Ποιό όνειρο σας χαλάω ρε γκαζμάδες! :lol::lol:
κακε…
:lol::lol:
έλα ντε… το όνειρο του τσουλου μήπως? :roll:
Εσύ θύμισέ μου να σου φάω το συκώτι την επόμενη φορά που θα σε δω.
Αποκλειστηκε η Τσελσι και εχουμε νευρακια ? :har:
ααα… πεστο ετσι…
εισαι τσελσι…??
αυτα εχει η ζωη…
:lol::lol:
Γελάστε ρε. Άντε, γελάστε με τον πόνο μου. Κοροϊδέψτε τώρα που μπορείτε. Η Τσέλσι θα σας περιμένει στη γωνία για να πάρω την εκδίκησή μου. Και αυτό, είναι δέσμευση.
Μαλάκα Αντσελότι… εσύ έπρεπε να διαδεχτείς το Θεό Γκους Χίντινκ… [-X
[SIZE=“4”]Ο Τέρι “πάτησε” security![/SIZE]
Όλα στραβά πάνε στον Τζον Τέρι το τελευταίο διάστημα. Δεν του έφτανε ο αποκλεισμός από την Ίντερ λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα τραυμάτισε έναν πολίτη, φεύγοντας από τον “Στάμφορντ Μπριτζ”.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο αρχηγός των «μπλε» την ώρα που αποχωρούσε από το γήπεδο ήταν περιτριγυρισμένος από παπαράτσι και φιλάθλους. Στη προσπάθειά του να ξεφύγει, χτύπησε με το αυτοκίνητό του έναν υπάλληλο του γηπέδου (φωτό), χωρίς ωστόσο να σταματήσει να δει ποια ήταν η κατάστασή του. «Δεχθήκαμε τηλεφώνημα στις 23.13 την Τρίτη από το Στάμφορντ Μπριτζ για έναν τραυματισμό ενός πολίτη από ένα αυτοκίνητο. Οι αρχές διαπίστωσαν ότι ένας άνδρας ηλικίας 35 ετών βρέθηκε με σπασμένο πόδι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ο οδηγός ενός μαύρου 4χ4 αυτοκινήτου δεν σταμάτησε. Δεν έχει γίνει κάποια σύλληψη αλλά μόνο ανακρίσεις», δήλωσε εκπρόσωπος των αρχών του Λονδίνου στο Goal.com.
Ο εκπρόσωπος πάντως του Τζον Τέρι, Φιλ Χάλ δικαιολόγησε τον αρχηγό της Τσέλσι λέγοντας: «Ο Τζον έβγαινε από το πάρκινγκ και ήταν περιτριγυρισμένος από παπαράτσι. Δεν οδηγούσε γρήγορα. Υπήρχαν και οπαδοί, μάλιστα, που έλεγαν στους φωτογράφους να απομακρυνθούν. Ο Τζον δέχθηκε τηλεφώνημα από την αστυνομία περίπου μία ώρα μετά το περιστατικό και εθελοντικά πήγε για να υποβληθεί σε αλκοτέστ και να απαντήσει σε ερωτήσεις των αστυνομικών»
Αλλο λεω ρε,μπορει καποιος απο τους φιλους της Μιλαν που φωναξαν να προτιμουσε οντως να παει σε κονσερτο παρα να δει το ματς,και να χαρηκε με την προταση της γκομενας του.Ε,αυτος το εφαγε το φλοκο:p
8O8O8O ο γεωργιου αποσυρεται, βγηκε πριν λιγο στην εκπομπη κ το ανακοινωσε… απο tv ,ραδιοφωνο κ εφημεριδες… τι να εχει γινει αραγε??
κριμα, ειναι απο τους λιγους αθλητικογραφους που παρακολουθω (ουσα)…
παλι καλα που το εγραψες εδω
το εγραψα στο thread οσφπ…
λετε να ειναι αρρωστος ???
μαλακια…
ελπιζω να επανελθει…
δεν νομιζω οτι ειναι κατι τετοιο… φαινοταν εκνευρισμενος κ απογοητευμενος…
το πρωτο που μου ηρθε στο μυαλο οταν δε μιλουσε καθολου ηταν οτι πεθανε καποιος δικος του… αλλα μετα, ετσι οπως μιλησε μου φαινεται οτι καποιος τον πιεζει να αποχωρησει…απειλες κι’ετσι…
και γω αυτο σκεφτηκα στην αρχη…
να τον απειλουν? ας πουμε οκ ε δεν φανταζομαι ομως οτι θα επρεπε να αποχωρησει:wink:…
πολυ αποτομο…
Giorgos Georgiou - Anakoinwsi Apoxwrisis apo ti Dimosiografia
Το βιντεο…
Για να αποχωρησει ετσι ξαφνικα απο ολα ισως συνεβη κατι στην οικογενεια του γιατι και η κοπελια που εχει για τα μηνυματα ειχε κ αυτη ενα υφος περιεργο,ουτε χαμογελαστη ουτε τπτ.
Είναι πάντα και λίγο υπερβολικός στις αντιδράσεις του και τον λόγο του, κατά την γνώμη μου θα ανακαλέσει:):!:
κριμα…
ειδικα για μουντιαλ και γιουρο οι αναλυσεις του ηταν πολυ καλες ρε γμτ…
Ο χατζηνικολαου στον realfm ειπε,’‘Δεν είμαι εξουσιοδοτημένος από τον Γιώργο, να μιλήσω αλλά, αντιμετωπίζει προσωπικό πρόβλημα και μακάρι να βγει δυνατός και να είναι και πάλι μαζί μας ξανά σε λίγες μέρες’’
:-s
ooo …τωρα το ειδα…
το παιδι του ειναι παντως που ειχε προβλημα υγειας…
το εχει πει μερικες φορες…
κριμα…
και τον παω…
μακάρι να ξεπεράσει όποιο πρόβλημα έχει ο άνθρωπος και αν θέλει να επιστρέψει μετά
μακάρι να το ξεπεράσει κι ας μην επιστρέψει ποτέ…