Αθλητική επικαιρότητα

Όχι ο Ντιόγο είναι αθώος. Τον πλακώνουν στο ξύλο όλες οι ομάδες. Ένας παιχτης του Ολυμπιακού δεν πέφτει ΠΟΤΕ στην περιοχή για να κερδίσει πεναλτυ.

Argentina - Brazil 0-2 http://zulu.mk/live/nasa-tv οποιος θελει να δει, δεν ηξερα π αλλου να το ποσταρω :stuck_out_tongue:

προς θεου τι λεμε τωρα.

3-1 για την πλακα της η βραζιλια

γι αυτον τον λογο οσο χαλια ομαδα και να εχει ο ολυμπιακος,παλι θα παρει το πρωταθλημα.τα εχουμε μαθει πλεον,δεν αλλαζει τιποτα

Δες μας βλέπω (τους Αργεντίνους) να κάνουμε πάλι προκοπή. Εδώ κινδυνεύουμε να μείνουμε εκτός μουντιάλ

Πέστα, πέστα, να τα μαθαίνουν όλοι!

αλλαχτε προπονητη.

τι να μαθουν;;;;;ολος ο κοσμος τα γνωριζει

μάθε το multi-quote, αλλιώς θα σε μάθουμε το multi-kill.

τι;;;;

Πάτα το “+” κάτω δεξιά στα ποστς που θες να απαντήσεις και μόλις πατήσεις post reply θα σου βγάλει αυτόματα όλα τα quote. Σε παρακαλούμε μη διπλο-τριπλο ποστάρεις…

http://www.novasports.gr/soccer/default.asp?aid=187708

νταξ, δεν παιζει…ποσο κωλοφαρδος ομως!!!

ο σισε λεει θα παει μεχρι και την ουεφα για το θεμα με τα ρατσιστικα σχολια εις βαρος του απο μεριδα οπαδων του ολυμπιακου βολου.και καλα θα κανει λεω γω!!!

Metal13.

Υποθέτω λόγω του 13 ότι είσαι οπαδός του ΠΑΟ. Όπως κατάλαβα είσαι και οπαδός της Παναχαϊκής.
Δεν ξέρω αν είμαστε κοντά ηλικιακά, αλλά για πολλά χρόνια παρακολουθούσα την Παναχαϊκή από κοντά, τόσο όταν έπαιζε στο Κουκούλι (πριν γίνει Παμπελοποννησιακό), όσο και στην έδρα της στην Αγυιά. Εποχές Αμαέκι Ότιτζι (Θεός χωρέσ’τον), Γκίτση, Γεωργάτου, Κατσουράνη, Μύρτσου και πολλών άλλων “αστέρων” που πέρασαν από εδώ.

Δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα να την υποστηρίξω, ίσα ίσα που στα παιχνίδια με τον ΠΑΟ δεν ήξερα ποιον να υποστηρίξω.

Μέχρι που άρχισα να μεγαλώνω και να αντιλαμβάνομαι 1-2 πράγματα περισσότερα. Όλες οι ομάδες εδώ μέσα στην καλύτερη έτρωγαν ξύλο (αγωνιστικά) εκτός από τον Ολυμπιακό που ρίχναμε και καμια βράβευση. Η περιρέουσα ατμόσφαιρα ήταν ότι ο Λουκόπουλος ήθελε να λειτουργεί η Παναχαϊκή ως μαγαζάκι του γαύρου.

Μέχρι που δεν πήγαινε άλλο.

Διάβασε αυτό.

http://editorial.prasinanea.gr/2009/09/ένα-απόγευμα-που-δεν-θα-ξεχάσω-ποτέ/

ήμουν μέσα. ήταν από αυτά που λες αϊ σιχτίρ.

Αν ισχυει μιλαμε για σκανδαλο.
Το οτι το βγαζει σχεδον 10 χρονια μετα μονο υποπτο μπορει να ειναι…

η τότε διοίκηση όχι μόνο δεν τα υποστήριζε αυτά. τα φίμωνε κιόλας.

το αποκορύυφωμα της Ριζούπολης είναι ιστορικό. Ο Κωνσταντίνου έπαιζε κυριολεκτικά ξύλο με φουσκωτούς και μετά από ένα χρόνο πήγε στον Ολυμπιακό. Ο Νικοπολίδης έφαγε όση χλέμπα δεν έχει φάει ποτέ στη ζωή του. Έγινε αρχηγός του Ολυμπιακού. Ο Μπασινάς έφαγε σφαλιάρες που τις θυμάται ακόμα και έφτασε σε συμφωνία πέρσι τέτοια εποχή με τον Ολυμπιακό για να χαλάσει στο τσακ όταν μπήκε σφήνα η ΑΕΚ. Ο Σειταρίδης έκανε 2 εμετούς πριν βγει στο γήπεδο από το φόβο του που του την έπεσαν και φέτος διαπραγματευόταν τον επαναπατρισμό στον Ολυμπιακό.

Έτσι και εκείνη την ομάδα του Κυράστα (εκείνη!) την έβγαλαν άχρηστη. Μην ξεχνάς τότε βγήκε και ο όρος τσούκου-τσούκου ball.

έβρισκαν και τα έκαναν.

ποτέ δε μιλάει κανείς ανοιχτά παρά μόνο μετά από χρόνια, όταν έχουν “παραγραφεί”. ποιός να τα γράψει όταν δεν έχει υποστήριξη;

93 ειμαι εγω.
Το 13 εμεινε γτ οταν μπηκα στο φορουμ ειμουν Παναθηναικος.Τωρα μετα απο διαφορα πραγματα εχω γινει μονο Παναχαικη.Να αλλαξει το username δν γινεται οποτε δεν μαμιεται…
Αλλο οι προεδροι της Παναχαικης κι αλλο το ονομα της Παναχαικης.Σιγουρα η ομαδα εχει μαλακομαγνητη στη θεση του προεδρου αλλα δεν μπορεις να την αποκαλεις ντροπη της Πατρας.
Το κακο στην Παναχαικη το κανουν οι φιλαθλοι/οπαδοι της που κοιτανε το συμφερον τς και την τσεπη τς…αν ασχολησαι ακομα με Παναχαικη θα καταλαβαινεις ποιους εννοω με αποτελεσμα να δινουν πατημα στον καθε προεδρο να κανει οτι γουσταρει λεγοντας οτι η Πατρα με θελει με εξαιρεση λιγους.

Το να βγαινουν τωρα ολα αυτα ειναι λογικο…δεν νομιζω οτι υπαρχουν πολλοι που θα θελουν να τελειωσουν την καριερα τς στα 20 τς.

Aστο ρε φίλε, ας μην το ανοίξουμε το θέμα, γιατί για να αρχίσει κανείς να γράφει, θα πρέπει να γράψει τόμους. Τέτοια χούντα δεν την έχει ξαναζήσει το ελληνικό (ούτε κανένα άλλο φαντάζομαι) ποδόσφαιρο.
Αστο να πάει…
Α, και μην έρθει κανένας γαύρος και πει “τα ίδια έκανε ο καπετάνιος” (η γνωστή ηλήθια δικαιολογία), γιατί θα του πω ότι σε 30 χρόνια διοίκησης του ΠΑΟ απ’ τους βαρδινογιάννηδες η ομάδα πήρε 7 όλα κι όλα πρωταθλήματα. Και έναν οπαδό του γαύρου να βαζες να μοιράσει 30 πρωταθλήματα, παραπάνω από 7 θα έδινε στον ΠΑΟ. Την περιβόητη επίσης εποχή βαρδινογιάννη, πήραν πρωταθλήματα οι οσφπ, αεκ, παοκ, λαρισα και παο. Αν αυτό είναι χούντα και καθεστώς, έ, τότε μακάρι να γύριζε…
Και να μην ξεχάσω ότι και τα 7 πρωταθλήματα τα πιστοποίησε ο παο στην ευρώπη.
Δεν θα πω τίποτα γι’ αυτό που ζούμε στα χρόνια του σωκράτη. Γιατί πια αυτό δεν είναι ποδοσφαιρο, δεν είναι πρωτάθλημα, ξεφεύγει από οποιοδήποτε όριο θέλησης επίδειξης δύναμης. Είναι με μια λέξη απλά αηδία…
Και πρώτοι θα έπρεπε να έχουν αηδιάσει οι ίδιοι οι φίλοι του οσφπ, αλλά… πέρα βρέχει…

Δυστυχώς, μεγάλη ζημιά κάνουνε κάτι “εφημερίδες” του τύπου Πρωταθλητής και Φως.

μαλλον ξεχνας τις περιβοητες βολτες που εκανε στα αποδυτηρια των διαιτητων ο “καπετανιος” στο ημιχρονο καποιων ματς που στραβωναν για τον παναθηναικο…και ειχε και “σιδερικο” μαζι του…

ok, φίλε μου, κυκλοφορούν πολλά τέτοια, κάποια από αυτά μπορεί και να ισχύουν, πλην όμως ο παναθηναικος δεν έφτιαξε ποτέ μια χούντα όπως αυτή που βιώνουμε τώρα. Όλες οι ομάδες μπορεί να έχουν ευνοηθεί σε κάποια ματς, και η δική σου δεν εφίναι έξω από αυτό. Όμως ο παναθηναικος δεν πήρε ποτέ κάτι που δεν δικαιούνταν. Πες μου εσύ ένα πρωτάθλημα επί εποχής καπετάνιου που κάποια ομάδα ήταν πολύ καλύτερη απο τον παο και δεν την άφησε να το πάρει, όπως πχ έκανε ο γαύρος με την ομάδα του κυράστα. Και στην τελική από το 1979, που ανάλαβε ο καπετάνιος μέχρι τώρα τα πρωταθλήματα πάνε ως εξής:
οσφπ 18
παο 7
αεκ 4
παοκ 1
λαρισα 1
αν σου ζητούσαν εσένα με βάση την εικόνα που έχεις όλα αυτά τα χρόνια, να κάνεις μια πιο δίκαιη κατανομή, από ποιον θα αφαιρούσες; απ’ το παο;;; αν ναι, τότε εγώ πάω πάσο. Είναι δλδ σχεδόν 3 φορές καλύτερος ο οσφπ από παο και 4 από αεκ;;;
Στα 31 πρωταθλήματα είναι πολλά τα 7 του παο;; τα 4 της αεκ;;;
ποσοστα:
οσφπ 58,1%
παο 22,6%
αεκ 12,9%
σου φαίνεται λογικό;; σωστό;;; στην τελική, ο παο και η αεκ έκλεψαν;;;