Φωτογραφιες οργανων

Εγώ για Chapman Stick το πέρασα πριν δω ότι έχει 3 χορδές και λέω “πού το βρήκε” :stuck_out_tongue:

Evarian ωραία συλλογή… όπως και ωραίο το ότι ασχολείσαι με το να φτιάχνεις διάφορα… :slight_smile:

“φτιανω” οργανα. απλα εχω μια καποια επαφη με το αθλημα και θα ηθελα καποια στιγμη να ασχοληθω παραπανω. αλλα που λεφτα και χωρος…
μπορει το καλοκαιρι να φτιαξω κανενα guitar kit.

οσο για τα πεταλια ναι εφτιαχνα καποτε απλα τα παρατησα γιατι δεν μπορω να βρω καποια υλικα και εχω 3 πεταλια με ετοιμα κυκλωματα απλα δεν εχω ποδοδιακοπτες…

το 3χορδο ειναι μια προσπαθεια για ενα cigar box guitar για περισσοτερα ψαξε αυτο ακριβως στο google.

να και το δικο μου μπασσο.

Spiro(dhl original1924)exw xasei to mail sou, mporeis na mou steileis?andy_both@yahoo.com,
Nikos-thanever

Αριστερα η BC Rich Assassin και δεξια η καινουργια μου Fender!!:smiley:

Και στο βαθος δελφινακια:lol:

Mια και μελετουσα πριν,να και μια φωτο απ τα μωρα μου(λειπει η αλλη καμπινα αλλα οκ στο σπιτι ειμαι,μη φαω και εξωση…).

Ωραία η Les Paul hokam… φαντάζομαι και με cabinet που λες θα είναι σκέτη ονείρωξη…

Το beginner level μπάσο μου… Σε καναν χρόνο το βλέπω να παίρνω καινούργιο… και με περισσότερες χορδές.

Thanks man:D
!Κουκλι ειναι το μωρο μου,την αγαπαω…μου ειναι και πιστη τα τελευταια 14 χρονια,τι αλλο να ζητησω…??:stuck_out_tongue:
Ο συνδυασμος σκοτωνει ηχητικα.ΟΓΚΟΣ.Ειδικα σε χαμηλα κουρδισματα κιολας σε βαραει στο στομαχι η λατρεια μου.(ειμαι φετιχιστης δεν το κρυβω!:stuck_out_tongue: )

Πολύ ωραία τα οργανά σας :smiley: Συγχαρητήρια στους τυχερούς κατόχους!

Θέλω κ εγώ να μοιραστώ μαζί σας το πιο φιλόξενο σημείο του σπιτιού μου:

Από αριστερά προς δεξιά:
Πάνω στο γραφείο

Χειροποιήτο μπαγλαμαδάκι
Edirol UA-25
E-MU X-board 61
Hohner μελόντικα :stuck_out_tongue:

Κάτω από το γραφείο
Boss GT-6
Fender Frontman (Practise amp)
Lidl κλασσική (δε ξέρετε αυτή τη μάρκα???)
Mesa - Boogie V-Twin (all the ???)
Kramer (Striker το μοντέλο If I’m not mistaken)

Λείπει μια χειροποιήτη κλασσική κ ένα μπουζούκι, κάπου εδώ γύρω είναι…

Όπου να 'ναι ευελπιστώ να προσθέσω νέα μέλη με πρώτη προτεραιότητα μια Strat με σταθερό τρέμολο
:metal: :metal: :metal:

Να το και το δικο μου μωρο… Καινουργιο… :stuck_out_tongue: :smiley:

Τρελη τρελα!!!

Δύο απ’τα όργανα μου
Η κιθάρα είναι μια φτηνή washburn house of blues,ι το βιολί yamaha EV-205 κι ο ενισχυτής Line6 SpiderII 30W
Θα βγάλω κάποτε φωτογραφία και τα υπόλοιπα μόλις τα συμαζέψω :stuck_out_tongue:

ρε μαγκες θελω να παρω εναν 30αρη ενισχυτη.για πειτε καμια τιμη.ακυρο τοπικ για αυτο που ζηταω απλα επειδη ολοι εχετε ενισχυτες μεγαλους απο,τι βλεπω στα οργανα σας :-s :-s :-s :? αν ειχατε να προτεινεται καποιον καλο ετσι για το σπιτι…γτ μαυτον που εχω δεν παω πουθενα…

Τι λεει?Το καινουργιο μοντελο ειναι ε?
Βασικα εχω ακουσει οτι ειναι απο τις χειροτερες γκιμπσον και πληρωνεις πιο πολυ ονομα
Για πες πως σου φαινεται:-k

φτιαξε ενα καινουριο τοπικ να σε βοηθησουμε οχι εδω μεσα!:smiley:

εφτιαξα…στις αγγελιες ειναι.οσοι πιστοι…

Δεν ειναι η Gibson αλλα η Epiphone… Δεν εχω τοσα χρηματα για την πρωτη…

Εμενα με εχει αφησει απολυτα ικανοποιημενο. Πολυ καλη πραγματικα, και long tenon κανει πολυ μεγαλη διαφορα…!

Φρεσκο φρεσκο 8)

Πριν λιγο ειχαμε την πρωτη επαφη (Ο Μπαμπης ο φλου)

Πήρα και εγώ τη πρώτη μου ηλεκτρική και τη λατρέυω!!!Μια LTD M-100FM με δύο διπλούς μαγνήτες ΕSP, 24 ταστα ,floyd rose tremolo ,σώμα απο basswood ,3 επιλογών διακόπτη,δύο ρυθμίσεις για ένταση και τόνο και ταστιέρα απο τριανταφυλιά.Πήρα επίσης μαζί έναν MARSHALL MG30DFX 30 WATT.

κιθάρα http://www.shopfor.com.au/store/images/uploads/m-100FM_STBC.jpg
ενισχυτής http://www.imusician.co.uk/cbimages/PRODUCT/PRODUCT_ENLARGED/00045989.jpg

καλοπαιξιμη φιλε! :smiley: