Μου αρέσει

Βολτάραμε στον Υμηττό με τους γέρους Αλεξ; :lol: Έχει κάτι γκρεμούς εκεί, όμορφα είναι για μάθημα οδήγησης.
Αγία Παρασκευή και Παπάγου. Αυτές οι περιοχές κινδύνεψαν σήμερα. :stuck_out_tongue:

Χμ. Κάνω οτι δε διάβασα το παραπάνω. Και αν θες να ξέρεις, άν θες να μάθεις οδήγηση, άκου αυτή τη σοφή συμβουλή, που κάποτε μου είπε ένας γέροντας σ’ ένα ψηλό βουνό, μια μέρα που βρεχε. Το να μάθεις να οδηγείς πάνω απο γκρεμούς είναι πολύ σημαντικό. Και ναι, για πρώτο μάθημα μιλάω. Γιατί σκέψου, αν στο πρώτο μάθημα κατορθώσεις τους γκρεμούς, σκέψου μόνο το μετά, σκέψου πως θα οδηγείς τότε. Θα πετάς!

Στο επόμενο περιμένω να μου πεις εμπειρία απο γκρεμό λοιπόν.

παπαγου …σε ενα ασημενιο γιαρις ησουν???

ΡΟΜΠΑΑΑΑΑΑ!!!:lol:

Λευκό! :stuck_out_tongue: :lol:

Σκάσε εσύ. Μου είπε ότι το πήγαινα πολύ καλά για 1η επαφή με τιμόνι. :stuck_out_tongue:

Tερμα το οφ-τοπικ μην πατησω :!:

μου αρεσει να παιζω σε 7x7 μπαλιτσα παρεα με καλους φιλους.

Η τυχη του πρωτάρη…

:wink: :stuck_out_tongue:

πω ρε παπαγου ειναι η περιοχη με τις περισσοτερες σχολες οδηγων χαμος γινεται…

Που τα τσουγκρισαν Θεμος και Μακης…ετσι λαμογια,στον πατο.Ξεμπροστιαστειτε!

+11232111 και ο μακης το παιδι του λαου(και καλα)πιστευω οτι εδρασε με σκεπτικο ας βγω απο την υποθεση να τελειωνουμε(λεφτα εχει)αρα τωρα το θεμα εχει εκδοτη μονο τον θεμο??

μου αρεσει που κανονισα με φιλαρακια τουρνουα προ8 με πλειστεισον 3

Η καλύτερη ώρα μετά από μία γαμημένη και αγχωτική μέρα είναι να αράζεις να μιλάς με τους φίλους σου msn…:slight_smile:

Αυτό. Εμένα μου άρεσε συγκεκριμένα που όπως έπαιζα προ έβαλα λίγο στο loading ειδήσεις και έβλεπα το μάκη να λέει οτι και καλά δεν ήξερε τίποτα και τέτοια. Ρε καραγκιόζη, στην εφημερίδα σου μπήκαν σκηνές του διβιδιού, τουλάχιστον πες “τυφλώθηκα και δεν ξέρω τίποτα”. Πιο πολύ θα σε πιστέψω… :lol:

… που θα παρω καινουρια τηλεορασιτσα για το δωματιο μου!:smiley:

Που σε πεντεμιση ωρες πεταω για Βερολινο… :smiley: :smiley:

Wow…ζηλεύω…Have a nice flight man+καλά να περασεις:wink:

Καλα να περασεις ωρε και να προσεχεις τα δαση που συχναζει το Θηριο.Επικινδυνοι τοποι…

Τhanx!
Θα σας φερω φωτογραφιες να ζηλεψετε κι αλλο! :stuck_out_tongue:

Στις φωτογραφιες θα μαι κι εγω να ζηλευετε ακομα περισσοτερο :!:

Φτου σας ρε…

το νεο MacBook Air της Apple…τρεχουν τα σαλια απο τωρα…παιζει να πουλησω ολα μου τα πισια και να παραγγειλω ενα…θελω τωραααααααααααααααααα εναααααααααααα!!!