιόμαστε).

Η πέγκυ είναι των άκρων, κάνε αντιμετάθεση τις συλλαβές του επωνύμου και θα καταλάβεις.

6 Likes

Α για αυτό τραγουδούσε με το Νότη; Λύθηκε μια απορία.

Όλα έρχονται και δένουν.

yep κάπως έτσι συμβαίνει, συμφωνεί και η κοπελιά

this-is-how-it-works-this-is-how-you-do-it

Παρεκτροπή είναι να φτάνεις μια ανάσα από το πρωτάθλημα και να το χάνεις από την Λέστερ, νπδβ

1 Like

Λείπει ο γάτος και χορεύουν τα ποντίκια. Επειδή είστε και κάποιας ηλικίας οι περισσότεροι και δε θυμάστε μάλλον, προτείνω να ξαναδείτε πως πήγε η σεζόν 15-16 και θα δείτε ότι μόνο μαθηματικές ελπίδες είχε κάποιος να πάρει το πρωτάθλημα απο τη Λεστερ, άσχετα του πως πέρασε ότι κάποιος έχασε το πρωτάθλημα (το ότι όλες άνοιγαν τα πόδια για να το πάρει η Λέστερ από ένα σημείο και μετά, το ποσο κωλόφαρδη ήταν και η Λέστερ ας τα αφήσουμε στην άκρη).

Για τα ύπουλα likes, οκ ήταν η τελευταία χρόνια κάποιων ομάδων που βγήκαν 4αδα, άρα δεν κρίνω, υπάρχει και ο παράγοντας νοσταλγία.

Για τον Μοουρα, ελπίζω ο Levy να του δείξει τι σημαίνει καπιταλισμός και να χάσει όλα τα λεφτά των επενδύσεων του στην ελεύθερη αγορά.

1 Like

Γιατί, είπε κανείς ότι ο Μοουρα δεν είναι γτπ?

σχεδον ολοι οι βραζιλιανοι αθλητες που εχουν εκφραστει πολιτικα τα ιδια με τον Moura πιστευουν ή το λιγοτερο τασσονται υπερ του Bolsonaro. Ο Allison σιγουρα. Μονο ο Richarlison και ο μεγαλος Juninho ειναι αντιθετοι

2 Likes

Είδα ΑΥΤΟ στα πρωτοσέλιδα…Ισχύει ή είναι τρολιά ;;;;;;;;

1 Like

Ισχύει κανονικά :smiley:

2 Likes