Φωτογραφιες οργανων

bluezlick φοβερος εξοπλισμος! Για πες για το καθενα (για πεταλια ενδιαφερομαι να μαθω περισσοτερο εγω :Ρ)…

επειδη γκαβλωσατε με τα πεταλακια ολοι σας ριξτε μια ατια εδω:wink:
http://www.jampedals.com/news.htm

Πολυ πλακα εχουν τα πεταλια χα χα!Και η κιθαρα πανω δεξια πολυ χιπικη. :hippy:
Αυτο το χοντρο ασπρο πραγμα τι ακριβως ειναι; :-s

Nα, και η μία (η πιο αγαπημένη) από τις τρεις κιθάρες μου (δύο ακουστικες, μία κλασσική):

λεπτομέρεια:

Τι να πω κι εγώ ο “φτωχός”? Ακόμα ψάχνω για πεταλάκι…
Αυτήν έχω και αν και δεν είναι τίποτα το σπουδαίο, είμαι ικανοποιημένος

musicman sterling 4-string

ibanez sr300 4-string το εχω μετατρεψει σε αταστο!!!

epiphone ταυρακι

trace elliot boxer 30 για μπασο.

το ταυρακι ειναι πολυ μπροστα!

θελω να βρω και ενα αυτοκολλητακι sabbath για να δεσει το γλυκο!!!:smiley:

Που την βρήκες σε τέτοιο χρώμα και πόσο στοίχισε αν επιτρέπεται?

το studio που κανω προβες με τη μπαντα πουλαει και μουσικα οργανα ενισχυτες κτλ την παραγγειλαμε απο bon studio και την εφερε,αν θυμαμαι καλα 350 ευρω πληρωσα…εννοειτε οτι μου εκοψε και κατι!!!

Αριστερόχειρας είσαι?

Εύγε για το αυτοκόλλητο Saint Vitus!

αριστεροχειρας…γενικα εμας τους ζερβοχεριδες μας εχουν λιγο στην απεξω σε οτι εχει να κανει με μουσικα οργανα…αλλα στα @δια μας:lol: :lol:

και γω αριστεροχειρας ειμαι, αλλα οταν αρχισα να παιζω, δεν ξεραμε πως ειχε διαφορα (μιλαμε για εκτη δημοτικου ξερω γω) οποτε ο μπαμπας ειχε ηδη παρει μια κλασσικη σχετικα ακριβη και δεν δεχονταν αλλαγες :stuck_out_tongue: #-o
οποτε εμαθα αλλιως…θεμα συνηθειας ολα…

:lol: :lol: το πρωτο μου μπασο ηταν ενα ario pro II μεταχειρισμενο που του ειχα γυρισει τις χορδες a la hentrix:lol: :lol: θεικες εποχες!!!

Φιλος πολυ ωραιος εξοπλισμος. Και ναι εμας τους αριστεροχειρες μας εχουν στην απ’ εξω καλα τα λες. Ωραια τα μπασα!! Οπως και το αυτοκολλητο saint vitus. Μην μου πεις οτι και αυτα τα πηρες σε τιμες 350 ευρω ξερωγω 8O

το musicman μου ειχε στοιχησει τοτε που το πηρα πριν μπουμε στο ευρω 650.000 η 670.000 δρχ αν θυμαμαι καλα…νταξει το ibanez πολυ πιο φτηνο γυρω στις 130.000 δρχ
το αυτοκολητο μου το τυπωσε ενα φιλαρακι:D τωρα μου εχει μπει στο ματι ενα μπασακι dean αταστο,αλλα οσο και αν εχω ψαξει στο νετ για αριστερο,τζιφος…:dunno: :dunno:

Ε, τότε δεν πάιζει να βρεις. Φαντάσου για κιθάρες μου είχαν πει ότι στα 100 μοντέλα τα 3 είναι και αριστερόχειρα. Τεσπά, για το αυτοκόλλητο sabbath που έλεγες πιο πάνω, αν είσαι από Αθήνα και πας στο Μοναστηράκι στο Top Man (…) έχει τον σταυρό που γράφει Black Sabbath. Σίγουρα, το είχα βάλει κι εγώ.

thanx για την πληροφορια!!θα το τσεκαρω:thumbup:

το νέο μας μοντέλο σε αποκλειστική πρώτη φωτογράφιση για το φακό ενός παπαράτσι… :lol: Μια Framus Diablo Pro. Είναι πρώτη! τόσο εύκολη στο παίξιμο που θα πρέπει να συνηθίσω…

(ξέρω, χάλια η φωτό αλλά μου κλέψαν τη ψηφιακή #-o κλαψ)

Συγκινητική στιγμή. Πρώτη μου παραγγελία από το ίντερνετ( απτόν Θωμά τον Γερμανόνε ) . Τσίμπησα μια fender tele highway one σε honey blonde χρώμα. Ιδού http://www.fender.com/products/search.php?partno=0111260375