Nba

Τώρα θα δούμε πορνο

3 Likes

Αδικο για τους ΦΕΤΙΝΟΥΣ Ροκετς. Παρα πολυ ωραια ομαδα, δουλεμενη, και με τον καλυτερο Χαρντεν της ιστοριας. Πρωτον, επαιξε σοβαρη αμυνα (τσεκαρε ανοδο σε defensive rating), δευτερον ακομα και στο χθεσινο παιχνιδι οι πασες του προς τον Καπελα ειναι ολες ενα ποιημα, και τριτον με τον ερχομο του Κρις Πολ η ομαδα επαιξε ολη τη χρονια ομορφο μπασκετ, φτανοντας και στο καλυτερο ρεκορ κανονικης περιοδου στην ιστορια των Ροκετς.

Χωρις Κρις Πολ ηξεραν μαλλον οτι ο μονος τροπος να κερδισουν ειναι σκληρη αμυνα και βομβαρισμος με τριποντα, μονο που “if you live by the 3, you die by the 3”, και μετα το Garden απο προχθες, ανοιγει και στο Toyota Center νεα κερκιδα, αφου στο Τεξας ειναι ολα μεγαλυτερα. Οι Harden, Ariza και Gordon ειναι πολυ πιο εμπειροι στην οικοδομη απο τους Jaylen Brown, Terry Rozier και Marcus Smart ομως, κι ετσι κατερριψαν κι ενα αρνητικο ρεκορ = 27 συνεχομενα αστοχα τριποντα :neutral_face:

Αηδια λιγο που για 4η συνεχομενη χρονια εχουμε το ιδιο ζευγαρι, και προσωπικα πιστευω οτι οι Warriors ειναι πιο τρωτοι απο οτι φαινονται, ενω οι Cavaliers δεν εχουν τοσο ασχημο ροστερ οσο λενε μερικοι. Δε νομιζω πως θα ειναι σκουπα σε καμια περιπτωση, και δεν αποκλειεται να ειμαστε στο 2-2 μετα απο 4 παιχνιδια.

Κι ενα ασχετο βιντεο που λεει πολλα ομορφα:

Μόνο με Lebron δεν έχουν καμιά τύχη απέναντι στους Warriors. Δεύτερος σκόρερ στους Cavs είναι ο Love με 14 πόντους μ.ο. και 38% ευστοχία (για playoff πάντα). Ακόμα και αν ο Lebron συνεχίσει τα όργια που κάνει θα χρειαστεί σημαντική βοήθεια και πολύ καλύτερα ματς τουλάχιστον από τους πενταδάτους σε άμυνα και επίθεση. Αν γίνει αυτό είναι πιθανό να έχουμε καλό ντέρμπι αλλιώς…

Ποιο ντέρμπι ρε παιδιά, στην καλύτερη 4-2.

Ο Love χανει ολη την σειρα?

Θελω Καβς γιατι δεν μπορω να βλεπω τον Πατσουλια να πανηγυριζει αλλα δυσκολο. Δεν θα ειναι σκουπα αλλα σε 6 ματς το πολυ. Μετα απο τους επικους τελικους περιφερειων μαλλον παμε για ξενερωτο τελικο.

Πορνό θα δούμε στο Μουντιάλ που ο Μέσι πάλι άτιτλος θα μείνει.

Τώρα για τους τελικούς του ΝΒΑ, σίγουρα το φαβορί είναι oι Warriors που έχουν σαφώς καλύτερο υλικό αλλά είμαι σίγουρος παρ’ όλα αυτά ότι ο LeBron θα συνεχίσει τις διαστημικές του εμφανίσεις και οι Cavs θα το παλέψουν όσο δεν πάει.

Οι σοβαροί Warriors θα κέρδιζαν το πολύ με 4-1, χωρίς να εξαρτάται καθόλου από κανέναν Λεμπρόν, όπως άλλωστε έκαναν πέρσι. Φέτος δεν είναι σοβαροί μέχρι τώρα. Και πάλι φυσικά έχουν τις πιθανότητες με το μέρος τους, είναι καλύτεροι και έχουν και το πλεονέκτημα έδρας, οπότε στη σειρά υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί. Ο Λεμπρόν πρέπει να κάνει μεγάλη υπέρβαση για να κερδίσουν τη σειρά οι Cavs - αυτή τη φορά δεν έχει απέναντι ούτε τους cRaptors, ούτε τους Celtics χωρίς τους δύο καλύτερούς τους παίχτες. Θα είναι πολύ δύσκολο.

1 Like

Ο Steve Kerr δηλωσε πως αν δεν ειχε τραυματιστει ο Iguodala, θα ειχαν κερδισει τους Rockets 4-1. Τον βγαζουμε κι αυτον υπερβολικο οπως εμενα οταν το ειπα ή οχι?

2 Likes

Αν οι Cavs επιμείνουν να παίζουν το μπάσκετ που παίζουν, δε βλέπω πως μπορούν να χτυπήσουν τον τίτλο. Και 50 πόντους να βάζει ο LeBron με triple double, στην καλύτερη περίπτωση να πάρουν 2 ματς.

ΑΝ αλλάξουν τον τρόπο παιχνιδιού τους, βάλουν στο παιχνίδι τους τον Tristan, στείλουν τον Love (εφόσον είναι υγιής) στο 4 και κάνουν εξαιρετική σειρά ο JR με τον Green, μπορούν να διεκδικήσουν και τον τίτλο γιατί το GSW ΔΕΝ έχει βάθος πάγκου και εκεί πρέπει να χτυπήσουν.

Οι πιθανότητες που δίνω στο να θυσιάσει ο LeBron τον τρόπο παιχνιδιού του με 4 ακροβολισμένους και μόνιμο isolation είναι περίπου όσες και οι πιθανότητες τίτλου τους.

2 Likes

Ποσο εγκεφαλικα νεκρος παιζει να εισαι ρε JR, γαμησες την σειρα, θα ειχαμε ωραιο ντερμπυ…

Η απογνωση…

3 Likes

J.R. Smith απλά η μεγαλύτερη μαλακια που έχω δει σε τέλος τελικού ΝΒΑ. Καλά οκ, δεν το είχες και σίγουρο ότι θα το έβαζε το καλάθι.

Μυθικός Λεφλοπ, μεγαλειώδης εμφάνιση. Ευτυχώς δεν ήταν αρκετή.

6 Likes

Επίσης, ο Green των GSW για άλλη μια φορά μου θύμισε γιατί τον θεωρώ το ανάλογο του Ράμος της Ρεάλ στο ΝΒΑ. Παικταράς αλλά κοπρίτης. Άλλη μια φορά που έκανε αντιαθλητικό φάουλ, με κίνδυνο να χτυπήσει άσχημα ο αντίπαλος και ο κοπρίτης χοροπηδούσε και διαμαρτυρόταν υποστηρίζοντας πως ο αντίπαλος κάνει θέατρο και μετά ‘ξεσήκωνε’ τον κόσμο με αφορμή το ότι πήγε να σακατέψει άνθρωπο.

(στη φάση του JR Smith δεν είχαν time out οι Cavs? Αυτός ο άνθρωπος πρέπει να έχει πρόβλημα πάντως. Δεν εξηγείται το να δυσκολεύεται τόσο να κρατήσει την προσοχή του σε αυτό που κάνει.)

εκπληκτική μαλακία, σχεδόν μπορεί να θεωρηθεί αριστούργημα

1 Like

Τι στο διάολο ήθελε να κανει ο Smith μόνο αυτός το ξέρει…Για τον Λεμπρον τα λόγια είναι περιττά…μόνος του όμως δεν μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα από τους Ουοριορς. Είναι ανθρωπίνως αδύνατο, ακόμα και για αυτόν τον υπεράνθρωπο…

JR από τότε που πήρε τίτλο φαίνεται όλο και πιο αδιάφορος. Ούτε πέρυσι έκανε καμιά τρελή σεζόν, φέτος είναι σε άλλο πρωτάθλημα. Από την μια απορώ που τον έχει μέσα τόσα λεπτά από την άλλη δεν βλέπω και πολλές εναλλακτικές στο ροστερ.

Τόσες χριστοπαναγιες σε highlights δεν εχω ξαναρίξει ποτέ. Δεν ειναι δυνατόν, δεν το χωράει ο νους μου ότι δεν είχε προσέξει ότι το παιχνίδι ήταν ισόπαλο. Δεν νοείται, δεν γίνεται.!

Αν και θα ήθελα πολύ περισσότερο να κάνουν το repeat οι GSW έχω να πω πως δύσκολα θα βρούνε δεύτερη ευκαιρία εκεί μέσα οι CLE. Οκ θα μου πεις έχει πολύ δρόμο ακόμη η σειρά αλλά αυτό το χτεσινό δεν χωνεύεται με τίποτα.

Αν ο Ντουράντ συνεχίσει να χαλάει το παιχνίδι των υπόλοιπων με κάκιστες αποφάσεις στην επίθεση, μια χαρά δρόμο έχει η σειρά.

5 Likes