Αθλητική επικαιρότητα

Προφορική συμφωνία Barcelona και Villa.Πιστεύω πως θα δυναμώσει πολύ η επίθεσή της,ταιριάζει πολύ περισσότερο από τον Ibra στο στυλ που παίζει.Αλλά εγώ δεν θέλω να φύγει…:(:cry:

:!:

που το ειδες αυτο?

Κρίμσον πώς σου ξέφυγε!!!??!??!

αμαν ρε ChrisP…
σφαζεις με το βαμβακι…!! :stuck_out_tongue:

[SIZE=“4”]Προφορική συμφωνία για Βίγια η «Μπάρτσα»[/SIZE]

Σε προφορική συμφωνία με τη Βαλένθια για την απόκτηση του Νταβίντ Βίγια ήρθε η Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με τη «Marca». Οι Καταλανοί αναμένεται να διαθέσουν περίπου 40 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Ισπανού διεθνούς από τις «νυχτερίδες», παρότι το περασμένο καλοκαίρι διέθεσαν αντίστοιχο ποσό για την απόκτηση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς (συν τον Σαμουέλ Ετό).

:lol::lol:

ειμαι τραγικος ξερω…!

[SIZE=“4”]Πήρε Καμαρά ο Ατρόμητος[/SIZE]

Mεταγραφή-βόμβα για τον Ατρόμητο. Οι Περιστεριώτες ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ανρί Καμαρά.

Η επίσημη ανακοίνωση

“Τη μεγαλύτερη μεταγραφή της ιστορίας της πραγματοποίησε σήμερα η ΠΑΕ Ατρόμητος η οποία ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον διεθνή Σενεγαλέζο (99 φορές) ποδοσφαιριστή Ανρί Καμαρά (Henri Camara). Η μεταγραφική επιτυχία της ομάδας ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι με την υπογραφή συμβολαίου διάρκειας ενός έτους”.

Ποιος είναι

Γεννημένος στο Ντακάρ της Σενεγάλης με γονείς που μετανάστευσαν εκεί από τη Γουινέα, ο Ανρί Καμαρά επέλεξε να φορέσει τη φανέλα της εθνικής ομάδας της χώρας όπου γεννήθηκε και δεν έκανε το χατίρι του πατέρα του, που ονειρευόταν να τον δει με το εθνόσημο της Γουινέας στο στήθος. Αρχισε την ευρωπαϊκή καριέρα του από τη Στρασμπούρ στη Γαλλία το 1998 ενώ την επόμενη διετία έπαιξε ποδόσφαιρο στην Ελβετία με τα χρώματα της Ξαμάξ και της Γκρασχόπερς.

Στη συνέχεια επέστρεψε στη Γαλλία για να αγωνιστεί στη Σεντάν (2001-2003) και από το 2003 και έπειτα συνέδεσε την καριέρα του με τη Μεγάλη Βρετανία. Φόρεσε τη φανέλα των Γουλβς, Σέλτικ, Σαουθάμπτον, Γουίγκαν, Γουέστ Χαμ, Στόουκ και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Ο Καμαρά αγωνίζεται στη θέση του περιφερειακού επιθετικού ενώ έχει φορέσει τη φανέλα της Εθνικής ομάδας της Σενεγάλης 99 φορές!

Ελεγξε τις εγκαταστάσεις

Ο Ανρί Καμαρά βρίσκεται στην Ελλάδα από την Κυριακή μαζί με το σύζυγό του καθώς ήθελε να ελέγξει από κοντά τις συνθήκες στις οποίες θα δουλέψει. Εμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από όλα όσα είδε και δέχθηκε να βάλει την υπογραφή του σε μονοετές συμβόλαιο.

Δώνης στο Contra.gr: “Είναι αυτό που ψάχναμε”

Σε επικοινωνία που είχαμε τον προπονητή του Ατρομήτου Γιώργου Δώνη μας είπε τα εξής: “Εχει όλα αυτά που ψάχναμε. Ταχύτητα, ντρίπλα, προσωπικές ενέργειες. Με την εμπειρία του βέβαια θα βοηθήσει πολύ και τους υπόλοιπους παίκτες μας. Θεωρώ ότι θα μας βοηθήσει πολύ”.

Στις πρώτες δηλώσεις του ο Καμαρά τόνισε: «Αισθάνομαι υπέροχα. Είναι πολύ καλό που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον Ατρόμητο γιατί θα κάνω πολλά παιχνίδια και ελπίζω να πετύχω πολλά γκολ. Έχω κάνει 99 συμμετοχές στην Εθνική ομάδα της χώρας μου και θέλω να παίξω εδώ καλά ώστε να κληθώ ξανά και να φθάσω αλλά και να ξεπεράσω τις εκατό συμμετοχές».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις του στην Ελλάδα δήλωσε τα εξής: «Μου έκανε πολύ καλή εντύπωση το αθλητικό κέντρο της ομάδας. Όλες οι συνθήκες είναι εξαιρετικές. Πριν έρθω στην Ελλάδα ένας συμπατριώτης μου με συμβούλεψε να μην κάνω αυτό το βήμα. Ο τρόπος που δουλεύει όμως η ομάδα από τα γραφεία και τους υπαλλήλους της ως το αθλητικό κέντρο και τους γιατρούς με έκαναν να αλλάξω εντελώς εικόνα».

Και ο Ανρί Καμαρά κατέληξε: «Θέλω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, να κάνω τα «μαγικά» μου, να πετύχω πολλά γκολ και να βοηθήσω τον Ατρόμητο να πετύχει τον στόχο του στη νέα περίοδο που είναι η είσοδός του στην πεντάδα. Είναι πολύ καλό για μένα που θα συνεργαστώ με ένα προπονητή που έχει κάνει σημαντική καριέρα στην Αγγλία και είναι πολύ φιλόδοξος. Είμαι ένας παίκτης που έχει εμπειρία και θέλω να βοηθήσω όχι μόνο την ομάδα μου αλλά και τα νέα παιδιά που έμαθα ότι διαθέτει».

Μιλωντας για στραικερς,Villa το no 1 στο κοσμο για μενα και τρελη αδυναμια…

[SIZE=“4”]Λίστα με παράγοντες στέλνει ο Μπιτσαξής στον εισαγγελέα![/SIZE]

Στα χέρια του γενικού γραμματέα Αθλητισμού, Πάνου Μπιτσαξή και ακολούθως στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, θα βρεθεί το αμέσως προσεχές διάστημα, έκθεση της Τραπέζης της Ελλάδος, η οποία περιλαμβάνει 968 φυσικά πρόσωπα (εκ των οποίων αρκετοί είναι αθλητικοί παράγοντες) που έχουν καταθέσει ποσά μεγαλύτερα των 100.000 ευρώ σε τράπεζα της Μαλαισίας!

Η εν λόγω έκθεση δεν αφορά κάποιο καινούργιο στοιχείο που έρχεται τώρα στο φως της δημοσιότητας, αλλά είναι μια παλιά υπόθεση η οποία ήρθε και πάλι στην επιφάνεια στην εκπομπή «Δίκη» του τηλεοπτικού σταθμού Blue Sky το βράδυ της Δευτέρας. Η έρευνα της Τραπέζης της Ελλάδος που οδήγησε πριν από αρκετό καιρό στη σύνταξη της προαναφερόμενης έκθεσης, δεν αφορά πιθανό στήσιμο αγώνων, αλλά το αδίκημα του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος που φέρεται να έχει τελεστεί το διάστημα από το 2005 έως το 2008.

Ωστόσο, σύμφωνα με όσα αποκαλύφθηκαν στην επίμαχη εκπομπή και τα οποία αναφέρονται στην έκθεση, η προέλευση των χρημάτων που έφευγαν από την Ελλάδα προς τη Μαλαισία, προέρχεται σε μεγάλο βαθμό και από το στοίχημα. Για παράδειγμα, φαίνεται να υπάρχει πρόεδρος ομάδας Β? Εθνικής, ο οποίος το 2008 έπαιξε 1 εκατ. ευρώ στην ήττα της ομάδας του! Τα κέρδη του ανήλθαν σε 10 εκατ. ευρώ! Επίσης, γιος μεγαλοπαράγοντα, στοιχημάτισε 1,6 εκατ. ευρώ, επίσης σε ήττα της ομάδας του? μπαμπά του. Τα κέρδη του άγγιξαν τα 7 εκατ. ευρώ!

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες που διέρρευσαν την Τρίτη το βράδυ, ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής έχει αντιδράσει άμεσα, ζητώντας να πάρει στα χέρια του την έκθεση της Τραπέζης της Ελλάδος. Σκοπός του, είναι να τη στείλει τις επόμενες ημέρες (ίσως και την Τετάρτη 12/5) στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου ώστε να διερευνηθεί αν η υπόθεση αυτή μπορεί να συσχετιστεί με την υπόθεση των 27 ύποπτων αγώνων που απέστειλε η ΟΥΕΦΑ στην ΕΠΟ σε μορφή φακέλων, οι οποίοι ?ως γνωστόν- βρίσκονται ήδη στα χέρια της δικαιοσύνης.

Ο εισαγγελέας από την πλευρά του, καλείται να διερευνήσει αν πέραν από ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, προκύπτουν στοιχεία και για τέλεση αδικημάτων περί παράνομου στοιχηματισμού και στησίματος αγώνα.

αχιλλεας μπεος και πούρο family…??

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες που διέρρευσαν την Τρίτη το βράδυ, ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής έχει αντιδράσει άμεσα, ζητώντας να πάρει στα χέρια του την έκθεση της Τραπέζης της Ελλάδος. Σκοπός του, είναι να τη στείλει τις επόμενες ημέρες (ίσως και την Τετάρτη 12/5) στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου ώστε να διερευνηθεί αν η υπόθεση αυτή μπορεί να συσχετιστεί με την υπόθεση των 27 ύποπτων αγώνων που απέστειλε η ΟΥΕΦΑ στην ΕΠΟ σε μορφή φακέλων, οι οποίοι ?ως γνωστόν- βρίσκονται ήδη στα χέρια της δικαιοσύνης.

δηλαδη αυτος ειναι ο σκοπος που τον εστειλε στον αρειο παγο?Αν δεν εχει σχεση με τους στημενους αγωνες θα αφεθουν ελευθεροι???Χαχα,τι λενε ρε…πονταρε 1 μυριο στην ηττα της ομαδας του και θα διερευνηθει λεει αν εχουν σχεση με τα στημενα…μπραβο μαλακες!

μιλάνε όλοι, μιλάνε και τα λαμόγια του[SIZE=“7”] ΒΟΡΡΑ[/SIZE]

Μια ζωή έχετε σακατέψει paoktsis το ποδόσφαιρο της Βόρειας Ελλάδας!!!

Πω, κόψ 'τις μαλακίες και πες κάνα επιχείρημα άμα θες διάλογο.

διάλογο με άτομα που είναι φαβορί και με περνάνε στο Αγαπάμε2 δεν ΚΑΝΩ
και ειδικά αν είναι με τον[SIZE=“6”] ΜΠΑΟΚ[/SIZE]

Αα, θες να τον περάσεις στο Αγαπάμε, γι’ αυτό όλη αυτή η φάση.
Πάω πάσο τότε.

η “μεγαλη” κυρια του ευρωπαικου ποδοσφαιρου καταφερε να βγει ευρωπη απο την τιμητικη 7η θεση επειδη ο τελικος ηταν ρομα-ιντερ…
συγχαρητηρια…=D>=D>=D>=D>=D>

Γιούβε σ’αγαπάω την 7ρα δεν ξεχνάω. :stuck_out_tongue:

Αγάπησε και την Δυναμό Βουκουρεστίου ή ξέχασες την 6άρα;:):!:

Πριν πόσα χρόνια;Γιατί δεν πιάνω τα αγέννητα;Αλλιώς…8-2 :stuck_out_tongue:

[SIZE=“4”]Χάνει το Μουντιάλ ο Μπάλακ![/SIZE]

Χωρίς τον αρχηγό και φυσικό της ηγέτη θα παρουσιαστεί η Γερμανία στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής. Ο Μίχαελ Μπάλακ τέθηκε νοκ άουτ από το Μουντιάλ, αφού ο τραυματισμός που υπέστη στον αστράγαλο αγωνιζόμενος με την Τσέλσι κόντρα στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας αποδείχτηκε σοβαρός.

Ο 33χρονος άσος χτύπησε από ένα μαρκάρισμα του Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ στο 44ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Μπάλακ, που μετρά 98 συμμετοχές και 42 γκολ με τα «πάντσερ», θα λείψει πολύ από το συγκρότημα του Γιόακιμ Λεβ.

τον τσάκισε ο αλλος…

αουτς! τον απεχθάνομαι σαν παίχτη τον βαλακ όμως.

εγω να δεις…!!

[SIZE=“4”]
Απεργία για το φορολογικό ετοιμάζει ο ΠΣΑΠ
[/SIZE]

Το ενδεχόμενο να κατέβουν οι Έλληνες ποδοσφαιριστές σε απεργία στο ξεκίνημα της νέας περιόδου, συζητήθηκε εκτενώς στη Γενική Συνέλευση του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, η οποία πραγματοποιήθηκε προκειμένου να τεθούν τα μεγάλα προβλήματα του χώρου και να διενεργηθούν αρχαιρεσίες για νέο διοικητικό συμβούλιο.

Το παρών στη Γ.Σ. έδωσαν αρκετά μέλη του ΠΣΑΠ και έχει ιδιαίτερη σημασία ότι παρευρέθηκαν πολλοί ποδοσφαιριστές μεγάλων ομάδων και όχι μόνο των μικρότερων. Οι Καραγκούνης, Καφές, Τζόρβας, Κατσουράνης, Τοροσίδης, Γιαννακόπουλος Νταμπίζας, Τζιωρτζόπουλος, Σαλπιγγίδης ήταν ορισμένοι από τους παρόντες και φυσικά ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Αντώνης Νικοπολίδης.

Ο τελευταίος ανακοίνωσε και επίσημα την απόφαση του να αποχωρήσει από την προεδρία του ΠΣΑΠ για προσωπικούς λόγους, ωστόσο τόνισε πως θα παραμένει ως απλό μέλος. Το νέο προεδρείο θα προκύψει πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα, όταν το δ.σ. που θα εκλεγεί στις αρχαιρεσίες της Δευτέρας συγκροτηθεί σε σώμα. Φαβορί λέγεται πως είναι ο Στέλλιος Γιαννακόπουλος.

Στη διάρκεια της Γ.Σ. συζητήθηκαν όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ποδοσφαιριστές. Όταν μάλιστα ορισμένοι από αυτούς άρχισαν να βγάζουν στη φόρα τα άπλυτα των ομάδων τους και να αναφέρονται σε συμπεριφορές προέδρων ΠΑΕ και διοικήσεων γενικότερα, η διοίκηση του ΠΣΑΠ ζήτησε από τους λιγοστούς δημοσιογράφους που τους έκαναν την τιμή να βρεθούν εκεί για να παρακολουθήσουν τη Συνέλευση, να περάσουν έξω από την αίθουσα!

Τα θέματα που τέθηκαν ήταν η κατάργηση της αυτοτελούς φορολόγησης για τους επαγγελματίες αθλητές και το νέο φορολογικό νομοσχέδιο γενικότερα, η γηπεδική βία και τα «στημένα» παιχνίδια.

Για το θέμα της φορολογίας που ενοχλεί ιδιαιτέρως τους ποδοσφαιριστές, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που πρότειναν να προκηρυχτεί απεργία από την πλευρά τους και να μην κατέβουν να αγωνιστούν σε κάποια από τις προσεχείς αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Ωστόσο, επειδή γνωρίζουν πολύ καλά πως θα τους ασκηθεί έντονη κριτική λόγω του ότι κάποιοι από αυτούς αμείβονται με μυθικά ποσά, σκοπεύουν να «βάλουν μπροστά» και το θέμα της βίας, στους λόγους μιας πιθανής απεργίας. Άλλωστε, οι ποδοσφαιριστές πέφτουν συχνά θύματα και θα έπρεπε αυτό το θέμα να το έχουν πολύ ψηλά.

αυτα ειναι…