ναι ο όφη την έκανε την ανατροπή
εντιτ:η κορυφαία ανατροπή ήταν το μπαρτσελόνα-ατλέτικο 5-4.σε εκείνο το μάτς είχε βάλει και 2 ή 3 γκόλ ο πάντιτς
ναι ο όφη την έκανε την ανατροπή
εντιτ:η κορυφαία ανατροπή ήταν το μπαρτσελόνα-ατλέτικο 5-4.σε εκείνο το μάτς είχε βάλει και 2 ή 3 γκόλ ο πάντιτς
η κορυφαια ειναι η ανατροπη της μαντσεστερ city με την τοτεναμ απο 3-0 σε 3-4 που στο δευτερο ημιχρονο επαιζει με 10(!) παικτες
Ναι αυτό εννοούσα:):!:…μέσα είμουν και είχα πεθάνει στο γέλιο!
Πάντως πέρα απο το τραγικό γεγονός με την αποστολή του Τόγκο στο τουρνούα γίνονται πάρα πολύ καλά ματς και είναι ευκαιρία πολλόι να δούμε / δείτε παίχτες που δεν έχουμε πολλές ευκαιρίες να τους δούμε…Πριν είδα το Αίγυπτος - Νιγηρία που ήταν πάρα πολύ καλό ματς ενώ τώρα παίζει η ομάδα του Σιμάο (που παίζει και βασικός) με το Μπενίν που έχει ως αστέρι τον Σεσενιό που παίζει στην Παρί…Γενικά όποιος έχει Νόβα ας παρακολουθεί και νομίζω δεν θα χάσει…
Κάποιος είχε παίξει 5-0 στο στοίχημα…
αχαχαχα, πανηγυρίζουν οι άλλοι :lol:
καλά ο επόπτης στάνταρ μπέρδεψε την γραμμή του τέρματος με την γραμμή της μικρής περιοχής:p
Εντάξει, μόνη μου χαίρομαι τώρα αλλά ο Plushenko επέστρεψε και έκανε και νέο προσωπικό ρεκόρ. Πάμε για το χρυσό απόψε. :yahoo:
Τι εννοείς προσωπικό ρεκόρ; Σε βαθμολογία; Για καλλιτεχνικό πατινάζ δε μιλάμε;
Ακόμα θυμάμαι τις μάχες Γιαγκούντιν με Πλουσένκο. Ωραίες εποχές! Τότε υπήρχε και φοβερός ανταγωνισμός στο χορό στον πάγο θυμάμαι…
:-#:-#:-#
Σιγά ντε! Πώς κάνεις έτσι που είμαι φαν του καλλιτεχνικού πατινάζ; Υπάρχουν και χειρότερα. Φαντάσου να έκανα γιόγκα ή μαθήματα γαλλικής κουζίνας
Ναι, βαθμολογικά. Επέστρεψε φέτος μετά από 3 χρόνια εκτός λόγω Χ.Ο.
Όταν άρχισα να βλέπω πατινάζ ο Γιαγκούντιν είχε ήδη αποσυρθεί οπότε δεν έχω ζήσει τις μάχες. Από βίδεα στο γιουτιούμπ πάντως συνεχίζω να στηρίζω Γεβγένι.
'Εχω την αίσθηση ότι το επίπεδο τα τελευταία 2-3 χρόνια έχει πέσει τόσο στα ζευγάρια όσο και στα ατομικά με τις αποχωρήσεις τόσων αθλητών…
Με συγκινείς karvou, η αρχική μου αντίδραση διαβάζοντας το ποστ σου ήταν ανάλογη του Cozy
μάλλον τα θεωρεί περίπου το ίδιο
Τότε, ο Γιαγκούντιν ήταν τελείως ολοκληρωμένος χορευτής γιατί συνδύζε δύναμη και τεχνική με καλλιτεχνική αρτιότητα στις χορογραφίες του. Για αυτό εξάλλου είναι και πλέον πετυχημένος χορογράφος (ήταν τουλάχιστον πριν από 3 χρόνια). Ο Πλουσένκο από την άλλη, τότε ήταν ένα παιδί με απίστευτα αθλητικά προσοντά, που έκανε άλματα με τρομερή δύναμη, αλλά τα χορευτικά του ήταν παιδικά. Δεν είχε τον αέρα του Γιαγκούντιν (πράγμα λογικό) καθότι πιτσρικάς. Το βράδυ θα ψάξω να βρω και να δω την εμφάνιση του για να κρίνω.
Η μεγάλη απογοήτευση πάντως ήταν στα ζευγάρια στο χορό στον πάγο. Εκεί που πριν από 3-4 χρόνια γινόταν ο πανικός με καταπληκτικές χορογραφίες, μόλις αποσύρθηκαν οι παλιοί έπεσε κατακόρυφα το επίπεδο. Μπήκαν μέσα τα κριάρια που μπορούσαν να κρατάνε με τις ώρες ψηλά τη ντάμα και οι χορογραφίες έγιναν “επίδειξη φιγούρας” [-X
Σκέψου πως στο πατινάζ όλοι φεύγουν κάποια στιγμή με κάτι σπασμένο. Πόδια, χέρια, μύτες, δόντια. Σίγουρα φεύγουν με κάτι σπασμένο. Πόσο γκέι λες να είναι να πηδάς με ταχύτητα στον αέρα, να στρίβεις το κορμί σου 4 φορές και να προσγείωνεσαι εν κινήσει στο αδύναμο σου πόδι για να πηδήξεις μετά κατευθείαν για άλλες 3 περιστροφές; Οι περισσότεροι που ξέρω θα κώλωναν να το κάνουν8)
Όταν είχε ο Αλέφαντος τραγούδι ο bajevic δεν είχε γεννηθεί ναούμ…
Έπικ!!! :lol:
:-s Τι επαθε ρε #-o