Ρομπα ο Μαραντονα ! Θα πινε κοκο αντι να εκανε προπονησεις
Με απέλαση από τη Γερμανία απειλείται ο επιθετικός της Βέρντερ Βρέμης, Κλαούντιο Πιζάρο. Ο Περουβιανός παίκτης κατηγορείται πως μεσολαβούσε μαζί με τον μάνατζερ του σε μεταγραφές παικτών με το ανάλογο αντίτιμο, αλλά και για «ξέπλυμα» χρήματος, όπως και για άλλες παρανομίες που δεν έχουν αναφερθεί από τα γερμανικά ΜΜΕ. Αυτήν την πολύ σοβαρή υπόθεση του πρώην παίκτη της Τσέλσι διερευνούν οι αστυνομικές Αρχές του Βερολίνου και πλέον αναμένεται να δούμε αν 30χρονος φορ, που έχει πετύχει 12 γκολ στη Μπουντεσλίγκα, θα κριθεί ένοχος και θα απελαθεί τελικά από τη Γερμανία.
Μπράβο στον Ηρακλή. στο τελικο του Final 4 του champions league του βόλλευ.
Xίλια μπράβο σε αυτή την ομάδα που όμοια της δεν υπάρχει στον ελληνικό αθλητισμό! Ηρακλάρα ολέ…Και νομίζω ότι μαζί με τον μπασκετικό ΠΑΟ είναι οι πιο πετυχημένες ομάδες της τελευταίας δεκαετίας…
Και παρόλαυτα ο ολυμπιακός είναι πρώτος σε θεαματικότητα τα τελευταία 10 χρόνια…η κατάντια της ελλάδας…uα δείτε που την δευτέρα πρώτη είδηση θα είναι ο ολυμπιακός, άν το πάρει, και μετά ο ηρακλής, το πάρει δεν το πάρει…γυφτοκάναλα κυνηγοί του χρήματος…
καμια σχεση. εχει να κανει με το ιδιο το βολλευ. δεν προβαλλεται το ιδιο οσο το ποδοσφαιρο.
Η γυναικεία ομάδα Πόλο της Βουλιαγμένης μόλις πήρε το πρωτάθλημα Ευρώπης!
Η αντρική του Ολυμπιακού είναι επίσης κοντά στο Final-4.
Ο Ηρακλής σήμερα παίζει τελικό στο Champions League βόλεϋ, ο ΠΑΟ έπαιξε τελικό στο κυπελλούχων.
Και στο μπάσκετ σίγουρα μία ελληνική ομάδα θα είναι στον τελικό της Ευρωλίγκας.
Όχι άσχημα 8)
και ο πανιωνιος νομιζω στο πολο των ανδρων παιζει στον τελικο του len trophy.
Σωστό!
ο τελικος του βολλευ στο champions league ειναι ολα τα λεφτα. κριμα για τον ηρακλη μολις εχασε το 3ο σετ απο ενα λαθος ενω το ειχε γυρισει και φαινοταν να το επαιρνε. για να δουμε.
ο μονιακης την “ειδε” μαραντονα και πηρε κοκαινη???κριμα και ειναι αρκετα καλος παικτης και εξελιξιμος.τωρα μαλλον θα φαει 2ετη αποκλεισμο και θα παρει τα @@ μου!!
Καλά μην το λες… Και ο Σπυρόπουλος κάποτε είχε φάει διετή αποκλεισμό και όλοι έλεγαν πως τελείωσε σαν παίκτης αν και ήταν ταλέντο κτλ και τελικά πήγε στον Παναθηναϊκό.
δεν ειπα οτι τελειωσε σαν παικτης,απλα θα ειναι πιο δυσκολο να επανελθει στα επιπεδα που ηταν
Ο Αντριάνο ανακοίνωσε την απόφασή του να αποσυρθεί, τουλάχιστον προσωρινά, από την ενεργό δράση, προκειμένου να διαλογιστεί και να αποφασίσει για το μέλλον του. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Ίντερ αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και παραμένει στη Βραζιλία απέχοντας από τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.
«Αυτή τη στιγμή το μόνο που σκέφτομαι είναι η υγεία μου. Για το λόγο αυτό θέλω να σταματήσω να αγωνίζομαι, τουλάχιστον προσωρινά. Δεν ξέρω αν θα είναι για έναν, δύο ή τρεις μήνες. Θέλω να σκεφτώ ξανά τα πράγματα. Έχασα το πάθος μου για το ποδόσφαιρο. Δεν θέλω να επιστρέψω στην Ιταλία. Προτιμώ να μείνω εδώ και να ζήσω ήρεμα στην πατρίδα μου. Είμαι διατεθειμένος να παραιτηθώ από τις απολαβές μου, αν χρειαστεί να το κάνω», δήλωσε από την πατρίδα του ο 26χρονος άσος, που λέγεται πως πάσχει από κατάθλιψη, ειδικά μετά το χωρισμό του με την κοπέλα του.
Oταν μιλαμε για γρηγορο παιχτη μιλαμε για κατι τετοιο…?
:lol::lol:
μαλλον αυτος ο παιχτης ειναι το ονειρο καθε προπονητη!!!θα κανει σεντρα στον εαυτο του και θα βαζει γκολ μονος του
Λιγο ψευτικο φαινεται. Σαν καπου να χανετε η μπαλα, κατι δεν μ’αρεσει στην τροχια της…ναι, ψαχνω ψυλλους στ’αχυρα!
διαφημιση της nike ειναι τι περιμενεις??
Arsenal - Chelsea 1-2 στον ημιτελικό του FA Cup και πάμε φουλ για την κούπα μωρή ομάδα :!:
[SPOILER]Dying δε σε χάλασε :!:
:D[/SPOILER]
Nτάξει, γι’αυτό και το FA Cup αποκαλείται και θεσμός των εκπλήξεων.