:lol: To επικό είναι ότι στο 11ο γκολ ο αμυντικός σηκώνει το χέρι του για οφσάιντ γύρω στα 15’’ αφού έχει μπει το γκολ.
Η φαση στο 0:53 και το γκολ που μπαινει ειναι θεικο. :lol3::lol3:
Δειτε πως χανει την μπαλα και μετα ειναι 5 επιθετικοι στην περιοχη μονοι τους. :lol::lol:#-o
Ολο το βιντεο γενικα ειναι μαγεια. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Απιστευτο βιντεο ! Οι αμυντικοι παιρνουν χρυσο βατομουρο για την ερμηνεια τους !
χαχα ενταξει και εμεις φωναζαμε εδω στην ελλαδα για το στημενο εθνικος-αιγαλεω!!το βιντεο ειναι για να σταλει κατευθειαν στην φιφα για ενδεχομενο στησιμο ματς…:lol::lol::lol:
το εχουν κανει προγραμμα πλεον και καθε τριτη,πεμπτη,σαββατο παιζουν ξυλο στο παγκρατι
παλι μαπες!!ωραια πραγματα!!!
Aφου ρε παιδια τους αφηνουν ετσι,δεν πιανουν κανεναν να τον χωσουν μεσα. Και αν πιασουν κανεναν μετα λενε κριμα το παιδι και εχει οικογενεια και ηταν υπο την επιρεια αλκοολ και γνωστες δικαιολογιες.
kill em all #-o#-o#-o
μαλλον ειναι πιο πολυ φαση seek 'n destroy
εντιτ:
πρεπει να ειναι μεσα στο πιο ακυρα γκολ :lol::lol::lol:
Μολις ειχα κατεβει για καφε, και βλεπω ολη την Υμμητου σταματημενη !
Ειχε απειρους μπατσους !
με την εν λογω κοπελια γιορτασε ο μαραντονα την νικη-προκριση επι της ουρουγουαης…
no comment…
Τον ρούφηξε κι αυτή…
Ο μάγος που απειλεί την καριέρα του Κριστιάνο Ρονάλντο τον επηρεάζει ψυχολογικά σύμφωνα με πολλούς. Ο Πορτογάλος, έχει βρεθεί στο στόχαστρο του “Πέπε”, ενός μάγου που ισχηρίζεται πως έχει πάρει…
15.000 ευρώ για να σταματήσει την καριέρα του ποδοσφαιριστή, από μια πρώην του.
Η μητέρα του Κριστιάνο προσέλαβε έναν άλλο μάγο για να λύσει τα μάγια, γιατί θεωρείται πως ο σταρ της Ρεάλ επηρεάζεται από αυτό το γεγονός και χάνει την αυτοπεποίθησή του, τώρα που είναι και τραυματίας.
Πεπε λεει…:lol:
πως γινετε να επηρεαζεσαι ψυχολογικα απο εναν ανθρωπο που τον λενε πεπε
αν ειναι αρχιμαγος γινετε.
καλα.ωραια τον πινουμε σημερα απο τη λιβερπουλ.οχι παλι απο αυτους ρε πουστη μου!παιξτε μια φορα σαν μαντσεστερ φετος
Κι εγώ ξενέρωσα πολύ…Ωστόσο δεν είμαι και πολύ απογοητευμένος φέτος απ΄την Μαντσεστερ…Έχω βέβαια την αίσθηση ότι φέρος δεν θα’ χουμε και πολλούς τίτλους γιατί ο ανταγωνισμός έχει αυξηθεί κατακόρυφα…
Και σήμερα ψιλοκαλά παίξαμε, αλλά οι λιβερπουλ ήταν καλύτερη και βασικά το’ θελε πραγματικά το παιχνίδι
Αυτό που μου κανε εντύπωση ήταν το πόσο σκληρό ήταν το ματς…Πραγματικά είχα καιρό να δω τόσο σκληρα και πολλά μαρκαρισματα σ΄ένα ματς…Οι παίκτες δηλαδή είχαν άγιο που δεν τραυματίστηκαν…
Και παρά το γεγόνος ότι τα φάουλ ήταν άπειρα, το ματς ήταν πολύ καλό με πολύ ένταση και αρκετές φάσεις…Όχι όπως τα ντρερμπι στην Ελλάδα που τα φάουλ είναι επίσης πολλά αλλά κόβεις φλέβα
τα ματς εκει εχουν ρυθμο γιατι ο διαιτητης δε δινει με το παραμικρο φαουλ,ενω εδω στην ελλαδα ο διαιτητης με το παραμικρο αμεσως φαουλ.
Ναι συμφωνώ…Γι αυτό το λόγο συμβαίνει…Για παράδειγμα στο εν λόγω παιχνίδι υπήρξαν πολύ δυνατές στιγμές που ο προπονητής ωστόσο συνέχισε κανονικά τη ροή του αγώνα