Αθλητική επικαιρότητα

Φιλαράκο, με τον ΠΑΣ δε θα κάνεις χαβαλέ! ΠΑΣ και δεν είμαι καλά!!! :stuck_out_tongue:

+1000

φασισταρια του κερατα!:stuck_out_tongue:

Καλα κανουν ρε οι πιθ…εμ,οι ανθρωποι,αστους να φωναζουν κανενα ρατσιστικο μπας και ερθει ο Μακινουα η παιχτουρα σε μας:p

To να λετε οτι η Λατσιο και οι οπαδοι της ειναι φασιστες, λογω μιας μικρης μεριδας ακροδεξιων οπαδων της, ειναι το ιδιο ακυρο με το να λετε το black metal φασιστικη μουσικη και τους ακροατες του φασιστες μονο και μονο επειδη υπαρχει το nsbm παρακλαδι του.

Ε τους εδωσε λιγο στεγνα ο Ντι Κανιο,αλλα φυσικα δεν μιλαμε για ολο το συνολο των οπαδων της.

Εγω παντως εχω μπλουζα Marcelo Salas απο Λατσιο.Παιχτουρα.

Θα σου κάνω δώρο και μία Conceicao :smiley:

Κι αυτον τον γουσταρα πολυ οταν επαιζε Λατσιο.
Τωρα οχι τοσο :Ρ

ρε την ομαδα που εφτιαξε η λατσιο επι ερικσον μονο στα ονειρα σας θα την δειτε οι υπολοιποι…ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

Οντως! :thumbup:

Μαλιστα τη χρονια 2001 η Λατσιο δινοταν ως το πρωτο φαβορι για την κατακτηση του Champions Leage !

(Aλλα δυστυχως φτασαμε μονο μεχρι τους οχτω)

Ο Γεωργιου σε ταινια!

[I]Το είπε ο άνθρωπος έξω από τα…δόντια. Ο Γιώργος Γεωργίου είναι συμπρωταγωνιστής της Σμαράγδας Καρύδη στην νέα της ταινία γιατί όπως είπε γνωρίζονται από παλιά και δεν την θεωρεί “ξεκ…”.
Όπως λέει:

“Είναι αξιοπρεπής και σοβαρή γυναίκα”. Έτσι θα είναι κάτι σαν τεχνικός σύμβουλος σε μια ομάδα ποδοσφαίρου στην ταινία. Κάτι τέτοιο τέλος πάντων.[/I]

:lol::lol::lol::lol:

Πολλη τρελα οι μαυροι στην Αγγλια τελευταια ε.

Και ο ιδιος παλιοτερα

:lol:

Εκλεισε απ’οτι φαινεται ο Κριστιανο Ροναλντο στη Ρεαλ.

τι να πω?να εισαι στη γιουναιτεντ και ηγετης της υποτιθεται στο γηπεδο και να πας στη ρεαλ τοτε εισαι πολυ μαλακας.σιγα μην τον παρακαλαμε

O Tevez με στεναχωρισε εμενα,οχι ο ιδιος δλδ,αλλα η μλκισμενη συμπεριφορα του συλλογου απεναντι του…τετοια παιχτουρα και να μην παιρνεις τα δικαιωματα του και να μου εχεις ενα σωρο αντερσον και λοιπους καραγκιοζηδες…ελεος…τον θεωρω μακραν τον πιο μαχητικο παιχτη που εχω δει εδω και πολλα χρονια…κριμα κ παλι κριμα…οσο για Ροναλντο,καταρχας ηγετης δεν ειναι,ουτε ηταν ποτε…ειναι μαλλον το πιο χρησιμο μας εργαλειο,αλλα ηγετης με τιποτα…δεν τοχει…τωρα,αν παρουμε καλα φραγκα και τον αντικαταστησουμε με κατι εξισου χρησιμο,γτ οχι τοτε?ουτως ή αλλως,δεν με ψηνει να εχω στην ομαδα ενα παιχτη που θα παιζει με το ζορι,που θα προκαλει και μας εχει στη τσιτα για το αν φυγει ή οχι…ας παει στη Ρεαλ να καταστρεψει τη καριερα του και ολα οκ…παιχταρας,μου δινει σιγουρια οταν παιζει,μαλλον ο πιο ολοκληρωμενος μας παιχτης,ηγετης οχι,κωλοπαιδο!αυτα ειναι τα βασικα του συστατικα…αμα φυγει θα ειναι πιο δυσκολα τα πραματα,αλλα αν θελει τοσο πολυ,ε,δεν θα κλαψουμε κιολας…

εγραψα πως υποτιθειται οτι εινα ιο ηγετης μας στο γηπεδο,αν προσεξες.συμφωνω σε αυτο για τον τεβεζ.τεραστια παικτουρα.μα ειναι δυνατον ρε πουστη μου να βρισκεται ο τεβεζ πισω απο τον μπερμπατοφ.γενικως αυτος ο μπερμπατοφ δεν μου καθεται καλα.ειναι αργος,καπως αναποτελεσματικος και ψιλοεξαφανιζεται στα μεγαλα ματς

Εχεις δικιο,παρασυρθηκα απο αυτα που διαβαζω απο δω κ απο κει,πως ο Ροναλντο ειναι κ καλα ο ηγετης μας κ των Πορτογαλων κ δεν ξερω τι…παιχτουρα,αλλα για να εισαι ηγετης θες και χαρακτηρα και σιγουρα αυτο δεν υπαρχει εδω…καλα,ο Τεβεζ ειναι πολυ πικρη ιστορια και αμα παει και στη Λιβερπουλ,οπως διαβασα πως θελει,θα γινει ακομα πικροτερη…Μπερμπατοφ,αν και ειχα ενθουσιαστει τρελα οταν ειχε ερθει,δεν εχει δειξει ακομα κατι συγκλονιστικο…δεν παυω να τον θεωρω κι αυτον μεγαλο παιχτη,αλλα ναι,δεν εχει παιξει τα αναμενομενα…και εννοειτε ειναι αμαρτια να εχεις Τεβεζ παγκο και Μπερμπατοφ μεσα…το οτι ειναι πολυ πιο αργος απο την υπολοιπη ομαδα εχει φανει πολλακις…:-k

εκλεισε ο Ελευθεροπουλος στον ΠΑΣ!!!

o tevez(παλι)και ο καρικ εδεωσαν τη νικη στη γιουναιτεντ σε εξ αναβολης παιχνιδι με τη γουιγκαν.πλεον θελει ενα βαθμο στις δυο αγωνιστικες που απομενουν για να παρει το προταθλημα.
και εγω λεω:εγκλημα αν φυγει ο τεβεζ

Ο Μητσάρας για Λάρισα δεν πήγαινε; Όπως και νά’χει καλή του τύχη:!:

O Kακα στην Ρεαλ με 63 εκατομμυρια ευρω…
8 εκ. ευρω η ετησια αμοιβη του