Μου αρέσει

Απο Τριτη να δεις μπυρες που θα σε ποτιζω 8)

που έρχεται απλά το σάββατο…:roll:

κι’εμενα

που κανω μπανια και φευγω για ζν!!1

ζωνιανα?

που καταφερα και εκανα την κωλοασκηση!!!:band: :hippy: :metal: :metal: :yahoo:

Που επιτέλους έκανα την εργασία για το cd…αν αύριο είναι όλα καλά,θα κάνω πανηγυρικό ποστ…

Το ντοκιμαντερ που εχει στο Σκαι αυτή την στιγμή για το ποσο ανθρωπινα θα μπορουσαν να είναι τα ανδρωειδή και την τελειότητα μεσω τεχνολογίας και πετάει σαν επιχειρήματα σκηνές από το Brazi,το Blade Runner και το Ghost in a shell…!

ζωντανοι νεκροι ραπ συγκροτημα το οποιο εφερε το μπατλ στην Ελλαδα!!

Mπατλ μεταλ?

Όχι ρε, αυτοί είναι ραπ χιπχοπ… τέτοια…

Ρωτήστε το ίφριτ, αυτός ξέρει… άκουγε παλιά :twisted:

rap they are γαμουν αγρια και ακαταπαυστα χουν καντρα με τον νιβο και χτες καναν φρεσταιλ και τον βριζανε!!1δωστε μου μπαφο να πιω να φιαχτω να κοπω να γνω χαλια,αυτο το κοκκινο παιρνει καεφαλια ντουμανια με κανει χαλια!!1

:lol: :lol: :lol:

ΖΝ και μαλακίες

Μηδενιστής ντουέτα με ΝΙΝΟ κλπ, κλάφτα…

τι λες ρε ποτε δεν εχουν κανει ντουετα με νινο και λοιπους μαλακες ισα ισα που βριζουν αθτους που πουλανε την τεχνη τους για να πανε σε μπουζουκια και να οικονομησουνε!!!1 α και οπως και να το κανεις η ζν δεν ειναι τυχαιοι αμα κατεεις κατι απο ραπ!!1ον τοπικ μου αρεσουν οι odus vivendi!!

http://youtube.com/watch?v=TODXpl0K7ec :wink:

Γιο γιο τρουιλα και κακο!!1

εν ειναι μποζουκια ρε ειναι βραβεια…ο νιωο και κατι τετιοι τραγουδουν στα μπουζουκια ο μηδε οχι…αμα ησουνα χτες ανν θα καταλαβενες τι σημαινει μηδε(απειροαπειρος κοσμος) ρε δεν ξερω αμα ακους καθολου ελληνικο ραπ αλλα αμα… δεν χρειαζετε να σου πω εγω τι ειναι οι ζν… τεσπα αμα θες να σου εξηγησω διαφορες μεταξυ ζν και νιβο πες μου…!!

ον τοπικ μου αρεσει τα σπορια να κανουν πομπ πομπ και επισης μου αρεσει ο τροπος που παιζει ο dj the boy!!

Έχω φίλο χιπ-χοπ-α. ΖΝ άκουγε κάποτε, τώρα τους κράζει… Γιατί πλέον είναι για τα πανυγήρια… Ντάξει, φέρανε το χιπ-χοπ στην Ελλάδα, και μπράβο τους… Αλλά σήμερα δεν…

Πομπ πομπ?

ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ

pffffff…οι αληθεια ειναι οτι δεν συμφωνω μαζι σου ουτε με τον φιλο σου…φεραν το χιπ χοπ οπως ειπες δεινουν ευκαιριες σε νεα παιδια…επισης μα ρεσει ρε φιλε που αγαπανε αυτο που κανουνε τραγουδαγανε 3 ωρες(οταν κατι αλλοι κανουν συναυλιες της μιας ωρας)!!επισης μαγκια των ζν και μερικων αλλων ελληνων μσις ειναι οτι καναν κατι μαλακες σαν τον νιβο να τους κοπιαρουν,…ο νιβο τραγουδει γυναικες πολλες παρα πολλες αλλα ποτε////πριν 10 χρονια ενα μσ ελεγε γυναικες πολλες οι καλεσ οι κακες και οι πουτανες/////ο νιβο τραγουδαει ποσο μαλακας εισαι(εφτασε 40 χρονων για να βρισει)πριν αρκετα χρονια οi zn legan εισαι μαλακας μαλακα σε γαμω για πλακα μαλακα μααλκα/////τουλκαχιστον ελπιζω ο φιλος σου να μην βαζει γκοιν θρου και ζν στο ιδιο τσουβαλι!! ον τοπικ μα ρεσει να αρεσω!!1 θεριε το πομπ πομπ περιεχεται σε ενα τραγουδι τους!!1